Ιεράπετρα: Εξιτήριο για τον 54χρονο γυναικοκτόνο – «Ήμουν καλός πατέρας, για εσάς το έκανα» (Video)

0
744

Σήμερα το πρωί κάτω από άκρα μυστικότητα ο 54χρονος γυναικοκτόνος μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας στο αστυνομικό τμήμα. Θα κρατηθεί μέχρι την Τρίτη, όπου και οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Ενώ χθες, σε κλίμα βαθιά οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας στο χωριό Αμπελούζος στη Μεσσαρά, τον τόπο καταγωγής της.

Όλο το χωριό, οι συγγενείς και οι φίλοι της ήταν εκεί και τη συντρόφευσαν στο τελευταίο της ταξίδι.

Το γεγονός που «ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν ότι η Νεκταρία αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της. Το τι όπλισε το χέρι του ωστόσο, θα το αποκαλύψει ο 54χρονος στην απολογία του.

Οι κινήσεις του δράστη

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που έχει το MEGA στην διάθεσή του, δείχνει τις κινήσεις του δράστη της νέας γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα.

Το βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη.

Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια.

Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Σοκαριστικοί οι διάλογοι αστυνομίας και δράστη

Αυτός είναι ο διάλογος ο οποίος ακολούθησε, ώστε να πείσουν οι αστυνομικοί τον 54χρονο δράστη να μην αυτοκτονήσει και να παραδοθεί:

Δολοφόνος: Θα πέσω στο κενό. Μην πλησιάζετε. Θα αυτοκτονήσω. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για μένα. Δεν θέλω να πάω στη φυλακή.

Αστυνομικός: Ηρέμησε. Πρέπει να φύγεις από εκεί.

Δολοφόνος: Τι θα κάνω τώρα; Ποια είναι η διαδικασία με τους δικηγόρους; Τι θα πω στον εισαγγελέα και στον ανακριτή;

Αστυνομικός: Θα παρουσιαστείς και θα τους πεις τι έγινε. Θα έχεις και τους δικούς σου μάρτυρες

Ωστόσο τον καθοριστικό ρόλο για την σύλληψη του έπαιξε  η συζήτηση του δράστη με τον μεγαλύτερο γιο του, όπου και τον έπεισε να παραδοθεί.

Δολοφόνος: Πού είναι η μάνα σου;

Γιος: Είναι στο νοσοκομείο

Δολοφόνος: Άρα ζει

Γιος: Ναι, είναι στην εντατική

Δολοφόνος: Ήμουν καλός πατέρας, για εσάς το έκανα

«Η μητέρα μας ήταν πάντα εκεί»

Στο MEGA μίλησε και η κόρη της αδικοχαμένης Νεκταρίας, η οποία περιέγραψε την αγάπη και φροντίδα που τους έδειχνε η μητέρα τους.

«Η μάνα μου δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει», δήλωσε η κόρη της.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Νεκρός διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έκπληξη στον …αέρα – Εισέβαλε στο πλατό με τούρτα η Βαλαβάνη (Video)

Μόσιαλος για sms σε ανεμβολίαστους: Κακή ιδέα, να την πάρουν πίσω

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ