Φυλάκιση οκτώ μηνών σε τ. δήμαρχο -Δεν έδινε το γάλα στους εργαζόμενους (φωτο)

1
321

Σε απόφαση που δικαιώνει τους εργαζόμενους προχώρησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, καταδίκασε σε φυλάκιση οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή, τον τέως δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρο Σούλα,  για παράβαση υγειονομικού κανονισμού.

Στον τέως δήμαρχο είχε καταθέσει μήνυση το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, καθώς από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως και τον Μάρτιο του 2017 οι εργαζόμενοι καθαριότητας δεν λάμβαναν το γάλα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι που είναι ενταγμένοι στα βαρέα και ανθυγιεινά, όπως οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα,  δικαιούνται ένα λίτρο γάλα ημερησίως.

Ο ίδιος ο τέως δήμαρχος, που στις εκλογές του 2019 ηττήθηκε με τους πολίτες, μάλιστα, να τον τοποθετούν στη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης (σ.σ. ήρθε τρίτος με ποσοστό μόλις 18,3% -από 32,3% το 2014), ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με τη χορήγηση γάλακτος στους εργαζόμενους, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου!!!

Ο καταδικασθείς τέως δήμαρχος Κορδελιού -Ευόσμου, Πέτρος Σούλας

πηγή: https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/fylakisi-okto-minon-se-t-dimarcho-den-edine-to-gala-stoys-ergazomenoys-foto/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατί εδώ στην Κω δίνουν? Τα /////// δίνουν και εδώ. Αλλά ναι έχει πολλά στόματα να ταισει ο Νικηταράς και η φάρα του

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ