Έλλη Διβάνη: Το τελευταίο αντίο στην 33χρονη (ΒΙΝΤΕΟ)

0
859

Ο θάνατός της προκάλεσε ένα κύμα συγκίνησης τις τελευταίες μέρες που ξεκινά από τους στενούς συγγενείς της και έφτανε στους φίλους αλλά και στους υπαλλήλους του ξενοδοχειακού ομίλου που έτυχε να τη γνωρίσουν στα 33 της χρόνια.

Λίγες ώρες μετά τα γενέθλιά της η Έλλη Διβάνη άφησε την τελευταία πνοή στον ύπνο της. Με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης να ρίχνει φως στο μυστήριο.

Η εγγονή του συνιδρυτή της αυτοκρατορίας και κόρη του ανθρώπου που κρατούσε τα ηνία του ομίλου για τρεις και πλέον δεκαετίες έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στα 33 της χρόνια χωρίς να είναι γνωστό κάποιο πρόβλημα υγείας. Βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Ήταν στο σπίτι της στο ψυχικό. Έπεσε να κοιμηθεί και την επόμενη μέρα η μητέρα της διαπίστωσε πως είχε πεθάνει. Οι προσπάθειες των γιατρών που έσπευσαν να την επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το μεσημέρι με τους στενούς συγγενείς της να την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία στα τρίκαλα.

Ο πόνος ήταν βουβός για όλους για ένα κορίτσι χαμογελαστό και χαμηλών τόνων που απέφευγε τις κοσμικές εκδηλώσεις και επέλεξε να τραβήξει τη δική της ιδρώτα στη ζωή. Μια ζωή όμως που δεν πρόλαβε να ζήσει. Η Έλλη Διβάνη εκτός από επιχειρηματίας ήταν μια καλλιτέχνης με ιδιαίτερο ταλέντο και ευαισθησία.

Πριν από τρία χρόνια είχε εκθέσει τα έργα της σε γκαλερί με μεγάλη επιτυχία ενώ είχε ασχοληθεί και με τη δημιουργία κοσμημάτων. Μοναχοκόρη που μεγάλωσε σύμφωνα με τους φίλους της μέσα σε ένα ευτυχισμένο οικογενειακό περιβάλλον με αρχές και υιοθέτησε τη συμβουλή του πατέρα της να πορεύεται χωρίς να φωνάζει το επίθετό της για την πορεία του ξενοδοχειακού ομίλου ενημερωνόταν αλλά η δική της καθημερινότητα ήταν γεμάτη από τέχνη.

 Η στάση στον εικαστικό χώρο του γέμιζαν μητέρες που προσπαθούσε τα τελευταία χρόνια να αποτυπώσει σε ένα κομμάτι καμβά.

Το μεσημέρι και λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό εκτός από τη μητέρα της και λίγους πολύ στενούς συγγενείς δεν έδωσαν το παρών πολλοί άλλοι που ήθελαν να αποχαιρετήσουν ένα κορίτσι που δεν πρόλαβε να ζήσει.

Πηγή: megatv.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ