Στα δίχτυα των Λιμενικών ο «επιστήμονας της κόκας»

0
412

Ο 25χρονος «έσπαγε» και μοίραζε την κοκαΐνη στα κυκλώματα για να τη σπρώξουν στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας – Στο καταφύγιό του βρέθηκαν ναρκωτικά, αεροβόλα όπλα, ένα περίστροφο και ζυγαριές ακριβείας

Συνελήφθη στο Κερατσίνι έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της περιφερειακής ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ο 25χρονος ημεδαπός που «έσπαγε» και μοίραζε τη κόκα στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο 25χρονος συλληφθείς προμηθεύονταν από ναρκεμπόρους καθαρή κοκαΐνη, την έσπαγε για να τριπλασιάζει το βάρος της και στη συνέχεια τη μοίραζε στα κυκλώματα που με τη σειρά τους την «έσπρωχναν» στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας.

Οι άνδρες της περιφερειακής ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του 25χρονου, ήρθαν αντιμέτωποι με εντυπωσιακά ευρήματα σε ένα χώρο που θύμιζε καταφύγιο βαρόνου ναρκωτικών, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούσε ο μακαρίτης Πάμπλο Εσκομπάρ.

Στο μεγάλο διαμέρισμα του σε πολυκατοικία στο Κερατσίνι, εντοπίστηκαν ειδικές κρύπτες για περίστροφα κι άλλα όπλα, ζυγαριές ακριβείας και σύνεργα συμπίεσης κοκαΐνης. Ο 25χρονος «επιστήμονας της κόκας» όπως είναι το υποκοριστικό του, έπαιρνε κομμάτια κοκαΐνης ακανόνιστου σχήματος (βραχάκια) που παρασκευάζονται με με την διαδικασία της συμπίεσης- πρεσαρίσματος της σκόνης.

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα των Αρχών εντοπίστηκαν αεροβόλα όπλα και μαζί ένα λειτουργικό περίστροφο, χρηματικό ποσό άνω των 15.000 ευρώ, ποσότητες κοκαΐνης, ινδικής κάνναβης καθώς και δυο ζυγαριές ακριβείας, μαζί με τα σύνεργα συμπίεσης.

Σε δεύτερη επιχείρηση της ίδιας ομάδας, συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός σε διαμέρισμα στου Γκύζη με 100 γραμμάρια «χόρτο», 60 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) τα οποία σκόπευε να διαθέσει σε πελάτες του.

Δείτε στις φωτογραφίες την ειδική κρύπτη για περίστροφα που έκρυβε στο σπίτι του ο 25χρονος συλληφθείς σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι. Στις ίδιες κρύπτες εντοπίστηκαν χαρτονομίσματα και ποσότητες κοκαΐνης.

epistimon_koka
epistimon_koka1
epistimon_koka2
epistimon_koka3


Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ