Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

4
1751

Υπό κράτηση είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης ύστερα από την έκδοση εντάλματος με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή – «Αρνείται όλες τις κατηγορίες» λέει ο δικηγόρος του

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος πλέον κατηγορείται για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Σε βάρος του σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πλήθος καταθέσεων οι οποίες είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές και «δένουν» το συγκεκριμένο αδίκημα που είναι σε βαθμό κακουργήματος. Πλέον, η δικογραφία διαβιβάζεται σε ανακριτή για τα περαιτέρω.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε σε σπίτι φίλου του στο Αιγάλεω και όταν πληροφορήθηκε την έκδοση εντάλματος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Ο σκηνοθέτης είχε επισκεφθεί την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και νωρίτερα το μεσημέρι. μαζί με τον δικηγόρο του, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχε εκδοθεί ακόμη το ένταλμα, οπότε είχε αποχωρήσει, δίνοντας τη διεύθυνση του σπιτιού φίλου του στο Αιγάλεω, όπου διέμενε.

Οι  μάρτυρες που έκαψαν τον Λιγνάδη κατέθεσαν στην εισαγγελία κάτω από άκρα μυστικότητα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίωξη εκτός από τη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή το πρωί στην Εισαγγελία για το αδίκημα του βιασμού που φέρεται να τελέστηκε το 2010, περιλαμβάνει και τον βιασμό ενός ακόμα προσώπου.

Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, ενώ αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

«Αρνείται όλες τις κατηγορίες» λέει ο δικηγόρος του

Λίγο μετά τη σύλληψη του κ. Λιγνάδη, ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας τόνισε σε δημοσιογράφους ότι «αρνείται όλες τις κατηγορίες». Όπως είπε, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης «θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας». 

«Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής… Ήρθε εδώ, αμέσως προσήλθε… Εδώ η συμπεριφορά ήταν άριστη. Όλα αυτά που ακούγονται τα αρνείται», ανέφερε.

«Θέσαμε εαυτόν στη διάθεση των αρχών», τόνισε ο Νίκος Γεωργουλέας, σημειώνοντας ότι νωρίτερα πήγε με τον εντολέα του στη ΓΑΔΑ και όταν τους ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε ένταλμα, αποχώρησαν.

«Όταν εκδόθηκε το ένταλμα παρουσιαστήκαμε αμέσως», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «εξ αρχής έχει δηλώσει σε όλη αυτή την ιστορία ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτεί ούτε να διαφύγει».

«Θα λάβουμε την δικογραφία, θα τη μελετήσουμε και τα υπόλοιπα με την απολογία» υπογράμμισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ