Φωτιά στην Αττική: Η στιγμή της τραμπούκικης επίθεσης στους δημοσιογράφους του OPEN TV

4
1090

Το βίντεο της επίθεσης των τραμπούκων στους δημοσιογράφους του OPEN TV προκαλεί μόνο οργή και αποτροπιασμό

Είναι η στιγμή που τραμπούκοι επιτίθενται στους δημοσιογράφους του OPEN TV. Είναι η στιγμή που οι δημοσιογράφοι του OPEN TV, Κώστας Αλατζάς και Ελευθερία Σπυράκη, με τον οπερατέρ του σταθμού βρίσκονται στη φωτιά αλλά πέφτουν θύματα άνανδρων τραμπούκων. Είναι η στιγμή που οι δημοσιογράφοι προπηλακίζονται – με αστυνομικούς παρόντες αλλά απόντες – επειδή βρέθηκαν στη φωτιά μόνο και μόνο για να κάνουν τη δουλειά τους.

Είναι η στιγμή που οι τραμπούκοι και δειλοί σπάνε τα τζάμια του αυτοκινήτου ενώ η δημοσιογράφος του OPEN TV, Ελευθερία Σπυράκη, φωνάζει για βοήθεια με τρεμάμενη φωνή ενώ  βρίσκεται στον τηλεοπτικό «αέρα». Το βίντεο προκαλεί μόνο οργή και αποτροπιασμό, καθώς οι τραμπούκοι επιτίθενται σε εργαζομένους, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους, δουλεύουν νυχθημερόν και κάτω από αντίξοες συνθήκες για να μεταφέρουν τις εξελίξεις από τη φωτιά (και όχι μόνο) στους τηλεθεατές.

πηγή: reader.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε αντίθεση με τους παχυλά αμειβόμενους καρεκλοκένταυρους ,σταρ της οθόνης και τους χρυσοπληρωμένους Διευθυντές σύνταξης,γνωρίζω από γνωστούς,ότι υποχρεώνονται να μεταφέρουν τις ειδήσεις ανάλογα με την πολιτική στόχευση των καναλαρχων (99% Νέα Δημοκρατία).
    Ήταν σοκαριστική και άνανδρη η επίθεση στους εργαζόμενους,ειδικά στην γυναίκα. Απόλυτα καταδικαστέες πράξεις,παρά τον βρασμό ψυχής.
    Ίσως ο λόγος να ήταν,πως – από 《άνωθεν》εντολή, φιμώνονται οι δηλώσεις των ανθρώπων με σχολια του τύπου,《κατανοούμε την αγανάκτηση του κόσμου αλλά…》,καλύπτοντας την φωνή των ή με σιγαση των μικροφωνων.Την αλήθεια λένε η άνθρωποι,για την πλήρη απουσία του Κράτους, που οδήγησε σε αυτή την πανελλήνια συμφορά.Ομως όση προστασία κι αν έχει..προαγοράσει ο Μητσοτάκης στα απολύτως ελεγχόμενα από εκείνον ΜΜΕ (και την οι απλοί εργαζόμενοι),ο Δικτάτορας καταρρέει πια!! Καταρρέει ραγδαία!!
    Και γι’αυτό αγαπάμε την Aegeanews,γιατί προσφέρει,ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΉ ΕΝΗΝΕΡΩΣΗ,δηλαδή μια ανάσα οξυγόνου,σε μια χώρα που έχει κατ’ ευφημισμόν Δημοκρατικό Πολίτευμα.

  2. Σε μεγάλα σάιτ πάντως υπάρχει υπόνοια πως ενήργησε το παρακράτος Μητσοτάκη,

    γιατί, ναι μεν οι δημοσιογράφοι υπομένουν περιορισμούς στην ελευθερία του λόγου, ανάλογα τις εντολές που έχουν πάρει, όμως φαίνεται, πως το Open είναι το μόνο κανάλι που δίνει λόγο στους πληττομενους, ώστε να ακουστεί η αλήθεια, έστω «μέσα σε συγκεκριμένα όρια»..
    Άρα κάποιοι γαλαζιοι παρακρατικοι, επιχειρούν εκφοβισμό και εκβιαστικά απόλυτη αποσιώπηση των καταγγελιών κατα του επιτελικού ΧΑΟΥΣ Μητσοτάκη…!
    Τότε μιλάμε για καθαρά εγκληματική ενέργεια απέναντι στους εργαζόμενους…

  3. 3 Πακιστανοί εμπρηστές πιάστηκαν στον Έβρο 2 Πακιστανοί εμπρηστές πιάστηκαν στην Ηλεία 1 Τουρκάλα εμπρίστρια πιάστηκε στο Πεδίον του Άρεως 3 Αφγανοί εμπρηστές πιάστηκαν στην Πάρνηθα Όλοι πολύ χαλαροί δήλωσαν ότι τα πήραν για να κάψουν την Ελλάδα, χωρίς να λένε από ποιόν. οι ΜΚΟ αντί να βοηθήσουν τους καμένους στέλνουν αμέσως δικηγόρους στους λαθρο
    19 μέχρι στιγμής οι προσαγωγές για εμπρησμούς. Κι είμαστε στην αρχή, γιατί όπως ακούω ανοίγουν στόματα (εγραψε Μπ.Παπαπαναγιωτου δημοσιογράφος στο twitter)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ