Φώφη Γεννηματά – Το συγκινητικό βίντεο του Κινήματος Αλλαγής: Θα ήθελα να θυμούνται αυτά που έχω κάνει

0
624

Ντυμένο» με λόγια και εικόνες της Φώφης Γεννηματά και με το μήνυμα «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, για πάντα στις καρδιές μας», το Κίνημα Αλλαγής της λέει «αντίο»

Με ένα συγκινητικό βίντεο ενός λεπτού, το Κίνημα Αλλαγής λέει το «τελευταίο αντίο» στην πρόεδρό του, Φώφη Γεννηματά.

«Ντυμένο» με λόγια και εικόνες της Φώφης Γεννηματά και με το μήνυμα «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, για πάντα στις καρδιές μας», το Κίνημα Αλλαγής της λέει αντίο.

Στο βίντεο ακούγεται η Φώφη Γεννηματά, να λέει «Θα ήθελα να θυμούνται αυτά που έχω κάνει. Να υπάρχει ο χώρος μας πιο δυνατός απ’ ό,τι τον παρέλαβα. Να μπορώ να κοιτάζω και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τους Έλληνες πολίτες στα μάτια. Να κοιτάζω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και να ξέρω ότι αυτούς υπηρέτησα».

Ειδήσεις σήμερα

Στενός συνεργάτης Φώφης Γενννηματά: «Ήταν ένας άγγελος στην κόλαση της πολιτικής ζωής»

fofi000

«Η Φώφη Γεννηματά ήταν αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος, μια αγωνίστρια με ευαισθησία, ήθος και πολύ χαμόγελο», τόνισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Βοσδογάνης ήταν ένας από τους στενότερους συνεργάτες της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά. Δίπλα της τα είκοσι τελευταία χρόνια, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας στο Star χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του τόνισε πως «η Φώφη Γεννηματά ήταν ένας άγγελος στην κόλαση της πολιτικής ζωής. Νοιαζόταν αληθινά. Δεν πολιτεύτηκε ακολουθώντας το πρότυπο των ανδρών στην πολιτική».

«Η Φώφη Γεννηματά ήταν αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος, μια αγωνίστρια με ευαισθησία, ήθος και πολύ χαμόγελο», είπε ακόμη ο Νίκος Βοσδογάνης. Στη συνέχεια ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στάθηκε και στις μεγαλύτερες αγωνίες της προτού περάσει το κατώφλι του Ευαγγελισμού.

«Είχε δύο μεγάλες αγωνίες, η μία ήταν να στηρίξει τα παιδιά της και η άλλη να στηρίξει την παράταξη. Με συγχωρείτε, δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο… », κατέληξε «σπάζοντας» από τη συγκίνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.