Σύρος: Ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας, από ανάρτηση Συριανής Νοσηλεύτριας

0
1706

Το τελευταίο διάστημα είναι γνωστό ότι το Νοσοκομείο της Σύρου έχει ριχθεί κι αυτό, στη μάχη κατά του κορωνοϊού νοσηλεύοντας ασθενείς με Covid-19. Η υγειονομική μονάδα του νησιού εξυπηρετεί τα περιστατικά Covid-19 που προέρχονται τόσο από τη Σύρο, όσο και από νησιά των Κυκλάδων.

Το προηγούμενο διάστημα εξασφαλίστηκαν όλες εκείνες οι διαδικασίες μετατροπής κλινών σε Covid-19, έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και στη μάχη ρίχθηκε και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Σύρου..

Ρίγη συγκίνησης πραγματικά, προκαλεί η ανάρτηση μιας δικής μας αγαπημένης Συριανής νοσηλεύτριας, που στο εξής θα βοηθήσει στον δύσκολο τομέα των ασθενών με covid19.

Μανούλα και η ίδια, γνωστή στο νησί για την αγάπη της προς το συνάνθρωπο, παρά τις πρώτες αμφιβολίες κι ανησυχίες για τη συμμετοχή της σε αυτό το κομμάτι, βάζει τα δυνατά της κάνει το σταυρό της και παρά το φόβο της , μπαίνει στην αίθουσα ασθενών covid 19.

Πάμε να δούμε το ειλικρινές κι ανθρώπινο συναίσθημα που βγάζει μέσω της ανάρτησής της στο προσωπικό της χρονολόγιο σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης και να ευχηθούμε σε όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, καλή δύναμη στον αγώνα που καθημερινά δίνουν!!!

Πάμε να δούμε την εν λόγω ανάρτηση:

“Είναι ένας πραγματικός αγώνας που δίνεται μέσα στα νοσοκομεία… μέσα στις αίθουσες της ΜΕΘ της ΜΑΦ στο τμήμα της ΠΘ τα ΤΕΠ μας…όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου μας….ιατροί, νοσηλευτές, εργαστήρια, τραυματιοφορείς, ΕΚΑΒ, καθαριστές, τραπεζοκομοι!όλοι!!!!!

Όταν το ζεις από κοντά καταλαβαίνεις ….κάνεις το σταυρό σου και μπαίνεις στην αίθουσα…παρά το φόβο σου… παρά τα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχεις!!!!

Όλοι διακινδυνεύουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας τους συνανθρώπους μας….δεν θα πω κάτι άλλο….απλά κουράγιο σε όλους μας… Σε όλους μου τους συναδέλφους που παρά τα προβλήματα μας είμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο μας φροντίζοντας για το καλύτερο…άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μας…και ας μας πετάνε κάποιοι μαχαίρια ...

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ….ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΜΑΝΑ …ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ!!! #covid19 #staystrong”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.