Επιστολή κόλαφος καρδιολόγου στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στα ΜΜΕ για θεραπείες και εμβόλια

3
1839

Πρωτοκολλημένη ανοιχτή επιστολή του προς Πρόεδρο του ΕΚΑΒ έστειλε στα ΜΜΕ ο κ. Δημήτριος Ευθυμιάδης – Καρδιολόγος – Ιατρός επείγουσας αεροπορικής ιατρικής / Διευθυντής ΕΣΥ – ΕΚΑΒ Αθηνών.

Στην επιστολή αυτή αναφέρεται σε αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή που έστειλαν στις 22.08.2021 επιστήμονες του χώρου ης υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κυβέρνηση της χώρας τους και με την οποία εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για το χειρισμό της πανδημίας για μια σειρά από λόγους.

Ο κ. Ευθυμιάδης δηλώνει ανοιχτά ότι συντάσσεται με τη συγκεκριμένη επιστημονική ομάδα η οποία δηλώνει ότι: «δεν μπορούν να παραμείνουν σιωπηλοί εφαρμόζοντας πολιτικές που έχουν επιβάλλει μια σειρά υποτιθέμενων “θεραπειών” η οποίες είναι στην πραγματικότητα χειρότερες από την ίδια την ασθένεια».  

Ο Έλληνας γιατρός τονίζει παράλληλα ότι: «Ο ολικός και δη υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν νοείται επιστημονικά και νομικά ως προϋπόθεση για τον τερματισμό των περιορισμών». 

Παράλληλα με τη δική του επιστολή ο κ. Ευθυμιάδης επισυνάπτει και την αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή επιστημόνων υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου προς κυβερνώντες της χώρας τους η οποία και αποτελεί βάση της δικής του.

Δείτε τις σχετικές επιστολές ανοίγοντας τα παρακάτω αρχεία pdf:

Covid-Ανοιχτή-επιστολή25.8.21

COVID-G.B.-Helath-professionals

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Δικτάτορας έχει τους οπαδούς του. Ο φασισμός ξαναεπιτιθεται. Χέρι χέρι με την στρατευμένη Επιστήμη… Ακριβώς όπως επί Χίτλερ.. Ανεμβολιαστοι, ραψτε τώρα στα ενδύματα σας, το Άστρο του Δαυίδ. Αυτή η Ελλάδα ανήκει μόνον στους Άρειους της Pfizer Johnson Zeneca.

  2. Βαρέθηκα να το γράφω. Τα εκατομμύρια θάνατοι και δεκάδες εκατομμύρια κρούσματα στον πλανήτη, τι είναι ορε σαινια? Γριπουλα, συνάχι, πονοκοιλος? Βρε άιντε…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ