Άρση απορρήτου για 500 τηλέφωνα των επώνυμων πελατών του κυκλώματος κοκαΐνης

1
329

«Βαριά» ονόματα θα κληθούν να καταθέσουν στην Αστυνομία – Τι περιμένουν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να «δέσουν» και τους υπόλοιπους πελάτες του κυκλώματος

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σε περίπου 500 κινητά τηλέφωνα πελατών απο το μεγάλο κύκλωμα της κόκας περιμένουν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής για να «δέσουν» και τους υπόλοιπους πελάτες και να τους στείλουν τυλιγμένους σε μια κόλλα χαρτί στον εισαγγελέα.

Ήδη, οι 235 επαφες που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία είναι, όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, δεμενες, δηλαδή αποδεδειγμένα έχουν ψωνισει απο το κύκλωμα και αναμένεται να σχηματιστεί συμπληρωματική δικογραφία και ένας – ένας να περάσουν το κατώφλι της εισαγγελίας για να δώσουν εξηγήσεις. Στην ουσία, μιλάμε για ένα πελατολόγιο – φωτία, επωνύμων Αθηναίων που αγόραζαν έναντι 70-100 ευρώ τις «λευκές γραμμές» τους απο τα delivery boys της κόκας.

Στη δικογραφία που έχει στη διάθεση του το protothema.gr, τραγουδιστές και σύζυγοι τραγουδιστών, αθλητές, επιχειρηματίες των Κυκλάδων, δημοτικοί άρχοντες, δικηγόροι, διαφημιστες, εμφανίζονται να έρχονται σε επαφή με τα προσωπικά τους τηλέφωνα με το κύκλωμα που έκανε delivery της «λευκής κυρίας» ολο το 24ωρο, σε βίλες και διαμερίσματα της Εκάλης, της Κηφισιας, του Κολωνακίου, του Ψυχικού και της Βούλας.

Τα επώνυμα «ρουθούνια», έκλειναν ραντεβού λίγα τετράγωνα μακρια απο τα σπίτια τους και παρελάμβαναν την «λευκη κυρία» που μετέφερε το κύκλωμα σε ειδικές κρύπτες. Τέλος, σε οτι εχει να κανει με τις αγορες, οι πελάτες χρησιμοποιούσαν συνθηματικά οπως: «μονό», «μανταμ», «ενα λεπτο», «δυο πίτα γύρο» ή «πακέτο τσιγάρα» οπως χαρακτηριστικα αποκαλούσε τα 2 γραμμαρια κοκαίνηα που αγοραζε η συζυγος γνωστου τραγουδιστη.

Εντοπισμός κοκαΐνης σε κρύπτες
drugs1
drugs2
drugs3
drugs4
drugs5

Ειδήσεις σήμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ