Κ. Αρβανίτης – Δρ. Καρδιολογίας: Επίσημη επιβεβαίωση ότι πολλοί παίρνουν placebo και πιστεύουν ότι εμβολιάστηκαν

12
5973

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ  ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ [ ΔΙΔΑΚΤΩΡ  ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ]

Ο κύριος στην πρώτη φωτογραφία δεν είναι ο Γιάννης Ζουγανέλλης, αλλά ο Nadhim Zahawi, ο υπουργός εμβολιασμού για Covid-19, της Βρετανίας.

Αυτός ο κύριος, στην συνεδρίαση του βρετανικού κοινοβουλίου, της 22ας Ιουλίου, είπε και πολλά ανιαρά αλλά και πολλά αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

 

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό

_____________________________________________

ΦΩΤΟ 2:

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα είναι και το απόσπασμα που έβαλα στην 2η φωτογραφία.

Η πρόταση που έχω υπογραμμίσει με κόκκινο λέει:

«Οι συμμετέχοντες (σσ. της συνάντησης) μπορούν να είναι σίγουροι ότι εκείνοι που είναι σε κλινικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένης και της δοκιμής του Novavax, θα έχουν τα δεδομένα τους στην εφαρμογή Covid του NHS (σσ. είναι ο βρετανικός ΕΟΔΥ), είτε έλαβαν placebo είτε εμβόλιο, στην διάρκεια όλων των δοκιμών» (!).

Τι μας επιβεβαιώνει εδώ ο υπουργός τρυπημάτων της Βρετανίας;

Οτι κάποιοι από όσους συμμετέχουν στις δοκιμές των εμβολίων, που διεξάγονται τώρα (και που θα τελειώσουν το 2023) παίρνουν αληθινό εμβόλιο και κάποιοι παίρνουν placebo (εικονικό φάρμακο, «νεράκι»).

Αυτό το ξέραμε ήδη, όσοι έχουμε ασχοληθεί με κλινικές μελέτες, ότι κλινικές δοκιμές χωρίς placebo δεν έχουν καμία αξία.

Αρα, όπως έχω γράψει πολλές φορές, τόσο στον δικό μου τοίχο όσο και σε άλλους, (κάποιες φορές εισπράττοντας χάχανα από κάποιους ελληναράδες που έγιναν γιατροί εφέτος, μέσω FB) στην δοκιμαστική φάση των εμβολίων που ΤΩΡΑ διεξάγεται, κάποιες παρτίδες έχουν εμβόλιο και κάποιες έχουν placebo.

Δηλαδή κάποιοι από τους τρυπημένους, απλά ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι εμβολιάστηκαν…

(Δεν το λέω για να κόψω την χαρά σε κάτι χαζοχαρούμενους, που βγήκαν την επομένη του τρυπήματος και δήλωναν θριαμβευτικά ότι όχι μόνο δεν ένιωσαν τίποτα, αλλά και ότι «ακόμη δεν έβγαλαν φτερά», νομίζοντας ότι έτσι στενοχώρησαν του «ψεκασμένους».)

_________________________________________

ΦΩΤΟ 3:

Για όποιον δεν κατάλαβε καλά τι λέει ο υπουργός τρυπήματος των Βρετανών, βάζω άλλο ένα απόσπασμα από την ομιλία του, που λέει και κάτι άλλο, αλλά που για εμάς είναι το ίδιο!

Η πρόταση που έχω υπογραμμίσει με κόκκινο λέει:

«Οι συμμετέχοντες στην δοκιμή του Novavax θα έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνεργαζόμαστε με άλλες χώρες για να εξασφαλίσουμε ότι αυτό είναι αναγνωρισμένο, αλλά όσον αφορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτοί θα θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι, είτε έλαβαν το placebo είτε το εμβόλιο.» (!!!)

Και θα κυκλοφορούν ελεύθερα, (θα συμπλήρωνα εγώ), παρόλο που αντί εμβολίου τους έκαναν «νεράκι του θεού».

Αναμενόμενο είναι εξ άλλου. Αφού όσο διαρκεί η κλινική δοκιμή των εμβολίων (και του Novavax) δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι πήραν αληθινό εμβόλιο και ποιοι (τυχεροί) πήραν «νεράκι».

Οταν λέμε «νεράκι» εννοούμε ότι τους έκαναν ένα ζουμί που περιέχει όλα τα άλλα συστατικά ενός πλήρους εμβολίου, αλλά λείπει από μέσα μόνο το mRNA.

___________________________________________

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Δεν το ανακοινώνουν ανοιχτά αυτό οι εταιρίες των εμβολίων, αλλά γνωρίζουμε από την κλινική πράξη, όσοι έχουμε ασχοληθεί με έρευνα, ότι δοκιμαστική φάση ενός φαρμακευτικού σκευάσματος δεν νοείται χωρίς placebo.

Για να είναι μάλιστα αξιόπιστη η έρευνα, θα πρέπει η ομάδα που παίρνει φάρμακο και η ομάδα που παίρνει placebo να είναι περίπου ίσες σε αριθμό συμμετεχόντων.

Δικαιούμαστε λοιπόν να συμπεράνουμε ότι οι μισοί τρυπημένοι πήραν εμβόλιο και άλλοι μισοί placebo!

Ετσι και τα οφέλη για τις εταιρίες είναι διπλά:

1) Ολα τα μπουκαλάκια τα πληρώνονται σαν φάρμακο, ακόμη και όσα έχουν «νεράκι».

2) Μειώνουν τις παρενέργειες και τους θανάτους στο μισό, δείχνοντας το μισό ποσοστό του αληθινού…

___________________________________________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Ο ηλεκτρονικός υπόκοσμος του FB θα προσπαθήσει σίγουρα να αντικρούσει τα παραπάνω με το πρόσχημα ότι «λείπει θεματικό περιεχόμενο» ή με το «ψευδής είδηση» και όλα αυτά που ξέρει.

Θα ισχυριστεί ότι ο υπουργός ίσως να αναφέρθηκε σε δοκιμές που ήδη έγιναν πριν κυκλοφορήσουν ευρέως τα εμβόλια ή ότι ίσως αναφέρεται σε τίποτα μικρές μελέτες με μικρό αριθμό ατόμων, που τρέχουν παράλληλα με τις τεράστιες, που γίνονται τώρα παγκόσμια, επί όλου του πληθυσμού και άλλες τέτοιες πονηριές.

Σιγά που θα ασχολείτο το βρετανικό κοινοβούλιο με τίποτα μικρό αριθμό ατόμων, που απασχολούνται στα παρασκήνια της μεγάλης παράστασης…

Πόσο μάλλον με κάτι που ήδη είναι μακρινό παρελθόν!

Ο Nadhim Zahawi μιλάει για το ΤΩΡΑ και για αυτό που ΟΛΟΣ ο βρετανικός λαός βιώνει.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2041138949358995&set=pcb.2041142059358684

 Πηγή: https://www.ertopen.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εκτός τόπου και χρόνου ο συνάδελφος. Μπερδεύει τις κλινικές μελέτες – που πάντοτε είναι «διπλές-τυφλές»- με τη χορήγηση ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ήδη εμβολίων, που έχουν περάσει αυτό το στάδιο. Το Novavax, δεν έχει εγκριθεί ακόμα και φυσικά, κανείς από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, δεν πληρώνει. Θέλω να πιστεύω πως ο συνάδελφος, δε γράφει οσα γράφει από άγνοια

  • Γιατρέ μην δίνεις σημασία σε άθρα και ότι ανεβάζουν κάποιοι στο Ίντερνετ .Άσε που κάποιοι μπερδεύουν την ενημέρωση με τη γνώση .Ενημέρωση είναι να ξέρεις τι είπε ο τάδε και ο δείνα .Αυτό δεν σε κάνει γνώστη ενός θέματος.

   • Να σας παίρνουν τηλέφωνο να εγκρίνετε εσείς που είστε γνώστης τι «άθρα» να ανεβάζουν και τι όχι.

    • Αυτό κατάλαβες ;Ότι μπορεί ο καθένας.Έχω ξαναπεί δεν ασχολούμαι με φασιστες που μόνο να βρίσουν μπορούν.

  • Μην λησμονείται ότι σε κάθε κλάδο, κάθε επάγγελμα και για κάποιον λόγο υπάρχουν και τα «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ». Τι να λέμε τώρα. Άκου PLACEBO στην αγορά. Ε ρε φίλε είπαμε. Πες την μακακια σου αλλά να έχει και κάποια βάση για να γίνεται πιστευτή. Ο άλλος ο «φαρμακοποιός» έκανε έρευνα και «ΠΕΘΑΝΕ» την μισή ΚΑΛΥΜΝΟ. Άι να χάθηκε κόπανοι. Και υπάρχουν και τα ΒΟΥΡΛΑ που τα καταπίνουν αμασητα.

 2. Τι ακριβως βιωνει ο Βρετανικος λαος δεν καταλαβα.Εγω εδω μαζι πινουμε μπυρες με Βρετανους τουριστες.

 3. Ποιους? Αυτους που παιρνουν φακελακι απο την κυβερνηση για να με μπολιασουν? Καμμια εμπιστοσυνη παρα μοναχα σε πραγματικους επιστημονες νομπελιστες και καθηγητες οχι πλαστικους χειρουργους

  • Άμα εσύ για καρδιολογικο πρόβλημα πηγαίνεις σε χειρουργό πλαστικό καλά να πάθεις. Αυτός το πολύ πολύ να σου ανεβάσει τα β@ζι@ σου ή τον ποπό σου.

  • Τι να μπολιαστης μωρη περικοκλάδα? Που δεν γνωρίζεις τι σου γίνεται. Την σκιά σου φοβάσαι και όσο να τρέχεις αυτή ξωπισω σου. Και όλο συνεχίζεις να τρέχεις.

  • Δηλαδή όλοι μα όλοι οι γιατροί που λένε να εμβολιαστούμε παίρνουν φακελάκι από την κυβέρνηση η οποία σημειωτέον θέλει να μας ξεκάνει? Ωραία σκέψη και πολύ λογική. Εντάξει. Πάω πάσο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ