Γεωργιανός έτρωγε ξύλο 4 ημέρες στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν (φωτο) | Οι ιατροδικαστές ήξεραν από την αρχή

7
4887
ΕΦΣΥΝ: Γεωργιανός έτρωγε ξύλο 4 ημέρες στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν

Στην αποκάλυψη ότι ο «ένοχος» για τα Γλυκά Νερά είχε βρεθεί μία βδομάδα μετά το φονικό προχωρά η ΕΦΣΥΝ! Μιλάει για έναν Γεωργιανό που «πιέστηκε» να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν τρώγοντας –όπως λέει η εφημερίδα- 4 ημέρες ξύλο στη ΓΑΔΑ!

Η εφημερίδα παραθέτει δηλώσεις του στη γεωργιανή τηλεόραση και σχολιάζει:

«Βολικοί ύποπτοι, άβολες αλήθειες»…

Θυμίζουμε ότι για το θέμα τοποθετήθηκε και η Κοινότητα Γεωργιανής Διασποράς ζητώντας από τα ΜΜΕ να επανορθώσουν!

Αναφέρει μεταξύ άλλων, τα εξής:

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στην Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση του εγκλήματος, η κοινότητα διευκρινίζει πως συλληφθείς Γεωργιανός «υπέστη διαπόμπευση, ψυχικές και σωματικές βλάβες δίχως καν να έχει καταδικαστεί για καμία από τις κατηγορίες που του προσάπτονται ή προσάπτονταν» και ζητά επανόρθωση εκ μέρους των ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΣΥΝ

Η Ελληνική Αστυνομία και οι συνδικαλιστές της υποστηρίζουν ότι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι ο σύζυγος ήταν ο δράστης του φονικού στα Γλυκά Νερά, αυτό διαλαλούν τις τελευταίες ημέρες στα κανάλια, απλώς δεν το αποκάλυπταν και δούλευαν συστηματικά ώστε να «δέσουν» πλήρως την υπόθεση.

Αν όμως το γνώριζαν από την αρχή, γιατί προσπαθούσαν επί τετραήμερο να αποσπάσουν μια ψεύτικη ομολογία από έναν Γεωργιανό που συνέλαβαν στα σύνορα, ζητώντας του να πει ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος της Καρολάιν;

Ειδήσεις

Αυτό κατήγγειλε το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιουνίου ο ίδιος ο Γεωργιανός στο δεύτερο δημοφιλέστερο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας (Imedi TV). Την επομένη, δηλαδή, της ομολογίας του γυναικοκτόνου από την Αλόννησο. Ο 36χρονος μίλησε στις ειδήσεις του «Imedi TV» μέσα από τη φυλακή του Κορυδαλλού, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε.

Εικόνες από τη γεωργιανή τηλεόραση

«Τέσσερις μέρες με είχαν δεμένο σε μια καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας, συνέχιζε ο άλλος. Δεν με ρωτούσαν τίποτα, μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα. Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μιλούσαν. Μου έλεγαν “Εσύ τη σκότωσες”. Μετά έμαθα ότι τη σκότωσε ο άντρας της και ότι με κατηγορούσαν για κλοπή. Δεν έχω καμία σχέση με καμία κλοπή. Είχα μόνο πλαστά χαρτιά».

Το ρεπορτάζ έκανε γνωστό ότι η γεωργιανή πρεσβεία ζητά να μάθει μέσω δικηγόρου γιατί ο 36χρονος παραμένει ακόμα στη φυλακή. Θελήσαμε να επικοινωνήσουμε με την πρεσβεία, προκειμένου να πληροφορηθούμε αν πράγματι έχει αναλάβει τη νομική βοήθεια του κρατούμενου, αλλά χθες ήταν κλειστή.

«Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη στους Κήπους του Εβρου να προσπαθεί να την “κοπανήσει” στη Βουλγαρία. Ο πιλότος θα κληθεί στη ΓΑΔΑ για αναγνώριση», έγραφε το «Πρώτο Θέμα» στις 18 Μαΐου. Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος μήνας, να αλλάξουν κατά το δοκούν οι εθνικότητες των αδίστακτων ληστών με τις καθημερινές διαρροές από «έγκυρες αστυνομικές πηγές», για να εξιχνιαστεί μετά την ομολογία του συζύγου η στυγερή δολοφονία. Και χρειάστηκε να ανατρέξουμε στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων της Γεωργίας για να μάθουμε την τύχη του ανθρώπου που παραμένει ακόμα κλεισμένος στη φυλακή διότι, εκτός από πλαστά χαρτιά, έχει -σύμφωνα με όσα του προσάπτει η Αστυνομία- διαπράξει κάποια κλοπή.

Μένος

Η μαρτυρία του δαρμένου Γεωργιανού αλλά και οι έντονες διαμαρτυρίες της αλβανικής κοινότητας -ότι «για άλλη μία φορά τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν με ιδιαίτερο μένος τα στερεότυπα του “ξένου, μετανάστη εγκληματία”, τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία»- κλυδωνίζουν συθέμελα τις εκ των υστέρων διαβεβαιώσεις για τον ύποπτο πιλότο. Αραγε πρώτη φορά φορτώνει η Αστυνομία ανεξιχνίαστες εγκληματικές πράξεις στις πλάτες σεσημασμένων ή μη παραβατών του νόμου;

Οι ιατροδικαστές ήξεραν από την αρχή ότι ο 33χρονος έκανε το έγκλημα

Οι ιατροδικαστές ήξεραν από την πρώτη στιγμή ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έλεγε ψέματα για τα όσα έγιναν την 11η Μαίου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων.

«Εκτός από τον χρόνο και τον τρόπο θανάτου υπήρχαν και δευτερεύοντα στοιχεία τα οποία έσφιγγαν την περιοχή ελιγμών που είχε ο δράστης. Για παράδειγμα μπορούμε να προσδιορίσουμε σε μια σωρό τις μεταθανάτιες από τις προθανάτιες κακώσεις. Ξέραμε δηλαδή αν η κοπέλα είχε δεθεί προ ή μετά του θανάτου της», δήλωσε ο κ. Λέων στην ΕΡΤ.

«Εξαρχής είχαμε κάποια βασικά δεδομένα. Πρώτα από όλα ο τρόπος και η αιτία θανάτου, ένας αργός, βίαιος και ασφυκτικός θάνατος, ειδικά με απόφραξη των αεροφόρων οδών. Κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης είχε το θύμα σε μια θέση τέτοια ώστε να πετύχει τον στόχο του. Ένα δεύτερο δεδομένο ήταν η ώρα θανάτου. Κάτι που προσδιορίζει ο ιατροδικαστής μετά το πέρας της εξέτασης. Γνωρίζαμε τον χρόνο θανάτου πριν ακόμα έρθουν στα χέρια μας τα δεδομένα από τα smart watch και ότι άλλο εξετάστηκε από τους ειδικούς», δήλωσε ο κ. Λέων.

Σύμφωνα με τον κ. Λεων «Αποδείξαμε ότι τέλειο έγκλημα ότι δεν υπάρχει. Τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά μέσα ήρθαν είτε να επιβεβαιώσουν κάτι που γνωρίζαμε, είτε ουσιαστικά να μας δώσουν πληροφορίες που ήταν αδύνατο να έχουμε από μια νεκροτομή. Για παράδειγμα, από τον αριθμό των παλμών ανά χρονικές στιγμές αντιληφθήκαμε τις συνθήκες θανάτου. Η κοπέλα, μπορούμε να πούμε, ότι ουσιαστικά πιάστηκε στον ύπνο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατι ερχοντε εδω και δεν καθοντε στη δημοκρατικη χωρα τους:Εδω ειμαστε κακοι και δεν εχουμε νομους κατα την εφημερηδα των συντακτων ,Αληθεια στο βωμο του να παρει κανενα ψηφαλακι ο Συριζα συκοφαντουν τη χωρα μας,ξεφτυλες.

  2. Τι λέει; Είχε ΑΠΛΩΣ πλαστά χαρτιά!!! Και γιατί είχε πλαστά και όχι κανονικά χαρτιά!!! Έχει πόλεμο τώρα η Γεωργία; Τι δουλειές είχε με πλαστά χαρτιά στην Ελλάδα; Νόμιμες δουλειές πάντως δεν υπάρχουν δίχως νόμιμα χαρτιά!!! Έχει γίνει η χώρα τόσο αφραγο αμπέλι, ώστε για την αθωότητα κάποιου να επικαλούνται παράνομες πράξεις!!! Για τον ΣΥΡΙΖΑ όλα καλά!!! Μπήκε μωρέ το παιδί με πλαστά χαρτιά, ελα μωρέ, το πρώτο είναι;;; Αυτοί θέλουν να ξανακυβερνήσουν. Μεγάλη μόλυνση οι Αριστερές εμμονές παιδιά!!!

  3. Δημοσιογράφοι του @@λου, κρίμα που δεν ενημερώνει εσάς πρώτους η αστυνομία να έχετε να ανεβάζετε νούμερα, είστε ελεεινοί.. Όσο για τον αλλοδαπό και για κάθε είδος αλλοδαπών μη νόμιμων σε τούτη την χώρα βρήκαν και τα κάνουν. Σε λίγο σε μια χώρα που λέγεται Ελλάδα θα ψάχνουμε για Έλληνες

  4. … Φαντάσου να τον συλαμβαναβε την 1η μέρα του φονικού… Θα ομολόγουσε σε μια.. εβδομάδα ότι το κάνε αυτός… Και ξεμπέρδεψε η αστυνομία, και ο φονιάς.εξω Τελικά απορώ πόσοι είναι φυλακή χωρίς να έκαναν εγκλημα… και πόσοι εγκληματίες εξω…

  5. Έχεις καταλάβει πως η ανθρωπιά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ;; Πώς τα βασανιστήρια είναι αποκλειστικά ανθρώπινη φρικαλεότητα;; Πώς ότι κάνεις στη ζωή σου θα το βρεις μπροστά σου την τέλεια ώρα;;

    Έχεις τσεκάρει το γονίδιο σου, μήπως και ωριμάσεις;; Μετά από 2.500 χιλιάδες χρόνια, ΕΣΥ παραμένεις….Έλληνας!!!;;;;; 25 αιώνες, δεν πέρασε κανένας από αυτό το αμπέλι;;;; Σφαγές, βιασμοί, αλλόδοξοι έρωτες;;;; Που σε είχαν εσένα απομονωμένο;;;; Σε ιπτάμενο δίσκο οι Ανδρομέδιοι;;; Οι Πλειάδειοι;;; Πως και δεν σε πέτυχα!;;
    Γιατί αν κρίνω από την μικροψυχία σου και την ταύτιση σου με το μίσος για το διαφορετικό (τι διαφορετικό είναι δηλαδή; άνθρωποι με ψυχές, που τους έμαθαν να μιλούν άλλη γλώσσα, τους επέβαλαν έναν Θεό, ένα έθνος, έναν πολιτισμό – μαριονέτες κι αυτοί όπως κι εσύ, εγώ, εμείς.. ), συμπεραίνω πως δεν μπορεί να έχεις ούτε ελληνικό γονιδίωμα (που, μεταξύ μας, ποιός νοιάζεται πια για κατι τέτοιο;; ), αλλά το τραγικότερο είναι πως ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

  6. Είναι αυτός που «σιδέρωνε» ηλικιωμένους…..το φασίστα
    ρίξτε τον ……τέτοια ζώα δεν τα θέλουμε εδώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ