Οριστικό: Δεν ανοίγουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στις 10 Μαΐου

1
3973

Δεν υφίσταται θέμα ανοίγματος των βρεφονηπιακών σταθμών την Δευτέρα 10 Μαΐου. Τι ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων διευκρινίζεται, ότι δεν υφίσταται θέμα ανοίγματος των βρεφονηπιακών σταθμών την Δευτέρα 10 Μαΐου.

Η επαναλειτουργία των σταθμών αυτών θα εξεταστεί αργότερα, ανάλογα με τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Ειδικών.

Σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν έγκαιρα.

Ωστόσο σε θρίλερ εξελίσσεται η τύχη των παιδικών σταθμών και των βρεφονηπιακών σταθμών καθώς ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για επαναλειτουργία τους.

Πηγές του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφέρουν ότι το άνοιγμα στην εκπαίδευση γίνεται σταδιακά και με ασφάλεια και θα προηγηθεί η επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων, προκειμένου να εξεταστεί το μέγεθος της διασποράς του κορονοϊού, λαμβάνοντας υπόψη, όπως επισημαίνουν, το γεγονός ότι οι μεταλλάξεις του ιού μεταδίδονται και στα παιδιά.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των παιδικών σταθμών ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεών, Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε σήμερα στον ANT1 ότι υπάρχει μια επιφύλαξη, καθώς όπως είπε όσο κατεβαίνει η ηλικία υπάρχει ο φόβος της πειθαρχίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ