Κόρινθος: 35χρονος πέθανε μία βδομάδα μετά από τον εμβολιασμό του | ««Ανάγκασα τον γιο μου να κάνει το εμβόλιo» (BINTEO)

27
3381

Ρεπορτάζ: Δώρα Μεθενίτη

«Ανάγκασα τον γιο μου να κάνει το εμβόλιο, για να ανοίξει την επιχείρησή του, δεν ήθελε το παλικάρι με τίποτα, φοβόταν» είναι τα σπαρακτικά λόγια ενός πατέρα από την Κόρινθο, που έχασε τον γιο του μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της Pfizer κατά του Covid-19. «Φοβόταν, όπως φοβόμουν κι εγώ» λέει ο πατέρας και ζητά από το κράτος εξηγήσεις για τον τραγικό θάνατο του παιδιού του.

«Δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι, δεν είμαστε αρνητές», δηλώνει ο άνθρωπος αυτός που έχασε τον γιο του, χωρίς, όπως εξηγεί, να τον εξετάσουν, αφού «ούτε θερμόμετρο δεν του έβαλαν» και πέθανε ξαφνικά.

Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει πως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η μητέρα και η αδερφή του αδικοχαμένου παιδιού του, είχαν εμβολιαστεί για τον Covid-19.

Ο άνθρωπος αυτός, ο πατέρας του άτυχου νέου, συνταξιούχος πρώην διευθυντής του ΙΚΑ στην Κόρινθο, μιλά στην κάμερα της «Ζούγκλας» συντετριμμένος, καθώς έχει χάσει το παιδί του έπειτα από τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, στον οποίο υποβλήθηκε επειδή ήθελε να ανοίξει την επιχείρησή του, ένα ίντερνετ καφέ στην περιοχή, για να δουλέψει και να βγάλει τα προς το ζην.

Ο γιος του πολίτη αυτού, 35 ετών στην ηλικία και χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας, έκανε το εμβόλιο της Pfizer στο νοσοκομείο Κορίνθου, την πρώτη δόση για την ακρίβεια, την περασμένη Παρασκευή, 16 Ιουλίου, και την επόμενη ημέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία και πυρετό.

Ο πατέρας του απέδωσε τα συμπτώματα αυτά στις γνωστές παρενέργειες του εμβολίου, και πίστεψε πως θα περάσουν, όπως του είπαν άλλωστε και οι γιατροί.

Μετά τον εμβολιασμό, ο 35χρονος έκανε και rapid test και βγήκε θετικός στον Covid-19. Τα συμπτώματα ωστόσο στη συνέχεια δεν υποχώρησαν, και έτσι ο πατέρας, ανήσυχος, πήρε τον γιο του και πήγε στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος νέος είχε αρχίσει πια να χάνει οξυγόνο, και αφού έφτασε στο νοσοκομείο, δεν πρόλαβε καλά-καλά να κατέβει από το ασθενοφόρο, έπαθε ανακοπή και οι γιατροί του έκαναν μαλάξεις σε έναν προθάλαμο, με τον πατέρα του να βρίσκεται δίπλα. Ο 35χρονος δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, χθες το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου, μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του.

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά τη νεκροψία, ενώ ο πατέρας έχει ενημερωθεί πως ο γιος του πέθανε από ανακοπή καρδιάς, όπως λέει στην κάμερα του zougla.gr.

«Μια εξήγηση θέλω, τίποτα άλλο» λέει ο τραγικός πατέρας, που είναι σε απόγνωση και ζητά το λιγότερο, να μάθει δηλαδή τι συνέβη ακριβώς με τον γιο του και γιατί τον έχασε έτσι ξαφνικά.

«Να δώσει πλέον το κράτος μία εξήγηση, ας κάνουν μία εξέταση πριν κάνεις το εμβόλιο» είναι η δραματική έκκληση του πατέρα.

Δείτε όσα λέει ο τραγικός πατέρας στη «Ζούγκλα»: 

 

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για τον γνωστο συμπολιτη μας……………… που μετα τη δευτερη δοση του εμβολιου παρελυσε ολο του το σωμα μεχρι και οι αναπνευστικοι μυες και παλευει για τη ζωη του σε ΜΕΘ νοσοκομειου της Αθηνας γιατι δεν γραφετε?

  2. Ο 35χρονος δηλαδή είχε κολλήσει Covid πριν κάνει το εμβόλιο και πέθανε από αυτό. Κρίμα για τους γονείς του.

  3. Πρώτη φορά έχω δεί ολόκληρη Κυβέρνηση – Αντιπολίτευση – Ιέρατίο – ΜΜΕ νά σέ κυνηγούν όλοι αύτοί μέ μιά σύριγγα στό χέρι γιατί λέει…ότι θέλουν τό καλό μου…καλά θέλουν νά τούς πιστέψουμε;

    • Μην τους πιστεύεις.Με τον Τράγκα μαζί και Βελόπουλο.Είναι οι μόνοι που θέλουν το καλό σου…κακομοίρη.

  4. ο εμβολιασμός, δε θα μου προκαλέσει καμία βλάβη ή και θάνατο να τον κάνω. Μαζί με την…γραπτή εγγύηση, θα πρέπει να δώσει το ονοματεπώνυμο του στον κ. Γιάννη Κιάρη, καθώς και ανάλυση των περιουσιακών του στοιχείων, σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι, να τον ξεσκίσουν οι δικοί μου!

    • Μπορεί να σου εγγυηθεί ότι πηγαίνοντας στην δουλειά σου,δεν θα σε τρακάρει ένας μεθυσμένος; μπορεί να σου εγγυηθεί κάποιος ότι δεν θα αναπτύξεις νεοπλασία,ότι δεν θα πέσει το αεροπλάνο που ταξιδεύεις., ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα υγείας..Αυτό με το 100% δείχνει μια υπέρμετρη ματαιοδοξία.Ο Θεός ο ίδιος δεν θα μπορούσε να το κάνει.Παλιά έλεγαν ότι δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει για να τονίσουν την εύθραυστη ζωή που ζούμε..Λες και ξέρεις ο ίδιος ότι δεν θα σου τύχει μια αναποδιά στην ζωή,απ αυτές που τυχαίνουν σε πολλούς και χάνουν την γη κάτω απ’ τα πόδια τους…τι άλλο θα ακούσουμε ,πόση ματαιοδοξία, κυνήγι μαγισσών, μανία καταδίωξης και λαβύρινθοι ψυχοπάθειας.

      • Με επιθέσεις τύπου ψυχοπαθεια, ματαιοδοξία κλπ. να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Προτιμώ λοιπόν την φυσική ανοσία από νοσηση και εκεί θα το παλέψω στα ισα, παρά στα καλά καθούμενα να σακατευτώ ή να αποδημησω εις Κύριον, εκβιαζομενος με το περίστροφο στο κεφάλι από κάτι κρετινους, που παρότι εμβολιάστηκαν φοβούνται ακόμη μη πάθουν κάτι από…εμένα. Με το 88% της ανθρωπότητας ανεμβολιαστο, εγώ θα συμπαρίσταμαι σε αυτούς και εσύ θα τρέμεις για χρόνια μήπως τελικά το πειραματικο εμβόλιο σε στειλει….ξαφνικα…
        Μπράβο στο φασιστα Μητσοτάκη, που υπάρχει ανανταν μπαμπανταν, μονον για να σπέρνει διχόνοια στον Ελληνικό λαό.

        • Τα παιδιά μου θέλω να έχουν πρότυπα υγιείς στο πνεύμα,όχι αρρώστους..θέλω να ζουν με την σιγουριά ότι η επιστήμη βοηθά την ασθένεια και όχι οι κρέμες,τα βότανα και τα μαντζούνια.
          Τα παιδιά μου πάνω απ ολα θέλω να επιλέξουν την ελευθερία και όχι τις δεσμεύσεις που προκαλούν οι ψυχαναγκασμοί.

      • Τι σχέση έχουν όλα αυτά που φέρνεις ως παράδειγμα ρε άνθρωπε ?? Για το μπολι υποτίθεται ότι πας μόνος σου κ το κάνεις επόμενος πας κ παίζεις λιτό η ζεις η πεθαινεις .Κ μην ακούσω την γνωστή βλακεία ότι κ το ντεπον έχει παρενέργειες ,γιατί ηλίθιοι δεν είμαστε,το ντεπον όπως κ κάθε χάπι σε 4-6 ώρες έχει αποβληθεί από το σώμα μας μέσο των ούρων ,αν σε πειράξει απλά δεν το ξανά παίρνεις ,το εμβόλιο θα το έχεις μέσα σου όσο ζεις .

    • Το γιατί και να σου εξηγήσω, πάλι δεν θα το καταλάβεις. Οπότε άστο να πάει, άστο.

  5. Κρίμα στο παλικάρι… Καλό ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ να έχει… Πόσους ακόμη θα θρηνήσουμε από αυτά τα «δηλητήρια» που μας επιβάλλουν;

  6. Να πάνε τώρα ο Βασιλακόπουλος ο καθηγητής, ο Οικονόμου ο δημοσιογράφος,οι Δεσποτάδες που υπέγραψαν το χαρτί και διάβασαν την Κυριακή στις εκκλησίες, ο υπουργός υγείας και να πουν στον πατέρα ότι μπροστά στο γενικό συμφέρον του πληθυσμού στατιστικά είναι μικρό το ποσοστό σε ανεπιθύμητες ενέργειες ή απώλειες ζωής. Καλό κουράγιο και δύναμη. Έρχονται χειρότερα.

    • Πλύνε το στόμα σου βρωμιαρη που αναφέρεσαι σε γιατρούς και επιστήμονες που έχουν σώσει δεκάδες ζωές.Ηλίθιε εσυ από σχόλια εδώ τι άλλο έχεις κάνει στη ζωή σου;

      • Κ άλλους τόσους έστειλαν στον άλλο κόσμο ,τώρα θα μας τους βγάλεις κ ήρωες ,ποιους αυτούς που χρηματίζονται κ εκμεταλλεύονται τον πόνο κ φόβο των ασθενών ???? Αλίμονο να ρωτήσεις κ δεύτερη φορά κάτι που δεν κατάλαβες ,θα ακούσεις προσβολές κ ειρωνία ,άσε τους ξέρουμε καλά .Για να είμαι ειλικρινής δεν είναι όλοι έτσι ,αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι .

  7. Όλοι εσείς που γράφετε είστε τυχεροί και έξυπνοι θα ζήσετε περισσότερο από εμάς και θα άπαλαγητε από τα πρόβατα.Απορώ γιατί δεν χαίρεστε μόνο χαλάτε τη ώρα σας κάνοντας σχόλια εδώ;

  8. Λέτε για κάποιον που ήταν άρρωστος από τον ιό και μετά εμβολιάστηκε και ακόμα δεν ξέρουν από τι πέθανε.Για την κοπέλα που έφυγε εχθές 31 ετών από τον ιό ούτε λέξη.Απλά ντροπή.Απορώ τι κερδίζετε έτσι.Με ψέματα και βρισιές.Σας πληρώνουν οι Ιεχωβάδες;

  9. Να εχουμε εμπιστοσυνη στην επιστημη λεει η εκκλησια μεσω των επι_σκοπων της. Πολυ φοβαμαι οτι εχουν χασει τον σκοπο τους… Σας ευχαριστουμε που μας σπρωχνετε προς τον θανατο?????

    • Συμφωνώ απόλυτα ,έχασαν τον δρόμο τους οι επίσκοποι ,κρίμα κρίμα ,αυτός ο πολιτιμός εαυτός τους πρώτα από όλα ,δεν θα ήτανε καθόλου εγωιστικό να συμβουλεύονταν κάποιους πατέρες στο Άγιο όρος οι οποίοι έχουν φτάσει πολύ ψηλά σε πνευματικότητα ,γιατί εδώ έχουμε δύο θέματα το ένα είναι οι παρενέργειες κ το άλλο είναι αυτά που λενεοτιπεριεχουν τα εμβόλια με εμαρενεη κύτταρα από εκτρωμενα μωρά .Αν λοιπόν νοιάζονται για το ράσο τους κ για την αθάνατη ψυχή τους γιατί γιαυτην έγιναν ιερομόναχοι το πρώτο που έπρεπε να κάνουν ήταν να πάρουν συμβουλές ,από αγίους ανθρώπους διορατικόυς .

  10. το παιδί μάλλον ήταν θετικό στο Covid. Θα μπορούσε προληπτικά να γίνεται θερμομέτρηση και rapid πριν τον εμβολιασμό .Ένα τυπικό ιστορικό λαμβάνεται, χωρίς περαιτέρω έλεγχο και πολλές φορές συμπληρώνεται από τον ίδιο τον πολίτη !
    Δυστυχώς με την προχειρότητα δεν πείθουν !

  11. Συγνώμη αλλά πριν τον εμβολιασμό χρειάζεται να ξέρουμε αν νοσούμε από COVID. Δεν κάνουμε εμβολιο όταν νοσούμε. Απαγορεύεται. Επίσης έχει ενδιαφέρον και αυτό να το δείτε, για να ξέρετε σφαιρικά τι συμβαίνει.
    https://www.newsit.gr/kosmos/Fake-news-emvolio-Pfizer-etaireies-diadidoun-pseydeis-eidiseis-kata-tou-emvoliasmou/3332742/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ