Πάτρα: Με θρόμβωση 20χρονη μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson

1
1852
Με συμπτώματα θρόμβωσης εισήχθη στο νοσοκομείο μια 20χρονη κοπέλα στην Πάτρα μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson.

Μετά την 27χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα που νοσηλεύεται στην Πάτρα σε σοβαρή κατάσταση μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Johnson & Johnson άλλη μια περίπτωση θρόμβωσης σε νεαρή γυναίκα παρουσιάστηκε και πάλι στην περιοχή μετά από εμβολιασμό με το ίδιο εμβόλιο.

Σύμφωνα με το PatrasTimes πρόκειται για 20χρονη κοπέλα, κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης, η οποία είχε κανονίσει διακοπές στην Σαντορίνη στις 28 Ιουλίου και θέλησε να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα της έκανε το εμβόλιο την περασμένη Δευτέρα 5 Ιουλίου.

Το πρωί της Τρίτης ανέβασε πυρετό και παρατηρήθηκαν τουλάχιστον 5 μελανώματα σε κάθε πόδι της.

Επικοινώνησαν αμέσως με ιδιώτη γιατρό ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα έπρεπε άμεσα να μεταβούν στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν συμπτώματα θρόμβωσης και έδωσαν εντολή για άμεση εισαγωγή της.

Ευτυχώς με τα αντιθρομβωτικά φάρμακα η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε αισθητά, ενώ πρόλαβαν τυχόν συμπτώματα παράλυσης (πήξη του αίματος). Η 20χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει πλέον ανησυχία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ