Εσπευσμένα στην Πάτρα 27χρονη από την Κέρκυρα με θρόμβωση – Είχε εμβολιαστεί προ ημερών με J&J

3
2412

Σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία τα συμπτώματα θρόμβωσης μπορεί να εμφανιστούν 5 έως 24 μέρες μετά τον εμβολιασμό με εμβόλια αδενοϊού

facebook sharing button

Στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, μια 27χρονη με σοβαρή θρόμβωση.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η γυναίκα είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Τα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν αδυναμία στα άκρα, σημάδια κόπωσης και δυσκολία στην κίνηση και οι γιατροί στην Κέρκυρα έκριναν ως σοβαρή την κατάστασή της και ότι πρέπει να μεταφερθεί.

Εφόσον σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία τα συμπτώματα θρόμβωσης μπορεί να  εμφανιστούν 5 έως 24 μέρες μετά τον εμβολιασμό με εμβόλια που έχουν ως φορέα αδενοϊό (δημοσίευση των ιατρικών ενώσεων των ΗΠΑ ανέφεραν ότι περιστατικά θρόμβωσης εμφανίζονται έως και 2,5 εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου της J&J), η περίπτωση της 27χρονης θα εξεταστεί και υπό αυτό το πρίσμα.

newsbreak.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ορίστε! Τέτοια διαβάζει ο κόσμος και ύστερα περιμένει ο κ. Πρωθυπουργός απ’τον Ιερώνυμο μετά το ευαγγέλιο να κηρύξει και να πείσει τον λαό να εμβολιαστεί.

    • Ρε ξέρετε αν είχε κάποιο πρόβλημα και έπαθε ότι έπαθε? Όλοι γίνατε ιατροδικαστές. Άντε κάντε νάνι. Αλλά αν είχατε στοιχειώδη νοημοσύνη θα περιμένατε την επίσημη έκθεση από τους καθ’υλην αρμοδίους. Αυτό κάνω και εγώ και το ίδιο πρέπει και εσείς. Επιστήμονες του πληκτρολογίου. ΚΑΤΙΝΙΤΣΕΣ.

  2. Χαλάρωσε (βιαστικά) γι’αυτό λέμε ότι ΠΡΈΠΕΙ όλοι να κάνουν κάποιες εξετάσεις πριν να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο αλλά δεν υπάρχει κανένα μέτρο από τους υπεύθυνους που έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι δρουν για το καλό μας χωρίς να έχουν στοιχεία ( οι ίδιες οι εταιρείες έδωσαν 24 μήνες για να ξέρουν τα αποτελέσματα) και έχουν καταφέρει οι κυβερνώντες να διχάσουν τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ