Tραγωδία στη Βουλγαρία με Έλληνες – Σκοτώθηκαν πατέρας και γιος – Σοβαρά τραυματισμένες μάνα και κόρη

0
585

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Λακωνίας η είδηση θανάτου μελών μιας οικογένειας από τη Σπάρτη, που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 8/8 στη Βουλγαρία. Νεκροί είναι ο εργολάβος οικοδομών Γεώργιος Ρασσιάς, ηλικίας περίπου 65 ετών, και ο γιος του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν η σύζυγος και η κόρη της οικογένειας που επέβαιναν στο όχημα.

Το μοιραίο συμβάν, σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ, σημειώθηκε στον δρόμο που οδηγεί στο φαράγγι της Κρέσνας. Η οικογένεια Ρασσιά, που τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στην Αττική, είχε μεταβεί στη γείτονα χώρα για διακοπές, όταν το ΙΧ όχημά τους συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, το δυστύχημα πιθανόν προκλήθηκε όταν το ΙΧ εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο οδηγός του φορτηγού ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του πως δεν υπήρχε τρόπος για να αποφευχθεί η σφοδρή σύγκρουση.

Ο Γ. Ρασσιάς και ο γιος του, που έχασαν τη ζωή τους, επέβαιναν στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου, ενώ οι δύο γυναίκες ήταν στις πίσω θέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της συζύγου είναι σοβαρή, καθώς βρίσκεται σε κώμα, ενώ η κόρη έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στη λεκάνη.

Από το τροχαίο διακόπηκε για ώρες η κυκλοφορία στο φαράγγι της Κρέσνας, προκαλώντας μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα στον κεντρικό δρόμο Ε79, καθώς σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές οχημάτων. Πηγή: lakonikos.gr φωτο: viaranews.com, nova.bg

 

Τραγωδία για οικογένεια Ελλήνων που ταξίδευαν από τη Γερμανία

Ελληνες Γερμανία

Νεκρός ο μικρότερος γιος σε τροχαίο

Το ταξίδι μιας οικογένειας Ελλήνων από την Γερμανία για την πατρίδα είχε τραγική κατάληξη.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα grland.info, η οικογένεια Σπυρίδη υπέστη ένα τρομερό χτύπημα της μοίρας το Σάββατο 7.08.2021 στις 6:30 π.μ., όταν έχασε το μικρότερο παιδί της, τον Χρήστο, σε ηλικία 12 ετών.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη καθ’ οδόν προς την πατρίδα, την Ελλάδα. Στην Εθνική Οδό κοντά στο Ζάγκρεμπ στην Κροατία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε σε πέτρινο τοίχο, με αποτέλεσμα το όχημα της οικογένειας να ανατραπεί.

Ο μεγαλύτερος γιος Αλέξανδρος Σπυρίδης (17 ετών) πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο, ενώ η μητέρα Ραΐσα Αλεξιάδου (44 ετών), ο πατέρας Μανώλης Σπυρίδης (49 ετών) και ο νεκρός γιος Χρήστος Σπυρίδης (12 ετών) παρέμειναν μέσα στο ολοσχερώς κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ο Μανώλης, ο οποίος ξύπνησε λίγη ώρα αργότερα με σπασμένα πλευρά και τρυπημένο πνεύμονα, έβγαλε τη γυναίκα και το παιδί του από το αυτοκίνητο με τις τελευταίες του δυνάμεις.

Ο μικρός Χρήστος ήταν ήδη νεκρός, το θέαμα ήταν τραυματικό για τον πατέρα. Η Ραΐσα υπέστη αρκετά κατάγματα οστών και σοβαρές μελανιές σε όλο της το σώμα. Ο Αλέξανδρος χτυπήθηκε επίσης σκληρά. Προσγειώθηκε ανάσκελα και έσπασε τον 6ο αυχενικό σπόνδυλο.

Λόγω των σοβαρών τραυματισμών, δεν είναι βέβαιο αν η οικογένεια θα μπορέσει να παραστεί στην κηδεία του 12χρονου στην Ελλάδα.

Τώρα η οικογένεια υποφέρει επίσης από το μεγάλο οικονομικό κόστος.  Για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει εκστρατεία οικονομικής στήριξη της οικογένειας. ΕΔΩ μπορείτε να κάνετε δωρεά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ