Μήνυμα Γ. Νικητιάδη για ασθένεια Φώφης Γεννηματά

4
686

Μήνυμα Γ. Νικητιάδη για ασθένεια Γεννηματά.

 

Ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού Γ. Νικητιάδης, απέστειλε στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά το παρακάτω μήνυμα με αφορμή την ξαφνική ασθένεια της :

« Αγαπητή Πρόεδρε, η ξαφνική εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές μας εκλογές ασθένεια σου, σοκάρισε όχι μόνο το σύνολο της Δημοκρατικής παράταξης, αλλά και του λαού μας που εκδηλώνει διαρκώς αισθήματα συμπαράστασης στο πρόσωπό σου. Πιστεύουμε, ελπίζουμε και είμαστε βέβαιοι, ότι σύντομα θα είσαι ξανά δίπλα μας στις επάλξεις των αγώνων για ένα πιο δυνατό κόμμα, για μια καλύτερη πατρίδα.

          Με εκτίμηση και αγάπη,

          Γιώργος Νικητιάδης »

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θυμάσαι συμμαθητή μου που ερχόταν η Φώφη και μιλούσε στου κυπριωτη ήταν όλο χαμόγελα και φιλική διάθεση. Τα ωραία χρόνια του ΠΑΣΟΚ ερχόταν μικρή μαζί με τον αείμνηστο Γεννηματά .μας έδωσε και μια συνέντευξη τύπου με τον κ Τσοβόλα τον πάρτα όλα στα παλιά γραφεία του κόμματος. Τότε έκανε τα πρώτα της βήματα η δημοτική ραδιοτηλεόραση.

  2. Το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν τότε με το χρηματιστήριο που έκαναν οι δημοσιογράφοι promotion από την τηλεόραση να επενδύσει ο κόσμος; Α ρε αναμνήσεις 😂

  3. Νικητιαδη…παμε παρακατω..
    Μονο με ολικη επαναφορα του ΠΑΣΟΚ των συμβολων,των συνθηματων,και της πολιτικης του Αντρεα
    θα αλλαξει το πολιτικο συστημα,και θα ξαναδει ασπρη μερα η χωρα…..
    Ξυπνατε….!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ