Δίκη για βιτριόλι: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τα ρούχα της Ιωάννας την ημέρα της επίθεσης (vid)

0
225

Σοκ προκαλούν φωτογραφίες από τα ρούχα της Ιωάννας Παλιοσπύρου τη μέρα της επίθεσης – Αποδεικνύεται η βιαιότητα της επίθεσης και η μεγάλη ποσότητα του καυστικού υγρού

Με την απολογία της Έφης Κακαράντζουλα θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη, η δίκη για το βιτριόλι μετά την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα αφού έχει προηγηθεί η συγκλονιστική κατάθεση του θύματος και οι καταθέσεις των γιατρών που την βοήθησαν.

Λίγο πριν την δίκη, σόκ προκαλούν οι φωτογραφίες από τα ρούχα της Ιωάννας τη μέρα της επίθεσης. Σύμφωνα με όσα έδειξε ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha, η τσάντα της έχει διαβρωθεί, το πουκάμισο της είναι σκισμένο και γεμάτο τρύπες, ενώ κατεσστραμμένα είναι επίσης το παντελόνι και η ζώνη της.

Δείτε το βίντεο:

«Περιμένουμε θέατρο» από την κατηγορουμένη λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Μέχρι στιγμής η Έφη Κακαράντζουλα όσες φορές έδωσε το «παρών» στη δίκη για το βιτριόλι εμφανίστηκε αμετανόητη τόσο με τα λόγια της όσο και με τη στάση της προκαλώντας την «έκρηξη» των συγγενών της Ιωάννας Παλιοσπύρου μέσα στην αίθουσα.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην ερώτηση αν η πολιτική αγωγή από την Έφη Κακαράντζουλα περιμένει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως το πού βρήκε το βιτριόλι, επεσήμανε πως «δεν περιμένουμε ότι θα πάρουμε απαντήσεις. Περιμένουμε ένα θέατρο, εμπλουτισμένο με μυθοπλασία, εξηγήσεις που θα προκαλέσουν περισσότερο και εμάς και κυρίως την Ιωάννα».

«Ο δράστης τέτοιων ειδεχθών εγκληματικών πρέπει να τηρεί τρεις κανόνες» είπε ο κ. Αλεξανδρής για την Έφη Κακαράντζουλα και εξήγησε:

  • δεν πρέπει να προσβάλει το θύμα του με αυτά που θα πει. Καλώς ή καλώς σε κάποια χρόνια θα είναι έξω, λίγα θα είναι, ενώ η Ιωάννα θα είναι ισόβια φυλακισμένη.
  • δεν πρέπει να προκαλέσει περισσότερο πόνο
  • δεν πρέπει να προσβάλει τους υπόλοιπους παράγοντες της δίκης με μυθοπλασίες και θέατρο

«Δεν έχει δείξει, στο ελάχιστο, ότι έχει κατανοήσει τον πόνο που έχει προκαλέσει» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου και ευχήθηκε έστω και στην απολογία της να «προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες σε αυτό το κορίτσι (σ.σ. το θύμα)».

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ