Κώστας Μπακογιάννης: Έκανε ελεύθερη πτώση για τη γιορτή του – Το μήνυμα για τα… αλεξίπτωτα – ΦΩΤΟ

6
643

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανήμερα της γιορτής του αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του και να δοκιμάσει την ελεύθερη πτώση.

««Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα, λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά». Το δώρο που μου έκανα, στη μνήμη του φίλου μου Θοδωρή Παντελάκη. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες» έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων σε ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως φαίνεται έκανε άλμα tandem, που είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μυηθεί κάποιος στο συναρπαστικό κόσμο της ελεύθερης πτώσης. Ο έμπειρος εκπαιδευτής μέσω μιας ειδικής εξάρτησης, χειρίζεται τα πάντα και το άλμα γίνεται από τα 14.000 πόδια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι εταιρείες skydiving, η αίσθηση της ελεύθερης πτώσης με ταχύτητα περίπου 220 χλμ/ώρα θα διαρκέσει σχεδόν για ένα λεπτό, πριν ο εκπαιδευτής ανοίξει το αλεξίπτωτο. Στη συνέχεια πετάτε για περίπου 5-7 λεπτά πριν προσγειωθείτε με ασφάλεια στο γρασίδι του αεροδρομίου.

πηγη: enikos.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν πάντως πετάξεις ξανά, πάρε μαζί σου και όλο σου το σόι, προεξάρχοντος του Λουδοβίκου- Κούλη. Κι αν κατά την πτώση δεν ανοίξουν τα αλεξίπτωτα, θα κάνετε ένα μεγάλο δώρο στη χώρα και σε εμάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ