Αδωνις Γεωργιάδης: Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά

22
3528

Γεωργιάδης: Κανένα νέο lockdown- Το χειμώνα οι ανεμβολίαστοι δε θα μπαίνουν πουθενά

«Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα», τόνισε  σε συνέντευξή του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι «η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο». Με αφορμή το πλαίσιο που θα ανακοινωθεί αύριο ενόψει φθινόπωρου, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει λοκντάουν. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει λοκντάουν, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες».

Ο υπουργός ανέφερε  ότι δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «δε θα μπορούν να πάνε πουθενά». Εξήγησε ότι δεν πρόκειται για τιμωρία των ανεμβολίαστων, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου..

naftemporiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρόκειται ξεκάθαρα για τιμωρία Γεωργιάδη, τιμωρείτε όσους δεν εμβολιάστηκαν για τον α ή β λόγο. Γνωρίζω άτομα που δεν μπορούν να εμβολιαστούν αλλά οι γιατροί τους δεν τους δίνουν χαρτιά γιατί φοβούνται μην τους απομακρύνουν από τις θέσεις τους (το έχουμε δει να γίνεται) Οι εμβολιασμένοι ας φοράμε τις μάσκες μας γιατί ξέρουμε ότι το μεταφέρουμε και οι ανεμβολίαστοι ας προσέχουν λίγο παραπάνω. Δημοκρατία έχουμε νομίζω. Μόνο ο Χίτλερ χορηγούσε φάρμακα με το έτσι θέλω!

    • Επειδή έχουμε δημοκρατία και το κράτος το δικό μας και όλα τα δημοκρατικά κράτη στο κόσμο αποφάσισαν,οι μειοψηφία ακολουθεί.Πως ακριβώς εννοείς εσυ τι δημοκρατία;Τα έχεις μπερδέψει άντε κάνε το εμβόλιο σου να ξεμπερδεύουμε από τον ιό και άσε τα παραμύθια.

      • Εμβολιασμένος είμαι φίλε ανώνυμε! Προφανώς δεν διάβασες αυτά που γράφω, μόνο την πρώτη και τελευταία πρόταση είδες;

    • Η συνειδητώς απώλεια θέσεως εργασίας ενός ΑΡΝΗΤΗ ή η συνειδητα μετάδοση του θανατηφόρου ιού σε χώρο εργασίας σε έναν συνάδελφο ή σε έναν ασθενή? Πληροφοριακά… Περσυ 22/8/2020 υπήρχαν 24 διασωληνωμενοι. Φέτος πάνω από 226 διασωληνωμενα άτομα. Δεν μπορεί να μην σας λέει κάτι αυτό.

  2. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΥΝΘΥΜΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΗ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΣΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  3. ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΑΜΕ. ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! ΧΕΛΛΟΟΥΥΥ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

  4. Δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά??! Γιατί όλα τα λ@»μογια είναι ανεμβολιαστοι..!!
    Αλλά βαφτίσεις, κοροπαρτυ, δεξιώσεις επιτρέπονται για τους πολιτικούς… Α ρε ψεύτες, απατεώνες, αν ΥΠΉΡΧΕ ΙΟΣ θα κολλουσατε όλοι… ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ

  5. Καλιγούλα - Άδωνη , διασημε ψυχάκια, με τους ψυχοπαθείς ψηφοφόρους σου,

    ΕΣΥ και ο Δικτάτορας Μητσοτάκης, είστε αυτοί που σε λίγο δε θα μπορείτε να πάτε πουθενά, χωρίς 30 διμοιρίες των ΜΑΤ να σας προστατεύουν. Όσα λεφτά κι αν χώνετε (εδώ και πολλά χρόνια) στα ΜΜΕ.

    • Οποίος του Βελόπουλου η της ΧΑ;Εδώ έχουμε δημοκρατία χώνεψε το.Με εκλογές δίνουμε στην πλειοψηφία την εξουσία,άλλοτε,στο ΠΑΣΟΚ, άλλοτε στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στη ΝΔ.Οι δικτάτορες είναι στη φυλακή και εκεί θα μείνουν βλακακο.

  6. Πως γίνεται οι μεταλλάξεις και οι θάνατοι στο Ισραήλ α οφείλονται κατα 80 % στους εμβολιασμενιυς…μηπως τελικά προωθούν την ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ, την πανδημία, σε γενικό επίπεδο παγκόσμιο … ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΈΜΗΣΗ..???? .

  7. καλα ειστε καποιοι εδω μεσα οτι να ναι πιστευεται ρε βοδια οτι θα τελειωσει αυτο καποτε; ολα γινονται για να ειστε πειθηνια οργανα και να εκτελειτε ανευ αντιλογιας,ξεστραβωθειτε δενε χει αλλαξει τιποτα στις κοινωνιες βλεπετε στις αλλες χωρες να εκοψαν τις δραστηριοτητες τους μονο στην ελλαδα το εκμεταλευονται ,ξυπνατεεεεε

  8. Το ότι θα έβλεπα αυτό το φασιστοουτρο το σουργελο να έχει εξουσία να απειλεί τους Έλληνες πολίτες, τι να πω είμαστε άξιοι της μοίρας μας, έχουν διχάσει τον λαό, εμβολιασμενοι μη εμβολιασμενοι έλεος, έσπειραν την διχόνοια, έχω συγγενείς με παθήσεις που διστάζουν να εμβολιαστούν γιατί οι γιατροί τους δεν το συνιστούν, προσέχουν όμως οι άνθρωποι πρέπει να τους ρίξουμε στον Καιάδα; έβαλαν μια ταμπέλα αρνητές αντί εμβολιαστες κτλ. Ντροπή

  9. Ακόμα δεν καταλάβατε ότι όλοι μεταδίδουμε τον ιό και νοσούμε το ίδιο; Ότι περισσότεροι στις ΜΕΘ με την μετάλλαξη Δ είναι εμβολιασμένοι; Ότι πεθαίνουν πολλοί λόγω των εμβολίων; Όχι έεεε;;; Για αυτό συνεχίζετε να τσαμπουνάτε τα ίδια. Δείτε τι λένε τεκμηριωμένα οι επιστήμονες που έχουν αντίθετη άποψη από αυτήν των πληρωμένων που βγαίνουν στα κανάλια για να μας πείσουν τρομοκρατώντας μας ότι θα πεθάνουμε αν δεν το κάνουμε. Και ναι ρε βλ@κα μπουμπούκο, τιμωρία και εκβιασμός είναι τα μέτρα που πήρατε. Χεστήκ@με αν θα πάμε τον χειμώνα σε κέντρα διασκέδασης, έτσι και αλλιώς δεν έχουμε λεφτά. Εν τω μεταξύ, πάρα πολλοί λένε ότι ΔΕΝ θα κάνουν τρίτη δόση. Για να δούμε τοι θα βγεί στο τέλος.

  10. Ρε /////////////ανθελληνα ποιός νομίζεις ότι είσαι ετοιμάσου έρχεται//////////…..τέλος η παχιά τσέπη για σένα και μιτσοτακη αρκετά ξεπουλήσετε την Ελλάδα μου που με κόπο και μεράκι έχτισαν οι πρόγονοι μου!!!

  11. Προς το σούργελο φασίστα προπαγανδιστή των εμβολίων, με τα δεκαδες σχόλια καθημερινά:

    Το πόσο γαλάζιο κομματόσκυλο είσαι, το ξέρεις κι εσυ, όμως το ποσό ξεφτίλας είσαι ηλίθιε, δε θα το καταλάβεις μόνος σου ποτέ, κι ας βρίζεις και εκφοβίζεις τους άλλους.
    Τα έχεις μπερδέψει άσχημα ανθρωπιδιο.
    Στην Δημοκρατία, δεν υπάρχει η….δικτατορία της…πλειοψηφίας επί της μειοψηφίας. Είναι Συνταγματική μας υποχρέωση να αντισταθούμε σε κάθε απόπειρα εκτροπής του Πολιτεύματος. Και αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό στην χώρα μας: Εκφασισμός και Χουντοποίηση.
    Η γαλάζια πανούκλα σας, δίχασε, κατέκαψε, κατέστρεψε, διέλυσε τα πάντα και προς πάσα κατεύθυνση. Τα ΜΜΕ, που λειτουργούν ως γραφεία Τύπου του νεοδικτατορικου μορφώματος «Μητσοτακική Νεα Δημοκρατία», δεν μπορουν να σας σώσουν πια..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ