Διαστάσεις θρίλερ: Η περίπτωση 48χρονης από την Καλαμάτα και της περιπέτειάς της μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού

5
2991

Διαστάσεις θρίλερ άνευ προηγουμένου λαμβάνει η περίπτωση μιας 48χρονης από την Καλαμάτα και της περιπέτειάς της μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού. Το ιστορικό της περιπέτειας της γυναίκας και τα ερωτήματα για το Νοσοκομείο της Καλαμάτας που διέψευσε επίσημα το περιστατικό!

Άμεση ήταν η αντίδραση ανθρώπων που γνωρίζουν το περιστατικό της 48χρονης γυναίκας, η οποία στην κυριολεξία ανεβαίνει έναν Γολγοθά, προκάλεσε η ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, το οποίο διέψευσε ευθέως τις πληροφορίες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο συμβάν.

Η περιπέτεια της 48χρονης

Σύμφωνα με όσα έχουν περιέλθει σε γνώση του messiniapress.gr η γυναίκα είχε νοσήσει από κορωνοϊό τον περασμένο φθινόπωρο, χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

Η περιπέτεια για τη 48χρονη ξεκινά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού, ο οποίος έγινε στα μέσα του Ιουλίου.

Τις επόμενες μέρες η γυναίκα αντιμετώπισε τα πρώτα προβλήματα, καθώς ένιωσε έντονη αδυναμία. Προσέφυγε σε ιδιώτη γιατρό και πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με όσα σημειώνουν όσοι έχουν παρακολουθήσει από κοντά την συγκεκριμένη περίπτωση, προσέφυγε και νοσηλεύτηκε σε κλινική του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, από όπου έλαβε εξιτήριο λίγες ημέρες μετά.

Στη συνέχεια η 48χρονη, εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει ζητήματα και προσέφυγε εκ νέου σε γιατρό του Κέντρου Υγείας της Καλαμάτας, ενώ έκανε νέες εξετάσεις, σε εξωτερικό διαγνωστικό κέντρο, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η αιτία των προβλημάτων της.

Ακολούθως, με την προτροπή και των γιατρών, η γυναίκα απευθύνθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και πραγματοποίησε νέες εξετάσεις.

Η γυναίκα τελικώς νοσηλεύτηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, καθώς διαγνώστηκε με θρόμβωση. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα η 48χρονη νοσηλεύεται στην εντατική του ίδιου Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση και έχει κάνει ήδη ένα χειρουργείο!

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Τα πιο πάνω έγιναν γνωστά, τουλάχιστον στο messiniapress, από ανθρώπους που γνωρίζουν την συγκεκριμένη περίπτωση, από ανθρώπους οι οποίοι έμειναν κυριολεκτικά άφωνοι από  την ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 το μεσημέρι το Νοσοκομείο της Καλαμάτας εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο και αναρτήσεις σε site, ενημερώνουμε ότι, δεν έχει καταγραφεί τον τελευταίο μήνα στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας περιστατικό γυναίκας ηλικίας 48 ετών που μετά από εμβόλιο να διαγνώστηκε με θρόμβωση και να διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας.»

Μάλιστα, το messiniapress, θεωρώντας αυτονόητο ότι όσα ανακοινώνει ένα δημόσιο νοσοκομείο είναι ακριβή, δημοσίευσε την εν λόγω ανακοίνωση.

Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί και τις διαστάσεις που έχει λάβει το συγκεκριμένο γεγονός, το Νοσοκομείο της Καλαμάτας είναι αναγκασμένο να απαντήσει σε όσα υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν το περιστατικό.

Κυρίως, το Νοσοκομείο της Καλαμάτας πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα αν η 48χρονη γυναίκα νοσηλεύτηκε σε κλινική του ή όχι.

Διαβάστε και αυτό εδώ:

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΗ Η 45ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ

Βαθιά θλίψη και συνάμα έντονο προβληματισμό προκαλεί η κρίσιμη κατάσταση υγείας μιας 45χρονης γυναίκας από την Καλαμάτα.

Η άτυχη γυναίκα η οποία είχε νοσήσει στο παρελθόν από κορωνοϊό, πριν από ένα περίπου μήνα έκανε μια δόση εμβολίου Phizer, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη μέρα δεν αισθανόταν καλά και πήγε στο Κέντρο Υγείας της πόλης, από όπου και την έστειλαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Εκεί διαπιστώθηκε εγκεφαλική θρόμβωση και διεκομίσθει σε Νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα και παραμένει εγκεφαλικά νεκρή…

 

 

Πηγή – πληροφορίες:https://best-tv.gr

 

Πηγή – πληροφορίες:https://messiniapress.gr

Πηγή: http://www.platy-kalamatas-messinias.gr/

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πεθάνανε 12.999 ανεμβολίαστοι και ενας εμβολιασμένος απο κορωνοιό. Ας τα ζυγίσει ο καθένας και ας κρίνει αν πρέπει να το κανει. Ουτε να περιθωριοποιείται οποιος δεν το κανει, ούτε να κατηγορείται οποιος το κανει.
    Απλά όταν οι αντιεμβολιαστές έχουν μπροστάρηδες κάτι Πετράκους, Τράγκες κτλ και στην Κω κανουν πορείες με εικονες της εκκλησίας, ψέλνουν τον εθνικό ύμνο και έχουν εκπροσώπους Χρυσαυγίτες, οπαδους του Σώρρα και ομιλήτες γνωστούς με απολυτήριο δημοτικού με το ζόρι , τότε κάτι κάνουν λαθος…

  2. Ιερώνυμος Αθηνών: εδω είναι το εμβόλιο εκεί είναι ο τάφος διάλεξε και πάρε.
    Διάλεξε το κορίτσι και να τα αποτελέσματα.
    Καταλάβατε γιατί βγήκε η παροιμία ή παπάς ή ζευγάς;
    Μου διάβαζαν ολόκληρο κείμενο μπροστά στην Ωραία Πύλη με ερωτήσεις και απαντήσεις λες και ήταν εμπορικοί αντιπρόσωποι και προωθούσαν το προϊόν.Τι δουλειά έχουν οι παπάδες να λένε τέτοια στον ναό. Αυτοί παπά μου σου προώθησαν τίποτα δικό σου; Αντιθέτως σε έκλεισαν.Στα τρολ τώρα που θα γράψουν από κάτω θα τους πω προκαταβολικά ότι το βράδυ κοιμάμαι με την συνείδηση μου καθαρή και τα πραγματικά γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα.Καιρος είναι παπά μου να βγεις να παροτρύνεις τα δωδεκάχρονα να εμβολιαστούν. Αφού το λέει η επιστήμη και η επιτροπή εμβολιασμών. Άργησες. Ετοίμασε το κείμενο.

  3. Ο Θεος να φυλαει τα παιδια μας αλλα αν παρασυρθουν παιδια απο την πλυση εγκεφαλου που γινεται και κανουν το εμβολιο μετα θα παρουμε το νομο στα χερια μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ