ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Δηλώσεις Διοικητή Πυροσβεστικής & Δημάρχου Κω: Γενική επιφυλακή για την αναζωπύρωση

13
5975

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Δηλώσεις Διοικητή Πυροσβεστικής & Δημάρχου Κω: Γενική επιφυλακή για την αναζωπύρωση

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο σας κυριε νικηταρα.Δωσατε το παρων απο την πρωτη στιγμη.Αν και δεν ειμαι μαζι σας,σας συγχαιρω.

    • Αφού έλειπε στη Ρόδο! Πώς ήταν εκεί; πήγε για τις απαιτούμενες φωτογραφίες, ανόητη. Μαζί του είσαι. Σε κάτι χάπατα σαν και σένα στηρίζεται!

      • Βρε κοπανε ο δημαρχος ηταν στη ροδο πριν την φωτια. Ηρθε μολις το εμαθε και απο εκεινη τη στιγμη ειναι στον τοπο της φωτιας μαζι με ολους αυτους που παλεψαν για την κατασβεση. Πυροσβεστικη, πολιτικη προστασια, στρατος, αστυνομια, εθελοντες. Και συ καθεσαι και κανεις μικροπολιτικη. Γιαυτο δε θα ξαναδειτε ουτε με το κυαλι τον δημο!!!

        • Αυτο σου λεει Κοκοβιε..
          πηγε στην φωτια για φωτογραφια τι δεν καταλαβες?
          το κυαλι δωστου του Κοψιμιου θα το χρειαστει….εχει ωραια θεα πανω απο το τριοροφο!!!

      • Κακομοιρε ψιτακο ο δημαρχος αυτος που εχουμε τωρα κανει για 40 δημαρχους σαν το δικο σου τον αχριστιδη. Ολος ο κοσμος βλεπει ποσο τρεχει. Οχι σαν κ σας τους ταξιδιαρηδες

  2. ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ (ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ) ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ …………. ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΥΡ ΑΣΤΥΝΟΜΕ ΜΟΥ…..

  3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ!!!

  4. Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που ειχαν φροντισει να υπαρχουν ολα αυτα τα μηχανηματα στο δημο και η οργανωμενη πολιτικη προστασια.Δεν θα κανανε δηλωσεις οι κυριοι αυτοι τωρα αν δεν ειχαν φροντισει καποιοι αλλοι.

    • Οι αλλοι ταχανε παρατημενα μεσα στα χωραφια και στις παραλιες. Τα κανανε πλιατσικο οι γυφτοι, και διορθωσε οτι μπορεσε η σημερινη δημοτικη αρχη. Οσο για την πολιτικη προστασια, ειναι γνωστα τα ατομα που την κρατουν ψηλα με το μερακι και την αγαπη για το νησι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ