Υγειονομικός κρεμάει την ποδιά του μετά από 34 χρόνια επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί. «Δεν θα μείνουμε χωρίς αντίδραση»

6
1759

Υγειονομικός κρεμάει την ποδιά του μετά από 34 χρόνια επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί. «Δεν θα μείνουμε χωρίς αντίδραση» λέει.

Κρεμάει τη νοσηλευτική του ποδιά, μετά από 34 χρόνια εργασίας, νοσηλευτής στο νοσοκομείο Δράμας, επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

«Θα μπορούσα να πω ότι γίνεται bullying. […] Το εμβόλιο δεν είναι απλά ότι δεν είναι ασφαλές, πολλές φορές μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Με πόση ασφάλεια θα πάω να κάνω εγώ το εμβόλιο σε μένα και, μάλιστα, και στα παιδιά μου;» αναφέρει αρχικά ο Κοσμάς Βασιλειάδης, μιλώντας στο MEGA.

Ο ίδιος είναι πατέρας τριών παιδιών και αρνείται να κάνει το εμβόλιο, μη γνωρίζοντας πώς θα βιοπορίζεται από 1η Σεπτεμβρίου.

«Δεν θα μείνουμε χωρίς αντίδραση. Θα πάμε στο σπίτι μας χωρίς μισθό» λέει.

Σε ερώτηση για το αν αξίζει να χάσει τη δουλειά του για μία εξαιρετικά σπάνια παρενέργεια του εμβολίου, ο ίδιος απαντάει «ναι, να χάσω τη δουλειά μου γιατί δεν θέλω το μέλλον των παιδιών μου να είναι σε αυτήν την κοινωνία με τους αυταρχικούς νόμους».

Μάλιστα, μιλώντας για τους λόγους που θεωρεί το εμβόλιο «άκρως επικίνδυνο», επικαλούμενος πόρισμα ομάδας αντιεμβολιαστών γιατρών, τονίζει, μεταξύ άλλων, πως το εμβόλιο «παρουσιάζει προβλήματα στο καρδιακό σύστημα».

Η νοσηλεύτρια της ΜΕΘ Covid που αρνείται να

Η κυρία Βιβή Δημοπούλου νοσηλεύτρια ΜΕΘ covid στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μιλά στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Εμείς που άλλοτε θεωρούμαστε μαχητές και πήραμε το χειροκρότημα όλου του κόσμου αυτή την στιγμή διωκόμαστε όχι επειδή είμαστε αρνητές του εμβολιασμού, επειδή είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας, του διχασμού και του διαχωρισμού», σημείωσε.

«Μέχρι πριν 2 μήνες ήμουν στην ΜΕΘ covid για οκτώ μήνες. Είδαμε ανθρώπους να πεθαίνουν από τον ιό, δεν είμαστε αρνητές του ιού, αλλά είδαμε ανθρώπους που ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και έχουν πεθάνει. Έχει δοθεί γνωμοδότηση για τα εμβόλια αλλά δεν έχουν πάρει την τελική έγκριση θα δοθεί το 2023. Ο αγώνας μας έχει όνομα, ήθος και αξιοπρέπεια. Δεν το κάνουμε από καπρίτσιο. Το κάνουμε για το μέλλον των παιδιών μας Αν αυτή η υποχρεωτικότητα μετατεθεί στα παιδιά μας, είμαι υποχρεωμένη να προασπίσω το δικαίωμα για την ελεύθερη επιλογή».

«Βλέπουμε ότι υπάρχει διχογνωμία μεταξύ των γιατρών. Δεν υπάρχει διάρκεια των κλινικών δοκιμών, όσον αφορά τις μακροχρόνιες παρενέργειες, αυτό μας φοβίζει», πρόσθεσε.

«Ας μας δοθεί ο χρόνος», τόνισε. «Στα νοσοκομεία είμαστε επιστημονικό υγειονομικό προσωπικό τηρούμε πιστά τα ατομικά μέτρα προστασίας, κάνουμε ελέγχους εβδομαδιαίως, δεν έχουμε μεταδόσει τον ιό. Δεν φοβάμαι κάτι όταν γυρίζω στο σπίτι μου. Ξέρω ότι τηρώ τα μέτρα ευλαβικά.», συμπλήρωσε.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ θλιβερά !!!? Είναι λυπηρό που επιστήμονες άνθρωποι φέρνουν τον διχασμό…αυτοί έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα…
    Ξέρουν ότι είναι μονόδρομος το εμβόλιο!!!!
    Κι εγώ μως εσκεμμένα θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη χώρα τους…
    Λυπάμαι πολύ!!!!

  2. Προφανώς είναι παρενέργεια του εμβολίου, οι φασίστες, κυρίως γαλάζιοι, να το τερματίζουν με τον ναζισμό.
    Προφανώς θα πληρώνονται από τον Μητσοτάκη για να χλευάζουν και εκφοβίζουν τους ανεμβολιαστους. Για ποσοστά κέρδους επί των εμβολίων, δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Αλλά όσα σχόλια προπαγάνδας υπέρ του Δικτάτορα κι αν κάνουν, αποτελεί πια κοινό μυστικό στην χωρα, πως η κατάρρευση του έχει αρχίσει και είναι ραγδαία, παρά τη στήριξη των διεφθαρμένων ελληνικών ΜΜΕ.
    Αντίσταση λοιπόν απο ΟΛΟΥΣ κατά του αυταρχισμού και της χουντοποίησης του Πολιτεύματος.

  3. Μετά από 34 χρόνια.. Με λίγα λόγια ο άνθρωπος βγαίνει στην σύνταξη.. Οπότε κάνει την δήθεν ταρζανιά του σαν γνήσιο αριστερό χοιρίδιο που είναι, και όλοι εσείς οι δήθεν ψυχοπονιάρηδες πανέξυπνοι ψηφοφόροι του μ-λ ΚΚΕ και του ΚΚΕ μ-λ «κλαίτε» και «κράζετε» αποδεικνύοντας πόσο αδιαλαχτα και απερίσκεπτα ΜΠΟΥΦΟΙ είστε.. Τόση ψυχεδέλεια!

    • Η παντελής απουσία ενσυναίσθησης σου, αγαπητέ φασίστα Νεοδημοκράτη, έχει μεγάλες ομοιότητες με αυτήν του αφεντικού σου ψυχοπαθούς Δικτάτορα Μητσοτάκη .

      • Ο μεγαλύτερος φασισμός είναι να αποκαλείς κάποιον φασίστα επειδή σου αντικρούει τις ψυχεδελικές σου θεωρίες, οπότε μη έχοντας αλλά επιχειρήματα το γυρνάς στην καραμέλα του «φασισμού» γνωστή η τακτική σας! Να ξέρεις κάτι από το να είμαι σαν εσένα …1000 φορές φασίστας! Αϊντε να πετάξεις κάνα φέιγ βολάν επαγγελματία επαναστάτη!

  4. Ρε σταματειστε να δίνετε βήμα σε τέτοιες φωνές
    Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι ολέθριο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ