Σε διαθεσιμότητα ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός Τηλέμαχος: Το τελευταίο βίντεό του κατά των rapid test

0
180

Ο Τηλέμαχος, ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα εξαιτίας ενός βίντεο για τα rapid test που γύρισε φορώντας τη στολή του.

Σε ανάρτησή του στο youtube ο Τηλέμαχος, αστυνομικός και αντιεμβολιαστής, καταφέρνεται κατά των rapid test φορώντας τη στολή του, ενώ έχει δηλώσει πως ο ίδιος δεν κάνει τα τεστ και πληρώνει κάθε μέρα πρόστιμο 300 ευρώ που του επιβάλλεται από την υπηρεσία του.

Το βίντεο του αναρτήθηκε με τίτλο «Εκβιαστικά rapid tests».

Διατάχθηκε ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και ο Τηλέμαχος Μπόσσιος τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα, έχουν διαταχθεί και άλλες ΕΔΕ και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις για άλλα βίντεο που έχει αναρτήσει ο αστυνομικός.

Σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται:

Σχετικά με ανάρτηση – βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις.

Διαβάστε Επίσης

Ο Τηλέμαχος Μπόσσιος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της δυτικής Αττικής και κατά το παρελθόν έχει αναρτήσει διάφορα βίντεο τα οποία δημιούργησαν αντιδράσεις. Ένα από αυτά ήταν το «Πως να πολεμάτε τα ΜΑΤ» και είχε προκαλέσει σάλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTΟC, ο συγκεκριμένος κάποια στιγμή είχε πάρει ένα παρατημένο περιπολικό και το είχε μετατρέψει σε super car.

πηγή: thetoc.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ