Πυροσβεστικό όχημα θα δωρίσουν Καλύμνιοι της Γαλλίας στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Καλύμνου (video)

0
145

Οι Καλύμνιοι της Γαλλίας ποτέ δεν ξεχνούν τον τόπο καταγωγής τους την Κάλυμνο, την οποία όχι μόνο επισκέπτονται ανελλιπώς αλλά και προβαίνουν σε διάφορες δωρεές σε Νοσοκομείο, σχολεία , Δήμο.

Ο φακός του kalymnos-news.gr είχε σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 τη χαρά και τιμή να συνομιλήσει με δύο Καλύμνιους της διασποράς που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στη Γαλλία.

Πρόκειται για την Πρόεδρο του «Συλλόγου Νησιώτες» της Μασσαλίας Μαρίνα Δημητράκη το γένος Τριαντάφυλλος και τον Γιάννη Ερρέρα το γένος Ζουμή ,της Επιτροπής της αδελφοποίσης του  Σαλέν-ντε-Ζιρό της Γαλλίας με την Κάλυμνο.

Μιλούν με αγάπη και πάθος για την Κάλυμνο και δείχνουν και έμπρακτα την άσβεστη φλόγα που διατηρούν για τον τόπο καταγωγής τους.

Διαφημίζουν με κάθε τρόπο  την Κάλυμνο σε όλη τη Γαλλία, τηρούν τα ήθη και τα έθιμα, ενώ διοργανώνουν εκδηλώσεις για να συγκεντρώσουν  κάποια χρήματα για να ενισχύουν το νησί τους.

Μας δηλώνουν ότι παρακολουθούν το kalymnos-news.gr και την εκπομπή με την Μπέττυ και τον Μάμα και μαθαίνουν όλα τα νέα της Καλύμνου.

Αυτή τη φορά όπως μας λένε ο Γιάννης και η Μαρίνα θα προσφέρουν ένα μεγάλο πυροσβεστικό όχημα για τις ανάγκες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Καλύμνου,

Ένα πυροσβεστικό όχημα ,που φαίνεται στη φωτογραφία, 6Χ6 με «κανονάκι» που θα εκτοξεύει νερό σε απόσταση 100 μέτρων και θα το στείλουν μέσα στον Οκτώβριο στην Κάλυμνο σε συνεννόηση με το αρμόδιο Τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος και τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Καλύμνου.

Δείτε τα όσα είπαν στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ