Τον διχασμό των Ελλήνων ακολουθεί η «ντε γιούρε» παράδοση της Μακεδονίας

0
274

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

 

Ο κακός δαίμονας της Ελλάδος, η διοικητής του γερμανικού προτεκτοράτου στα Βαλκάνια (Ελλάς), η Ανατολικογερμανίδα Καγκελάριος της Γερμανίας, η γυναίκα που στάζει μίσος κατά της Πατρίδος μας Άνγκελα Μέρκελ, έφτασε η ώρα και η στιγμή να αποχωρήσει από την Γερμανική Καγκελαρία!

Έτσι η επιστήθια φίλη του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν αποχαιρετώντας μας, με μια εξομολόγηση – κατ΄ εμένα προσχηματική και υποκριτική – αποκάλυψε:

«Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου ήταν όταν ζήτησα τόσο πολλά από την Ελλάδα»!

Αυτή η αποκάλυψη, δεν μπορεί να κρύβει ενοχές της Άνγκελα Μέρκελ! Η οποία ξεπέρασε και τους Ναζιστές προγόνους της σε θηριωδία κατά της Ελλάδος, και δεν μπορεί να έχει ευαισθησίες, δεν μπορεί να έχει ανθρώπινα αισθήματα!

Απλά εξέθεσε με την δήλωσή της αυτή – και το χάρηκε – όλους τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος στα 16 χρόνια της στην Γερμανική Καγκελαρία! Αλλά κυρίως τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά,  τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Οι οποίοι υποτάχθηκαν απόλυτα στις προσταγές της!

Οι οποίοι δεν όρθωσαν το ανάστημά τους, που διαχρονικά έπρατταν πάντα οι Έλληνες, σε κάθε κατακτητή! Οι οποίοι δέχτηκαν χωρίς αντίδραση τα παιχνίδια της Μέρκελ στα Βαλκάνια, υπακούοντας και παραδίδοντας την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς! Οι οποίοι αποδέχτηκαν όλους τους παράνομους μετανάστες που από φιλοξενούμενοι έγιναν μόνιμοι! Κατάπιαν δε, αμάσητη την αντίδραση της Μέρκελ στην επιβολή οικονομικών κυρώσεων κατά της Τουρκίας! Αποδέχτηκαν αμαχητί την επιβολή των Μνημονίων που εξαθλίωσαν την ελληνική οικονομία, διαλύοντας την μεσαία αστική τάξη, την ραχοκοκαλιά της Πατρίδος με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και την επιβολή αντεργατικών νόμων!

Μακρύς ο κατάλογος των αθλιοτήτων της Άνγκελα Μέρκελ κατά της Ελλάδος, με την απροκάλυπτη κάλυψη και εκτέλεση του σχεδίου της από όλους τους παραπάνω αναφερόμενους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος!

 

Σφραγίζει την “Συμφωνία των Πρεσπών” η Άνγκελα Μέρκελ…

 

Όπως για άλλη μια φορά έγραφα στο άρθρο μου της Παρασκευής, η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, έχει διαμηνύσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως πριν αποχωρήσει από την Καγκελαρία θα ήθελε να πραγματοποιηθεί η ψήφιση των τριών εφαρμοστικών νόμων της Συμφωνίας των Πρεσπών  και να ξεκινήσει η αποστρατικοποίηση των νησιών μας, αλλά και του Έβρου!

Εφαρμοστικούς νόμους, ή πρωτόκολλα συμφωνιών, ή Μνημόνια συνεργασίας Ελλάδος – Σκοπίων, που de jure νομιμοποιούν την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”! Αφού η “Συμφωνία των Πρεσπών” πρέπει να ολοκληρωθεί για να εφαρμοστεί το Αμερικανικό πλαίσιο Εφαρμογής Εθνικής Έκτακτης Ανάγκης των ΗΠΑ στα Δυτικά Βαλκάνια, που εξυπηρετεί και τα σχέδια της Γερμανίας!

Του ελεεινού Αμερικανό-γερμανικού πόλου, που δεν δίστασε προ ημερών να εγκρίνει και να επιβάλει την πενταετή συμφωνία Στρατιωτικής – Οικονομικής Συνεργασίας μεταξύ της Άγκυρας και των Σκοπίων!

Μια συμφωνία, θηλιά στο λαιμό της Ελλάδος, αφού προβλέπει σταδιακή κατανομή κονδυλίων από την Τουρκία σε ετήσιο επίπεδο, ώστε να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις των Σκοπίων! Και όπως είπε κατά την υπογραφή η Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων Ράντμιλα Σεκερίνσκα:

«Η Βόρεια Μακεδονία και η Τουρκία δεν είναι μόνον στρατηγικοί εταίροι αλλά και φίλοι με υψηλό σεβασμό μεταξύ τους και συνεργάζονται στενά επί τρεις δεκαετίες δίχως καμία απολύτως κηλίδα στις σχέσεις τους»!

Ωστόσο δεν ακούσαμε να πουν κάτι οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας γι΄ αυτήν την στρατιωτική συμφωνία και την “επί τρεις δεκαετίες δίχως καμία απολύτως κηλίδα στις σχέσεις” μεταξύ Σκοπίων και Τουρκίας! Μάλλον δεν τους το επέτρεψε η αφέντρα Άνγκελα Μέρκελ!

 

Ότι κι αν δούμε με ΠΘ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση…

 

Όταν σας ενημερώνω και σας επαναλαμβάνω ότι η Ελλάς είναι προτεκτοράτο της Γερμανίας, κάποιοι χασκογελούν. Όταν σας ενημερώνω, πως οδηγούμαστε σε συγκυβέρνηση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ (που επιχειρήθηκε να γίνει με τον τελευταίο ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και που ονόμασαν “κομματική συναίνεση”), ενδεχομένως με Πρωθυπουργό τον Μαργαρίτη Σχοινά, εκλεκτό των “αγορών” της ΝΤΠ, σημερινό Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής!

Σε αυτήν την χώρα πλέον όλα μπορούν να συμβούν!

 

 

Όπως να έχουμε μεταγραφή από την Κύπρο στην προκειμένη περίπτωση σε υπουργική θέση! Μιλάω βεβαίως για τον κ. Χρήστο Στυλιανίδη ο οποίος διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας!

Και δεν μπορώ να πιστέψω, ότι αυτή η ανάθεση έγινε από τον Έλληνα Πρωθυπουργό! Ο οποίος δεν θα μπορούσε να βρει κάποιον κατάλληλο από την Κ.Ο. της ΝΔ, ή έστω Έλληνα εξωκοινοβουλευτικό για να αναλάβει το συγκεκριμένο υπουργείο!

Η εντολή υπουργοποίησης του Χρήστου Στυλιανίδη, είμαι πεπεισμένος πως ήλθε από τις “διεθνείς αγορές”! Αφού ο  Χρήστος Στυλιανίδης έχει χρηματίσει Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων στην ΕΕ!

Της Σημιτικής Ευρωπαϊκής προσέγγισης, υπέρμαχος του προδοτικού σχεδίου Ανάν που κρίθηκε στο δημοψήφισμα του 2004 στην Κύπρο και για την προώθηση του οποίου ομολόγησε ο κ. Στυλιανίδης ότι χρηματίστηκε με 50 χιλιάδες δολάρια από το Γραφείο για τις Υπηρεσίες Προγραμμάτων του ΟΗΕ (UNOPS)! Το σχέδιο Ανάν, που ολόθερμα στήριζε η Οικογένεια Μητσοτάκη, αντίθετα από τον Κώστα Καραμανλή που στήριζε το “Όχι” του Κύπριου Προέδρου Τάσου Παπαδόπουλου!

Έτσι το λέγω πάλι, σε αυτήν την χώρα και με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πλέον, όλα μπορούν να συμβούν!

Ακόμη και να δούμε ΥΠΕΞ της Ελλάδος τον Τούρκο Μεβλούτ Τσαβούσογλου! Αρκεί να το ζητήσουν οι “διεθνείς αγορές”!

 

Μπούμερανγκ για τον Πρωθυπουργό το αφήγημα της υποχρεωτικότητας του εμβολίου…

 

Γιατί όταν κάποιος είναι ανίκανος, είναι περισσότερο χειραγωγήσιμος από τις “διεθνείς αγορές” και τον “διεθνή παράγοντα”, άρα και περισσότερο επικίνδυνος για τα συμφέροντα της Ελλάδος και του ελληνικού λαού!

Που αποδείχτηκε περίτρανα από τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης Covet-19! Γιατί ο ανίκανος να διαχειριστεί κρίσεις Έλληνας Πρωθυπουργός, προκειμένου να εξασφαλίσει επιτυχία στο έργο του προσεγγίζει στρεβλώσεις, που όμως επιτυγχάνουν το αντίθετο αποτέλεσμα!

Έτσι διαβάζουμε στη γερμανική Welt, ότι η Ελλάδα είναι η πιο σκληρή χώρα στην επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στα απάνθρωπα μέτρα που έλαβε κατά των αντιεμβολιαστών! Αυτό το άρθρο, είχε τίτλο:

«Καμιά χώρα πιο σκληρή απέναντι στους αντιεμβολιαστές απ΄ την Ελλάδα»!

Κατάφερε έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ξεσηκώσει εναντίον του όλον τον ελληνικό λαό! Αφού η εμμονή του στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου, διαλύει το ΕΣΥ, διαλύει τις Ένοπλες Δυνάμεις, διαλύει την Παιδεία!

Αυτή η Πανελλαδική κραυγή εκφράζεται και από ανεμβολίαστους και από εμβολιασμένους! Από τη στιγμή, που όσοι αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν δεν πήραν τη ζωή τους πίσω, όπως τους είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο περιφερόμενος θίασος στα ΜΜΕ των λοιμωξιολόγων! Από τη στιγμή που αποκαλύπτεται πως οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν τον ιό!

Έτσι κάθε δημόσια παρουσία του Πρωθυπουργού αποδοκιμάζεται, ακόμη και με αισχρά συνθήματα, που ξεπέρασαν κάθε λαϊκή αποδοκιμασία προηγούμενου Πρωθυπουργού!

Ωστόσο ο Πρωθυπουργός στην Μητρόπολη των Αθηνών προσερχόμενος για την ακολουθία της σωρού του Μίκη Θεοδωράκη, διαπίστωσε ότι πίσω από τις αποδοκιμασίες “κρυβόταν” το ΚΚΕ!

Ενώ στην τελευταία μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου “κρύβονταν” ακροδεξιές οργανώσεις!

Τελικά αυτός ο Πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται ότι με την παράλογη και ακραία εφαρμογή της υποχρεωτικότητας του εμβολίου γίνεται στόχος, όχι μόνο των κομμουνιστών, όχι μόνο των ακροδεξιών, αλλά του συνόλου του ελληνικού λαού;

Ας πάψει λοιπόν να στρουθοκαμηλίζει, κι ας παραιτηθεί από μόνος του, πριν τον ρίξουν με θόρυβο τα επιχειρηματικά συμφέροντα που μέχρι χθες τον στήριζαν! Όπως του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη ας πούμε!

 

Η Εξουσία των ΜΜΕ…

 

 

Ενοχλημένα επιχειρηματικά συμφέροντα, από την πολιτική χαβούζα της συναίνεσης, και η οποία περιέπλεξε τον ρόλο των ΜΜΕ στην χώρα μας! Των ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων, μεγαλοεπιχειρηματιών, μεγαλοεφοπλιστών, μεγαλοκαναλαρχών!

Ένας πόλεμος οικονομικών συμφερόντων, μεταξύ Βαρδινογιάννη, Λάτση και Μαρινάκη!

Που όλοι οι παραπάνω τελικά είναι σφόδρα ενοχλημένοι με τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού και των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αυτός ο κολοβός κυβερνητικός ανασχηματισμός λοιπόν, που τα εξωθεσμικά κέντρα Εξουσίας, άλλα περίμεναν, αποκάλυψε την σφοδρή αντίδρασή τους!

Όταν από συγκεκριμένο μιντιακό όργανο του συγκροτήματος  Μαρινάκη εμφανίστηκε καταχώρηση που απευθυνόταν στον Πρωθυπουργό και του έλεγε, ότι:

«Αυτά παθαίνουν οι ηγέτες που σκέπτονται μόνο την εικόνα»!

Όταν αποκαλύφθηκε ότι η πλευρά Λάτση επιθυμούσε την παραμονή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Υπουργείο του Πολίτη, ενώ η πλευρά Βαρδινογιάννη επιζητούσε την επαναϋπουργοποίηση του Τάκη Θεοδωρικάκου!

Δηλαδή αν ισχύουν όλα τα παραπάνω που είδαν το φως της δημοσιότητας, μιλάμε για έναν εξουσιασμένο Πρωθυπουργό, όχι μόνο από τον διεθνή παράγοντα, αλλά και από τους μεγάλους επιχειρηματίες της χώρας!

 

Κύκνειο άσμα Μητσοτάκη η επελθούσα ακρίβεια…

 

Αυτός ο εξουσιασμένος Πρωθυπουργός έχει ήδη πέσει και δεν το αντιλαμβάνεται!

Το κύκνειο άσμα του, δεν θα είναι, ούτε οι πυρκαγιές και η ανικανότητα του επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη να σώσει τις περιουσίες των συνανθρώπων μας και την καταστροφή του περιβάλλοντος!

Δεν θα είναι τα ψέματα με τα οποία φλόμωσε τους πληγέντες για οικονομικές αποζημειώσεις!

Το κύκνειο άσμα του Πρωθυπουργού θα είναι η ακρίβεια! Θα είναι η δραστική αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ! Θα είναι η δραστική αύξηση στο ψωμί και τα αγαθά πρώτης ανάγκης!

Αυτός ο Πρωθυπουργός, μας στερεί την ελευθερία, τα συνταγματικά και δημοκρατικά μας δικαιώματα, μας πούλησε στους ξένους, μας έκαψε και τώρα μας φτωχοποιεί περαιτέρω!

Δεν τον σώζουν δικαιολογίες του τύπου, φταίει για τις φωτιές η κλιματική αλλαγή, ή φταίει για την ακρίβεια οι διεθνείς ανατιμήσεις!

Μπορεί να φύγει, όσο υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα ελικόπτερα! Και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται! Τώρα, όχι αύριο!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ