Μηνύουν κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους 82 Λαρισαίοι για το εμβόλιο

3
922

Μηνυτήρια αναφορά «για την επιβολή εξαναγκαστικού εμβολιασμού με πειραματικό εμβόλιο και τις από αυτό προελθούσες και προερχόμενες συνέπειες νόσησης και θανάτου προσώπων» κατατέθηκε προχθές στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Την αναφορά την υπογράφουν 82 Λαρισαίοι που συντάσσονται με τους διαφωνούντες του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά της πανδημίας του Κορονοϊού. Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του πρωθυπουργού, κατά 15 μελών του προηγούμενου υπουργικού συμβουλίου και κατά 7 μελών της Εθνικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.

(Σωτ. Τσιόδρα, Αθηνάς Λινού, Νικ. Σύψα κ.α.) αλλά και «των συναυτουργών, συνεργών και συνυπαιτίων τούτων κυρίως για τις κατ’ επανάληψη δηλώσεις τους μέσω των μαζικών μέσων επικοινωνίας, τις προτροπές, τις πιέσεις και τις αναληθείς διαβεβαιώσεις σχετικά με την ωφέλεια των πειραματικών εμβολίων και την έλλειψη σημαντικών παρενεργειών, εξαιτίας των οποίων οδηγήθηκαν και οδηγούνται στον θάνατο και στη νόσηση εκατοντάδες εμβολιαζόμενων που από πλάνη πείστηκαν, πείθονται, ενώ άλλα θύματα εξαναγκάστηκαν και εξαναγκάζονται να υποστούν εμβολιασμούς με τα ίδια πειραματικά και ακατάλληλα εμβόλια».

Οι 82 Λαρισαίοι συντάσσονται με μέλη και υποστηρικτές της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΕΛ. Δ.ΔΙ.Ε.Σ – Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης, Ελευθερίας και Στήριξης που εδρεύει στην Ξάνθη με πρόεδρο έναν εκπαιδευτικό.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

thessaliatv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι έννοιες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και πολλών άλλων Αξιών, χλευάζονται κι απο τον τελευταίο ξοφλημενο, τρυπημένο Pfizerάκια…
    Όλα τ’ άλλα…άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Διαίρει και βασίλευε.

  2. Τζάμπα το παράβολο μήνυσης, αφού έχουν ασυλία.Ποιο καλά να πάτε βρε Λαρισαίοι στο Βόλο να τα πιείτε ούζα να τα φάτε και να περάσετε καλά.

  3. Παλαβιαριδες Λαρισαίοι δεν ήξεραν ότι οι κυβέρνηση έχει δώσει ασυλία….άσε που θα αρρωστήσετε με μαθηματική ακρίβεια σοβαρότερα από αλλους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ