Μητέρα 12χρονης: Την εκμεταλλεύθηκε ο προπονητής της – Διαστροφή η δικαιολογία «τα ήθελε η ανήλικη»

0
1381

«Μετέτρεψε την ανάγκη της για αποδοχή, σε σεξουαλική πράξη… 12 ετών ήταν ακόμα παιδί» αναφέρει η οικογένεια σε επιστολή της προς τη δημόσια τηλεόραση – Την υπόθεση αποκάλυψε χθες το protothema.gr

Επιστολή στη δημόσια τηλεόραση, με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις για υποθέσεις αποπλάνησης ανηλίκων στον χώρο του αθλητισμού, έστειλαν οι γονείς ανήλικης αθλήτριας στη ρωμαϊκή πάλη, περιγράφοντας τα όσα βίωσε η κόρη τους.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει τελεσιδικήσει, με τον τότε 47 ετών προπονητή να καταδικάζεται σε 12 χρόνια φυλάκισης για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν το θύμα ήταν μόλις 12 ετών.

Σύμφωνα με τη συνήγορο της οικογένειας, Ειρήνη Μαρούπα, η μητέρα προσπάθησε να σώσει το παιδί της, απειλώντας τον δράστη ότι θα τον καταγγείλει στην Αστυνομία, εκείνος δεν το έκανε κι έτσι η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό.

«Ο προπονητής της εκμεταλλεύτηκε τον παιδικό της ενθουσιασμό και μετέτρεψε την ανάγκη της για αποδοχή, σε σεξουαλική πράξη. 12 ετών ήταν ακόμα παιδί, δεν είχε την ωριμότητα να αποφασίσει τι είναι ωφέλιμο γι’ αυτήν. Αυτή η διαστροφή με την δικαιολογία “τα ήθελε η ανήλικη” πρέπει να ξεριζωθεί από την ελληνική κοινωνία» αναφέρει μεταξύ άλλων επιστολή της οικογένειας προς την ΕΡΤ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ