28η Οκτωβρίου : Κανονικά οι παρελάσεις με τη συμμετοχή όλων

4
3623

Δεν θα συμμετάσχουν στους εορτασμούς αποκλειστικά οι εμβολιασμένοι, αλλά όλοι οι πολίτες

Κανονικά και με τη συμμετοχή όλων και όχι μόνο των εμβολιασμένων θα διεξαχθούν φέτος οι παρελάσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ

Ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι οι εορτασμοί στην Θεσσαλονίκη για τον Άγιο Δημήτριο θα γίνουν κανονικά, όπως και η παρέλαση της 28η οκτωβρίου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα συμμετάσχουν στους εορτασμούς αποκλειστικά οι εμβολιασμένοι, αλλά όλοι οι πολίτες, ενώ σημείωσε ότι δεν θα υπάρξουν και προσκλήσεις, όπως έγινε προηγούμενς χρονιές. Ο κ. Βορίδης ξεκαθάρισε ότι η παρέλαση θα γίνει «με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας». «Έχουμε άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων. Προφανώς αυτό γίνεται με κάποιους περιορισμούς. Δεν είναι δυνατόν να πούμε πως μόνο την παρέλαση δεν θα κάνουμε» σημείωσε ο υπουργός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες της “δημοκρατικής” θα επισκεφθεί την Χάλκη στις 27 Οκτωβρίου 2021.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, την 28η Οκτωβρίου, στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου,θα παραστεί στην παρέλαση στους Αρκιούς.

    Θα επιδιώξει επίσης να επισκεφθεί τους Λειψούς και την Λέρο.

    Πηγή:www.dimokratiki.gr

    • Κοίτα μουσουλμάνε ,είσαι τυχερός που ζεις σε δημοκρατική χώρα ,αλλά όλα έχουν ένα όριο μην το ξεπερνάς .Εδώ είναι ορθόδοξη χώρα ,αν δεν σου αρέσει άντε στον δικτάτορα απέναντι .Το χώμα που πατάς είναι ποτισμένω με αίμα ορθοδόξων αγίων ,κ είναι εδώ κ χιλιάδες χρόνια Ελληνικό όπως κ η μικρά Ασία ,πριν κατέβει η άγρια φίλη των Μογγολων ,γιατί για άγρια προκειτε ,γι’αυτό ακόμα οι Τούρκοι είναι κτηνοι αιμοσταγείς ,κ ονειρεύονται ακόμα πως θα αρπάξουν θα κλέψουν θα καταπατήσουν την Ελλάδα ,σε πληροφορο μόνο τυφλοί θα ξανα πατήσουν Ελληνικό χώμα .

      • ΠΩΩΩ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΟΟΣ!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ? ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ? »ΚΟΙΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ» , ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ! ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ »ΟΝΕΙΡΟ» ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΧ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΧΘΡΑ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ? ΠΟΤΕ??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ