Συνελήφθη ο Νίκος Αντωνιάδης ο δικηγόρος που πρωτοστάτησε κατά των εμβολιασμών

8
1190

Στη σύλληψη του Νίκου Αντωνιάδη του δικηγόρου που πρωτοστάτησε κατά των εμβολιασμών προχώρησε η αστυνομία

Στη σύλληψη του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στο κίνημα κατά των εμβολιασμών προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η ΕΛΑΣ μετά από εισαγγελική παραγγελία για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «διέγερση σε ανυπακοή».

Κατά πληροφορίες η σύλληψη αφορούσε βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Νίκος Αντωνιάδης παραθέτοντας τις απόψεις του κατά των εμβολιασμών.

Σε ανάρτησή του στα social media ο Νίκος Αντωνιάδης κάνει λόγο για «παράνομη σύλληψη ανακοινώνοντας ότι μηνύει τον εισαγγελέα που άσκησε τη δίωξη σε βάρος του για «κατάχρηση εξουσίας» και «παράβαση καθήκοντος».

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τη σύλληψή του ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κι αργησαν. Πολλες αμοιβαδες παρεσυρε στον θανατο αυτος ο τσαρλατανος. Τα κονομησε χοντρα παντως!

    • Δεν έχεις όμως ακούσει καμία από τις συνεντεύξεις του. Έχει σώσει κόσμο και κοσμάκη αλλά αυτά δεν θα σου τα πούνε στο χαζοκούτι. Το ότι τον άφησαν ελεύθερο λίγο αργότερα δεν σε κάνει να σκεφτείς ότι όλο αυτό έγινε μόνο για τα δελτία ειδήσεων. Και σε πληροφορώ επίσης ότι δεν πληρώνεται για όλα αυτά που κάνει.

      • Πληρώνουν όμως με τις ζωές τους αυτοί που τον παίρνουν στα σοβαρά.

        Και εσύ «ΠΕΡΙΠΟΥ» θα είσαι αργότερα ένας από αυτούς τους κόπανους.

      • Προς περιπου… Κι ουτε θα ακουσω… τι εννοεις εχει σωσει κοσμο, απο τι? Οτι τον αφησαν ελευθερο, δεν σημαινει οτι δεν θα δικαστει. Επισης να σε πληροφορησω οτι δεν βλεπω δελτια και γενικα τηλεοραση εδω και 6 χρονια, για να σκεφτω οτι εγινε για τα δελτια ολο αυτο. Και στο τελος τελος βρε αδερφε πως σου φαινεται εσενα σαν ηγετης του αντιεμβολιαστικου αγωνα ενας δικηγορος??? Που λεει σε εναν ημιθανη σε νοσοκομειο, σηκω φυγε απο κει, δλδ ψοφα!!! Και δεξι χερι του Βοβολη, που θελει να κανει κομμα κιολας. Ακολουθους ψαχνουν, οχι να σωσουν κοσμο!!!

        • Ετσι ακριβως. Ακου εχει σωσει κοσμο. Μετα τι περιμενουμε? Να βγουμε απο την πανδημια?

        • Η μονόπλευρη ενημέρωση δεν είναι αντικειμενική. Πώς ξέρεις ότι παρέσυρε στον θάνατο τόσους; Επειδή έτσι λέει η τηλεόραση που δεν βλέπεις;
          Το ότι είναι ένα δικηγόρος βολεύει γιατί ξέρει τα τερτίπια του συστήματος και προσέχει τι θα πει και πώς θα το πει. Οπότε δεν είπε σε ετοιμοθάνατο σήκω φύγε. Προσέχει τι λέει.
          Το να τον αφήσουν αμέσως μετά σημαίνει ότι αποφάσισαν ότι δεν αποτελεί κίνδυνο για τους υπόλοιπους το να συνεχίσει να μιλάει. Το ότι θα δικαστεί δεν σημαίνει κάτι. Όλοι περνάμε από τα δικαστήρια για τον ένα ή τον άλλον λόγο, αλλά δεν πάμε όλοι φυλακή.
          Εσύ συνέχισε να ψηφίζεις αυτούς που ψήφιζες και κάνε αυτό που σου λένε χωρίς να σκέφτεσαι. Αυτό θέλουν και αυτό πετυχαίνουν. Μπράβο τους.

    • Και πόσοι ΒΛΑΚΕΣ παρασύρονται. Σήμερα ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ σε αναστολή σε νοσοκομείο πέθανε από covid. Πριν μια βδομάδα πέθανε από covid και ο πατέρας του και χαροπαλαιβει και η μάνα του. Και άφησε ορφανά 2 ανήλικα παιδιά. Άλλος ένας πεσών υπέρ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ