Καιρός Χριστουγέννων: Τεράστια επιτυχία Αρναούτογλου από τις 30 Νοεμβρίου…

0
1003

Καιρός Χριστουγέννων: Από την έκδοση της αναλογικής εκτίμησης του Δεκεμβρίου, στις 30 Νοεμβρίου, ο Σάκης Αρναούτογλου είχε προβλέψει με ακρίβεια τον καιρό των Χριστουγέννων.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ είναι ο μόνος που τολμά να βγάλει μηνιαία αναλογική εκτίμηση πρόβλεψης καιρού ανά 5νθήμερο και η τόλμη του αυτή ήρθε να τον δικαιώσει πανηγυρικά, πέφτοντας σε σχεδόν απόλυτο βαθμό μέσα, από την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών. Και το «κερασάκι» στην τούρτα είναι η επιβεβαίωση και της ψυχρής εισβολής τις μέρες των Χριστουγέννων, η οποία είναι προ των πυλών, αφού και αυτήν ο Σάκης Αρναούτογλου την είχε… δει από τον Νοέμβριο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου στη σελίδα του στο Facebook.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τις φίλες και τους φίλους για τα πολύ καλά και συγκινητικά τους λόγια όσον αφορά στην πορεία και της φετινής πειραματικής μηνιαίας, αναλογικής μου εκτίμησης για τον μήνα Δεκέμβριο 2020, χωρισμένη σε πενθήμερα!

Παρέμεινε και παραμένει θα έλεγα ένας πολύ καλός μπούσουλας στην χαοτική συμπεριφορά της κίνησης των βαρομετρικών συστημάτων από την αρχή του μήνα που διανύουμε!

Με μεγάλη μου χαρά παρακολουθώ κι εγώ τα τρεξίματα των προγνωστικών μοντέλων τις τελευταίες ώρες, βλέποντας μάλιστα ειδικά σήμερα, πως η εκτίμησή τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων άρχισε να ταυτίζεται σε σημαντικό βαθμό με την αναλογική μου εκτίμηση η οποία εκδόθηκε ούτε σήμερα ούτε χθες ούτε προχθές, αλλά στις 30 Νοεμβρίου, πριν από 20 ολόκληρες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να ολοκληρώσει με επιτυχία την πορεία της μέχρι και την τελευταία ημέρα το μήνα που διανύουμε! Για να δούμε…

Θα σας παρακαλέσω πολύ να μην μου στέλνετε μακροπρόθεσμες μηνιαίες εκτιμήσεις πού βρίσκετε από διάφορους στο διαδίκτυο είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό οι οποίες δεν είναι χωρισμένες σε δεκαήμερα ή πενθήμερα!

Κατά την ταπεινή μου άποψη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αποτελεί μακροπρόθεσμη εκτίμηση ΕΝΑΣ μόνο χάρτης για ολόκληρο το μήνα μιας και όπως είναι κατανοητό από όλους, σε έναν μόνο χάρτη ή σε κείμενα ατελείωτα, είναι αδύνατον να αποτυπώσει κάποιος την εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες 30 ημέρες όταν πολλές φορές ακόμα και για μία ημέρα χρειάζονται δύο και τρεις χάρτες!

Καλές γιορτές με υγεία!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Ειδήσεις απ’ την Ελλάδα και τα νέα για τον καιρό στο Dokari.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ