Κορονοϊός: Έκτακτα μέτρα στη Μύκονο – Βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας

18
1479

O υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε νέα έκτακτα μέτρα στη Μύκονο.

Από σήμερα Σάββατο 17/7 και λόγω της ανησυχητικής τοπικής έξαρσης της επιδημίας κατά τα τελευταία 24ωρα, με πολλαπλές συρροές και clusters, η Κυβέρνηση προχωρά στην υιοθέτηση και εφαρμογή ειδικών μέτρων για το νησί της Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

2. Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, αρχής γενομένης από σήμερα ώρα 18:00.

Τα μέτρα ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα 26/7 στις 06:00 το πρωί με ενδιάμεση επαναξιολόγηση της επιδημιολογικής κατάστασης.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι τόσο στη Μύκονο, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων που διενεργούνται έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο. Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση.

Καλούμε τους κατοίκους, επισκέπτες και επαγγελματίες του όμορφου νησιού μας σε πιστή τήρηση των μέτρων, καθώς και τις Αρχές του νησιού στην άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών ενημέρωσης και ελέγχου τήρησής τους, έτσι ώστε σύντομα να ελεγχθεί και να περιοριστεί η διασπορά του ιού και η Μύκονος να επιστρέψει στην κανονικότητα της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Μυκονος εχει ποσοστο εμβολιασμου ανω του 85%. Οι τουριστες υποτιθεται ειναι ελεγμενοι με τεστ. Για πες μας Κουλη πως αυξηθηκαν τα κρουσματα;

    • Ρωτά την Αγγλία άκουσες τι γίνεται εκεί;Την Γαλλία,Γερμανία,Πορτογαλία,Ισπανία;Βγες από το αυγό σου που θες να κανείς και αντιπολίτευση…..αρριστερε ασχετε.

  2. Οι Μυκονιάτες είχαν υποδειγματική συμμετοχή στον εμβολιασμού.
    Τί έφταιξε λοιπόν στην Μύκονο? Εάν όχι αυτό που λένε οι διαφωνούντες με τα εμβόλια ειδικοί ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό…
    Προφανώς:
    Τα λάθος μηνύματα χαλαρότητας που εξέπεμψε η Κυβέρνηση
    Τα ελλειπή μέτρα και η ανικανότητα της Πολιτικής. Προστασίας να ελέγξει την εφαρμογή τους.
    Τραγικό αποτέλεσμα..

  3. Ρε μήπως οι εμβολιασμένοι κολλάνε τον ιό και στο τέλος θα κυνηγάμε όλοι τους κουληδες και τους τσιοδρες με βρεγμ΄νες σανιδες????????

    • Ας συγχωρήσουμε τον κ. Καθηγητή. Είναι και ιεροψάλτης. Μέχρι και ο Αμβρόσιος τον είχε εξαιρέσει από τους αφορισμούς. Και ας είχε ομολογήσει δημόσια ότι όλα τα περιστατικά τα ονομάζουν covid. Περασμένα ξεχασμένα. Προχωράμε. Πάντως εδώ ταιριάζει η φράση. Ωρέ τι ζούμε.Φουλ δράση.

    • Ακόμα εκεί είσαι βλακακο;Δεν τα έμαθες τα νέα;Ο ιός είναι παγκόσμιος και η Ελλάδα δεν βγάζει εμβόλια ούτε είναι από τις πρώτες που το κάνουν.Άσε την αντιπολίτευση….Εξαλου αν έχεις αντίπαλο τον Αλέξη δεν χρειάζεται να κανείς και πολλά.

      • Κάνεις εκατοντάδες σχόλια εδώ μέσα, στο ίδιο ακριβως ύφος. Πότε ως Μαρία, πότε ως Κωα, πότε ως Γιατρός, πότε ως Ανώνυμος κ.ο.κ.
        Σε πληρώνει τουλάχιστον ο Μητσοτάκης ή μόνο για τη γαλάζια φανέλα όλα;;;;;

      • Ρε θα ψαχνετε την ψηφο σας και δε θα τη βρισκετε ρεμαλια του κ….! Χιλιες φορες να ψηφισω και ΚΚΕ ακομα παρα εσας παλι! Αντε να χαθειτε!

      • Καλη ιδεα! Σιγουρα θα ειναι καλύτερος από τα σκουπίδια που ψήφισες και που διέλυσαν ξανά την Ελλάδα.

        • Άντε κατεβείτε λοιπόν. Για να δούμε νέες επιλογές. Τι? Μόνο λόγια και κριτική? Κοπιάστε στις ομάδες σας να δούμε καινούργια ονόματα στα ψηφοδέλτια. Άντε άντε.

  4. Δε φορανε πουθενά μάσκα, έχουν ύφος Καρδινάλιων κι αυτοπεποιθηση Superman..

    ΑΥΤΟΙ θα μας κολλήσουν όλους. Εμβολιασμένους κι ανεμβολιαστους!
    Να σταματήσει εδώ η ανθρωποφαγία που καλλιέργησε ο ελεεινός Δικτάτορας, που ελεεινοί εγωπαθείς ανέδειξαν Πρωθυπουργό της Μπανανίας- Ελλάδας.

    • Εγώ το αντίθετο βλέπω. Οι ανεμβολιαστοι απανταχού δε φοράνε μάσκα. Στην πολύ επιτυχημένη διαμαρτυρία την Τετάρτη είδατε?

  5. Δε φορανε πουθενά μάσκα, έχουν ύφος 40 Καρδιναλίων κι αυτοπεποίθηση αθάνατου Superman..

    ΑΥΤΟΙ θα μας κολλήσουν όλους. Εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους!
    Αυτή η απίστευτη χαλάρωση, θα μας φέρει δεινά.

    Γι’ αυτό να σταματήσει εδώ η εμφύλια ανθρωποφαγία, που καλλιέργησε ο (επαγγελματίας παραγωγός διχόνοιας) ελεεινός Δικτάτορας, που ελεεινοί εγωπαθείς ανέδειξαν Πρωθυπουργό της Μπανανίας- Ελλάδας.
    Να είμαστε όλοι καλά, να μην έχουν ποτέ στη ζωή τους καμία παρενέργεια οι εμβολιασμένοι και να μην αρρωστήσει κανείς ανεμβολιαστος ή μη από τον ιό, που θερίζει ζωές.
    Μάσκα, κοινωνικές αποστάσεις, υγιεινή χεριών κλπ.

    Ή όλοι μαζί θα βαδίσουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας με ελεύθερη αυτοδιάθεση του σώματος μας και ενάντια στον απολυταρχισμό ή όλους θα μας τσακίσει στο τέλος ο κοροναιος και η πλουτοκρατία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ