Τουρκία: Να φύγει ο ελληνικός στρατός από την Κω! (Με αφορμή την άσκηση των αλεξιπτωτιστών…)

17
3994

Προκλήσεις χωρίς τέλος από την Τουρκία, που όχι μόνο έχει βλέψεις για 130 βραχονησίδες στο Αιγαίο, ζητά να φύγει ο ελληνικός στρατός από την Κω και κατηγορεί την Ελλάδα πως παραβιάζει τη Συνθήκη του 1947! Όλα αυτά στη σκιά της επιστολής Γιλντιρίμ στον Αλέξη Τσίπρα για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα και τις συνεχείς παραβιάσεις από αέρος και θαλάσσης στο Αιγαίο.

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργού Εξωτερικών, Χουσεϊν Μουφτούογλου, με δήλωσή του κατηγορεί την Ελλάδα πως έστειλε αλεξιπτωτιστές, στο πλαίσιο άσκησης, στην Κω και υποστηρίζει πως έτσι η Αθήνα παραβιάζει τη Συνθήκη του Παρισιού.

«Ελληνικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι αλεξιπτωτιστές των ελληνικών ειδικών δυνάμεων χθες έκαναν άσκηση στο νησί της Κω. Η ειρηνευτική Συνθήκη που υπεγράφη το 1947 στο Παρίσι απαγορεύει οποιαδήποτε στρατιωτική δράση στο νησί της Κω, το οποίο έδωσε η Ιταλία στην Ελλάδα υπό τον όρο να είναι αποστρατικοποιημένο. Γι’ αυτό, αυτή η άσκηση στην Κω είναι ξεκάθαρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου», αναφέρει ο Μουφτούογλου και καλεί την Ελλάδα να μην… προκαλεί!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά απειλεί και με «αντίποινα». «Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε τη γείτονα Ελλάδα να αποφεύγει μονομερείς και αδιανόητες πράξεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εντάσεις. Σύμφωνα με τις θέσεις της χώρας μας για το Αιγαίο, δεν θα διστάσουμε να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα μετά απ’ αυτό».

Ρίψη αλεξιπτωτιστών στη Κω – Τι συμβαίνει;

Του Απόλλωνα Λεονταρίτη

Ρίψη αλεξιπτωτιστών του ΕΣ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από μεταγωγικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας σε ζώνη ρίψης στη νήσο Κω.

Ειδικότερα η ρίψη πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 10 00 το πρωί και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του ΓΕΣ, αφορούσε την εκτέλεση άλματος στο πλαίσιο εξαμηνιαίας εκπαίδευσης συντήρησης αλεξιπτωτιστού που διεξάγεται 2 φορές το χρόνο από όλο το προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων που διαθέτει την σχετική ικανότητα.

Η εν λόγω ρίψη η οποία αναφέρθηκε σε ορισμένες ιστοσελίδες ότι αποτέλεσε ενέργεια «προβολής ισχύος» ως απάντηση στις τουρκικές παραβιάσεις στα Ίμια δεν ήταν τίποτα περισσότερο από εκπαιδευτικό άλμα στατικού ιμάντα όσων εκ των στελεχών είναι αλεξιπτωτιστές και τυγχάνει να υπηρετούν σε ΕΤΕΘ στη νήσο Κω.

Για το σκοπό αυτό αεροσκάφος C-130H Hercules της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών (356 ΜΤΜ), μετέβη από την έδρα του στην 112ΠΜ στην Ελευσίνα, στο αεροδρόμιο της νήσου Κω όπου και παρέλαβε το προσωπικό, το οποίο εν συνεχεία εκτέλεσε με επιτυχία την εκπαιδευτική ρίψη βάσει προβλεπόμενης διαδικασίας συντήρησης ικανότητας που προαναφέρθηκε.

Ουδεμία λοιπόν σχέση με άλλα «σενάρια» είχε το πρωινό άλμα των αλεξιπτωτιστών στη Κω, παρά μόνο με προγραμματισμένη εκπαιδευτική διαδικασία που έτυχε να συμπέσει χρονικά με τις τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή των Ιμίων.

«Μαθήματα τήρησης της διεθνούς νομιμότητας δεν είναι δυνατόν να μας δίνει ο κατ’ εξοχήν και σταθερός παραβάτης του διεθνούς δικαίου», τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Στράτος Ευθυμίου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με σημερινή δήλωση του Τούρκου ομολόγου του ότι «η στρατιωτική άσκηση στην Κω αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου».

Ο κ. Ευθυμίου επισήμανε ότι «δεν το δικαιούται ο παραβάτης, ο οποίος μόνο σε μια μέρα πραγματοποιεί 138 παραβάσεις και δέκα υπερπτήσεις άνωθεν ελληνικών νησιών, ενώ συγχρόνως διατυπώνει απειλές εις βάρος της εδαφικής κυριαρχίας μας και της ακώλυτης άσκησής της».

«Η Ελλάδα ουδέποτε και έναντι οποιουδήποτε θα απεμπολήσει το δικαίωμα λήψης των ενδεδειγμένων μέτρων για τη νόμιμη άμυνά της και την προάσπιση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητάς στη βάση όσων προβλέπει ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, προσθέτοντας ότι «η Τουρκία ως μη συμβαλλόμενο μέρος στη Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων μεταξύ της Ιταλίας και των Συμμάχων του 1947, βάσει της οποίας τα Δωδεκάνησα παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα κατά πλήρη κυριαρχία, δεν αντλεί κανένα δικαίωμα από τη Συνθήκη, η οποία αποτελεί για την Τουρκία «res inter alios acta»».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ ο εκπρόσωπος του υπουργείου Χουσεΐν Μουφτούογλου, αναφερόμενος σε «είδηση στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τις ασκήσεις που αφορούν την ανάπτυξη αλεξιπτωτιστών των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων» στην Κω δήλωσε ότι «η Συνθήκη Ειρήνης του 1947 στο Παρίσι απαγορεύει όλα τα είδη των δραστηριοτήτων στρατιωτικής εκπαίδευσης» στο νησί. Η Κως «παραχωρήθηκε στην Ελλάδα από την Ιταλία, με την προϋπόθεση ότι θα ήταν και παραμένει αποστρατιωτικοποιημένη», αναφέρει ο ίδιος προσθέτοντας ότι «η εν λόγω στρατιωτική εκπαίδευση στο νησί είναι συνεπώς μια σαφή παραβίαση του διεθνούς δικαίου».

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. πως η μοναδική εγγύηση της προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας είναι οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Τόσο ισχυρές δε, ώστε να υποχρεωθεί ο αντίπαλος να ακολουθήσει την πολιτική του κατευνασμού, μιας και απέτυχαν παταγωδώς οι φανφάρες των ζεϊμπέκικων, των κουμπαριών και του εκτρώματος της φιλίας και συνεργασίας των λαών εκατέρωθεν του Αιγαίου.
  Τούτο σαφώς και είναι αδύνατο να το πράξουν τα κόμματα που χρησιμοποιούν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ως υπηρέτες λαθρομεταναστών για να κονομάνε τα κοπρόσκυλα των ΜΚΟ και για να εισπράττουν οι «δημοκράτες» τα συγχαρητήρια του Σόρος και των ψευδοανθρωπιστών της Δύσης.

  • ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ! ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΒΡΩΜΟΓΟΥΡΟΥΝΑ Σ ΑΥΤΟ! ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ! ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ!

  • Μην ανησυχείτε, με υπουργό άμυνας τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μας ρίχνει στεφάνια...

   Οι δοσίλογοι είναι ικανοί να βαφτίσουν την Τουρκική εισβολή αύξηση των τουριστών από την Τουρκία… Οι φασιστοαριστεροί είναι ικανοί να μας φορέσουν φέσια και μετά να έρχεται ο ψεκασμένος ΦΑΣΙΣΤΑΣ να μας ρίχνει και στεφάνι… ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που θα καταστρέψετε την Ελλάδα.

  • Όσο έχουμε τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ, που οι Κώοι τον έκαναν αυγολέμονο, ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

   Φυσικά οι νησιώτες θα υπερασπιστούν τα νησιά μας σε αντίθεση με τους δοσίλογους των ΑΝΕΛ – ΣφΥΡΙΖΑ τύπου ΖΟΥΡΆΡΗ και ΚΑΡΑΝΙΚΑ θα κρυφτούν στο πηγάδι…

  • Και για να μην ξεχνάμε, τα χρήματα των Κώων από τον ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ κάποιοι ΤΑ ΣΟΥΦΡΩΣΑΝ και η δικαιοσύνη τυφλή.

   Μόνο εάν η άμυνα των νησιών θα φτάσει στο επίπεδο της δεκαετίας του ενενήντα κανένας Τούρκος δεν θα τολμούσε να απειλεί. Έχουν καταντήσει οι φασιστοαριστεροί τον στρατό ορντινάτσα των ΛΑΘΡΟ στα Hot spot… Με τις ελλείψεις που υπάρχουν στον στρατό, στην υγειά, στην παιδεία ο Θεός να μας έχει καλά.

 2. και η Ελλάς θα κάνει τι; Θα καλέσει τον Ολάντ και τη «σύμμαχο» Γαλλία να φυλάξουν το Αιγαίο μας; Και ευκαιρίας δοθείσης, τι κάνει ηFrontex στο Αιγαίο; Απέτρεψε την τουρκική προκλητικότητα; Εξεδόθη καμία καταδικαστική ανακοίνωση της Ε.Ε. της οποίας είμαστε υποτίθεται ισότιμο μέλος; Τίποτε απ’ αυτά και δεν συνέβη τίποτε απ’ αυτά διότι η πολιτική ηγεσία των Αθηνών δεν είναι απλώς ανίκανη να προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά συνειδητά τα υπονομεύει!

 3. συριζα και νδ και τα κομματα του συνταγματικου τοξου διαλυουν τον στρατο.για ποιο λογο?

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!!!ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ!!!!ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

 4. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ (ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»)!

  Είναι προφανές, μετά κι από τις τελευταίες εξελίξεις, ότι εκεί κατά την άνοιξη θα χαλάσει η συμφωνία Τουρκιάς-Ε.Ε. και ο Ερντογάν Πασάς θα στέλνει καθημερινά καραβιές με χιλιάδες δυστυχείς, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου!Επειδή, λοιπόν, στην Γερμανία γίνονται εκλογές τον Σεπτέμβριο και… «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», η σκληρή αφέντρα φράου Μέρκελ στέλνει στην υπόδουλη χώρα των τσιπροβλαμμένων κατοχικά στρατά, για να φυλάξουν τα σύνορά της! Όχι βεβαίως τα ανατολικά –που’ ναι μονίμως… ανοιχτά- αλλά τα βόρεια. Να μπαίνουν στην Ελλάδα τα «προσφυγάκια», αλλά να μην μπορούν να βγουν απ’ αυτήν και να κατευθυνθούν στην χώρα της φράου! Σύμφωνα, λοιπόν, με το γερμανικό περιοδικό Spiegel, οι πρώτοι Γερμαναράδες θα καταφτάσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο και οι υπόλοιποι αργότερα – όταν θα φτιάξει ο καιρός και θ’ αρχίσουν να πλακώνουν τα «προσφυγάκια»!

 5. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ (ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»)!

  (ΥΓ): Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο αν θα στηθεί επί της… υποδοχής των Γερμαναράδων ο περιφερόμενος παρακρατικός θίασος του Σόρος, που… υποδέχεται «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα» στις λαϊκές –και μόνον σ’ αυτές!- γειτονιές των Αθηνών. Τουλάχιστον μέχρι που να κανονίσει η εδώ γερμανική πρεσβεία τα… οδοιπορικά και τα… εκτός έδρας…ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ ΤΡΕΞΤΕ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

 6. Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

 7. «Αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα και που προοιωνίζεται και που σε αυτό συμφωνεί και ο άξονας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου, είναι η διάλυση του Ελληνικού κράτους. Πάμε σε κατάλυση της Ελληνικής πολιτείας. Θα τελειώσει εδώ η ιστορική πορεία του Ελληνικού Έθνους, αν στα 182 χρόνια τυπικής ανεξαρτησίας του δεν θέλει κανένας, δεν θεωρεί κανένας βιώσιμο το Ελληνικό κράτος. Ο μόνος που το θεωρεί βιώσιμο είναι ο Ελληνικός λαός και αυτό να το κρατήσουμε σοβαρά. Γι’ αυτό έχει να κάνει με τον ζήτημα του πολέμου. Θα μας διαλύσουν πριν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα ανάφλεξης στην περιοχή. Θα μας τεμαχίσουν, θα μας ακρωτηριάσουν και θα πάψει να υφίσταται Ελληνικό κράτος όπως τουλάχιστον το γνωρίζαμε ιστορικά. Εξ ου και το ότι βάλανε τον ΤΣΙΠΡΑ να πει την φράση «ελεύθερο Αιγαίο», ελεύθερο Αιγαίο σημαίνει θάλασσα χωρίς κυριαρχικά δικαιώματα, άρα χωρίς διεκδικήσιμο ζωτικό χώρο για ένα κράτος.

 8. Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα μπει στο «χορό» και πρέπει να είναι έτοιμη.ΠΡΟΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΡΑ

  Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο συνυπολογίζοντας και τους εξτρεμιστες Αλβανους-Ισλαμιστες λαθραιους που ζουν στην χώρα μας και να έχει έτοιμα «σενάρια» στο συρτάρι για όλες τις εκδοχές .
  Ένας Βαλκανικός- Ελληνοτουρκικος πόλεμος δεν είναι της αμέσου προτεραιότητας της χώρας μας αλλά εάν ξεκινήσει πρέπει και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι.

 9. 2 μινες εξο απο τιν ΑλΜπαμπ. Ακομα εκι ινε τα τουρκικα στρατα. Απολιες μεχρι στιγμης στις μαχες με τους ξιπολιτους: 15 άρματα μάχης M60T Sabra, 3 M60A3 TTS, 3 Leopard 2A4, 5 τεθωρακισμένα οχήματα ACV-15, 2 αυτοκινούμενα πυροβόλα T-155 και ένα Kirpi MRAP. Απολιες σε προσοπικο δεν ξερι κανενας

 10. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΝΤ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

  ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΛΠ.ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΓΥΠΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!Ο ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ.ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΝ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

 11. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΝΤ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

  ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΛΠ.ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΓΥΠΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!Ο ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ.ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΝ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

 12. Να έχουμε τον νου μας μάγκες.
  Βέβαια μόνο με τις δικές μας μαμακίες, διαλύσαμε τα πάντα από τον Εμφύλιο και μετά.
  Από το οικονομικό, είμαστε ταλέντα στην κλεψιά, την διαφθορά, το άχρηστο κομματικοποιημένο Κράτος, τους ανίκανους πολιτικούς μας, την προδοσία της Κύπρου, την υποβάθμιση της Παιδείας, τώρα τελευταία και παραχάραξη της Ιστορίας μας με ανθελληνικές κορώνες, κυριαρχία των χαβαλέδων, διάλυση της εργασιακής ειρήνης, φτωχοποίηση της Ελληνικής οικογένειας, την ανεξέλεγκτη εισαγωγή λαθρομεταναστών τα τελευταία 25 χρόνια και άλλα πολλά που δεν γράφονται.
  Αυτά βλέπουν οι φίλοι μας Ευρωπαίοι και οι απέναντι μεμέτηδες.
  Ιδιαίτερα οι τελευταίοι είναι μανούλες στην απάτη. Η Ιστορία το έχει δείξει………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.