Κρήτη: «Σκότωσα τη μάνα σου» – Τηλεφώνημα σοκ από το Νορβηγό για τη δολοφονία της 55χρονης

0
1326

Απίστευτη εξέλιξη σε ότι αφορά στην δολοφονία της 54χρονης Χανιώτισσας στα Μεσκλά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας, χθες Κυριακή ο Νορβηγός φέρεται να τηλεφώνησε από το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας στην μικρή -16 χρόνων – κόρη του θύματος και της είπε επί λέξει ότι «σκότωσα τη μάνα σου».

Για το πρωτοφανές περιστατικό ο πρώην σύντροφος της 55χρονης ενημέρωσε άμεσα της αρχές, που κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν τον Νορβηγό που είναι και ο υπ αριθμόν ένα ύποπτος για την στυγερή δολοφονία.

Εν των μεταξύ, τα δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της γυναίκας, παρακολουθούνται από ψυχολόγο, μετά και τον τραγικό περιστατικό της δολοφονίας της μητέρας τους.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 55χρονη δέχθηκε πάνω από τέσσερις μαχαιριές όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση.

H ιατροδικαστική εξέταση

Αρκετές μαχαιριές -περισσότερες από τέσσερις – δέχθηκε στο κορμί της η άτυχη 54χρονη, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Μεσκλά του δήμου Πλατανιά, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, με βάση τα όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση.

Επίσης όπως προκύπτει ο θάνατος της γυναίκας επήλθε την προηγούμενη Τετάρτη προς Πέμπτη.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Νορβηγoύ με τον οποίο συζούσε η άτυχη γυναίκα και που θεωρείται, ως ο βασικός ύποπτο για την αποτρόπαια πράξη.

Η αστυνομία εκτιμά πως ο Νορβηγός δεν έχει καταφέρει να φύγει από την Κρήτη, καθώς όπως προκύπτει από τους ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί σε αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες δεν υπάρχει το όνομα του στις λίστες επιβατών.

Όποτε οι αστυνομικοί θεωρούν πως είναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ