Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Κατερίνης: «Αγαπάμε τον συνάνθρωπο και δεν κάνουμε εμβόλιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

10
1507

Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Κατερίνης: «Αγαπάμε τον συνάνθρωπο και δεν κάνουμε εμβόλιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

πηγή: pierikialithia.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “KATΩ H XOYNTA” – “ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ “KAΤΩ Η ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ” – “ΕΕ ΟΟ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ” – “ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”

    • Απλά θα μεταφέρει το εμβόλιο σε έναν ανεμβολιαστο. Το κακό θα είναι αν ήθελε άλλη μάρκα εμβολίου. Μη κακό του.

    • Επίσης, «πατρίς,θρησκεία, οικογένεια», καθώς και «Ζήτωσαν οι Βασιλείς». Αυτό το χάπι για τη μ…α σε ποια φάση βρίσκεται;

  2. Επιστημονικός λόγος, πειστικά επιχειρήματα!!! Εγώ, παρά το ότι έχω εμβολιαστεί και είμαι γιατρός (η αθλία, αφού ούτε μια νοσοκόμα δεν κατάφερα να γίνω), θα …ξεμβολιαστώ, για να ακολουθήσω κάτι τέτοια σούργελα! Έχω ευθύνη απέναντι στην ανθρωπότητα!

  3. Αν αγαπάς το συνάνθρωπο σου να εμβολιαστεις ΑΜΕΣΑ…αλλιώς να πας σπίτι σου κορίτσι μου!!!!!
    Έλεος πια!!!!!

  4. Αυτη δεν πρεπει να απολυθει επειδη ειναι ανεμβολιαστη, πρεπει να απολυθει λογω βλακειας. Αντε πια με τους ηλιθιους… μηδεν επιχειρηματα, δεισιδαιμονιες, θρησκοληψια, αγνοια κι εχουμε 21ο αιωνα!!!

  5. Έλεος με τους παλαιοημερολογιτες,ιαχοβαδες κλπ αιρετικούς.Το Ελληνικό κρατος(Κυβέρνηση και αντιπολίτευση )όπως και η Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία λένε αλλά.Ο καθένας κάνει την επιλογή του.Με τους Έλληνες η τους άλλους;Ναι αν φοβάσαι μην κανείς το εμβόλιο αλλά όλοι αυτοί που βρίζουν δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα μας.

  6. Αυτοί τώρα βρίζει τους συναδέλφους της γιατρούς και νοσηλευτές ότι είναι δολοφόνοι και αυτή είναι η καλή;Πάτε Καλα ρε ζώα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ