Κορονοϊός – Η φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα που διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του

0
1022

 

Η συνειδητή αποστασιοποίηση του Σωτήρη Τσιόδρα από τα φώτα της δημοσιότητας είχε φουντώσεις τις τελευταίες ημέρες απίστευτα σενάρια που είχαν να κάνουν τόσο με την υγεία του, όσο και με τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τις τελευταίες ημέρες εγράφη από μερίδα του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου ότι ο διακεκριμένος καθηγητής είναι στα «μαχαίρια» με τον Μητσοτάκη, λόγω της απόφασης του Μεγάρου Μαξίμου να ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία. Άλλοι πάλι έφτασαν στο σημείο να διακινήσουν στα social media, ότι ο κ. Τσιόδρας νόσησε από κορονοϊό και νοσηλεύεται σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών.

Κάποιοι άλλοι, έγραψαν ότι δεν νόσησε από κορονοϊό, αλλά έπαθε αλλεργικό σοκ μετά το εμβόλιο και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Όπως σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το Newsbomb.gr, ο κ. Τσιόδρας ήταν και είναι μια χαρά στην υγεία του και δεν έχει λείψει σε καμία από τις καθημερινές τηλεδιασκέψεις του υπουργείου Υγείας.

Μάλιστα σημερινή ανάρτηση του δημοσιογράφο του γραφείου Τύπου του υπουργείου, κ. Θάνου Τριανταφύλλου βάζει τέλος στις θεωρίες συνωμωσίας. Ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίζεται στο συγκεκριμένο ποστ που αναρτήθηκε στο Facebook να συμμετέχει κανονικά στην σύσκεψη της Τρίτης στο υπουργείο Υγείας, μαζί τον υπουργό Βασίλη Κικίλια και τον γενικό γραμματέα πρωτοβάθμιας φροντίδας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ