Δημοσκόπηση Alco: Με 15,4 μονάδες προηγείται η ΝΔ – Εμβόλιο: Το 33% θα εμβολιαστεί άμεσα και το 42% των ερωτηθέντων θα περιμένει

11
879

Τι πιστεύουν οι πολίτες για το εμβόλιο

Το 33% τονίζει πως θα εμβολιαστεί άμεσα και το 42% των ερωτηθέντων λέει πως θα περιμένει

Μεγάλη διαφορά διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για το Open.

Συγκεκριμένα, το προβάδισμα της ΝΔ διαμορφώνεται στις 15,4 ποσοστιαίες μονάδες και η εικόνα της πρόθεσης ψήφου (στα έγκυρα) είναι η εξής: ΝΔ 38%, ΣΥΡΙΖΑ 22,6%, ΚΙΝΑΛ 6,9%, ΚΚΕ 5,6%, Ελληνική Λύση 4,2% και ΜέΡΑ25 3%.

ALCO_08a
ALCO_08b

Οι πολίτες δείχνουν εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι στον Αλέξη Τσίπρα με τη διαφορά στη συγκεκριμένη μέτρηση να κυμαίνεται στο επίπεδο των 20 μονάδων.

Alco_07

Στις θετικές γνώμες για τους υπουργούς της κυβέρνησης προηγείται Νίκος Δένδιας, ακολουθεί ο Βασίλης Κικίλιας και οι Τάκης Θεοδωρικάκος.

ALCO_09a
ALCO_09b

Σε ό,τι αφορά στην πανδημία, οι περισσότεροι πολίτες αποδίδουν την έξαρση του κορωνοϊού στην καθυστερημένη λήψη μέτρων. Ακολουθεί η άποψη ότι οι πολίτες δεν ακολούθησαν τα μέτρα και ότι δεν υπάρχει αρκετός έλεγχος.

Alco_06

Σε ό,τι αφορά στο εμβόλιο, το 33% τονίζει πως θα εμβολιαστεί άμεσα, το 42% των ερωτηθέντων λέει πως θα περιμένει και δεν θα το κάνει άμεσα, ενώ το 19% λέει πως δεν θα εμβολιαστεί.

Alco_01
ALCO_Ταυτοτητα

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν έτσι είναι και ΟΧΙ τα συνήθη μαγειρέματα-ψέματα,σημαίνει πως οι Έλληνες είναι πια εντελώς ανάξιοι της Ελευθερίας τους.Οπότε κύριε Ερντογάν συνεχίστε τις έρευνες,ελάτε και στον Κόλπο της Κεφάλου και στον Κορινθιακό και στον Παγασητικό Κόλπο.Αρκεί να κυβερνά τον τόπο η ΝΔ.Από το Βυθίσατε το «Χόρα» μεχρι το βυθισατε την Χώρα,ένας Μητσοτάκης δρόμος είναι.
    Κύριε Υπουργέ οικονομικών,σας φιλώ τα πόδια που-ενώ έμεινα χωρίς δουλειά- μου δώσατε ~1.800 ευρώ για όλο το 2020, ~150€ τον μήνα!Δεν νιωθω μοναξιά,ακούω από παντού τα ίδια.Μα μη μου ζητάτε να αγαπήσω κι εγώ τους βιαστές της ψυχης μου,όπως κάποιοι κάποτε στη Στοκχόλμη. Αγαπητα ΜΜΕ,στο Μάτι χάθηκαν 100 άνθρωποι και εσείς μέχρι σήμερα μας το θυμίζεται.Συνεχίστε,μην και το ξεχάσει ο Ιησούς στη Δευτέρα Παρουσία.Με το εμβόλιο που αναμένουμε κατά της..μνήμης,τα χιλιάδες θύματα του Κορωναιου,δε θα είναι προϊόν τραγικής διαχείρισης της πανδημίας,αλλά φυσικό φαινόμενο,όπως και η ανισότητα στη ζωή,σύμφωνα και με την αείμνηστη ρήση του Σωτήρα Θεού Πρωθυπουργού μας. Ζήτω το Έθνος..!

      • Εσύ δε θέλεις ψεκασμα, γεννήθηκες και θα πεθάνεις με καμμενο εγκέφαλο. Και τα…ψεκασμενα βιντεάκια σου, κανείς δεν τα βλέπει, άλλωστε τι μας τα δίνεις; Εσύ δεν έχεις επιχειρήματα; Τσάμπα κόπο κάνεις. Τρως όλη την μέρα ψάχνοντας αυτά που δικαιώνουν τις ψεκασμενες απόψεις σου. Φάε τώρα το γαλάζιο σανό σου και καλό σερφάρισμα στους ψεκασμενους ιστοτοπους σου. Και άρχισε να μαθαίνεις Τούρκικα. Θα σου χρειαστούν, μετά κι από το φιάσκο της Ευρωπαϊκής Συνόδου και το Ελευθέρας που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν, χέρι χέρι με την Μέρκελ, ως μνημονιακοτερος των μνημονιακών και Ναι-ναι-κιας σε όλα – παλιά μου τέχνη κόσκινο θα πεις….
        Αλλά αφού ή εάν οι νεοέλληνες τον στηρίζουν, στηρίζουν και την απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

        Άτιμη Siemens, μας κρατάς στο χέρι..!

        • παρά με κείμενα, γι’ αυτό και σας στέλνω το βιντεάκι.

          Εγώ ψεκάζομαι, όπως ορίζει η εκκλησία μας ξεκάθαρα στο βιντεάκι, εσείς βλάσφημα και ανθελληνικά το αποφεύγετε – μήπως είστε τελικά πράκτορας του Ταγίπ;

          Το ψέκασμα είναι άγιο και με ορθόδοξη βούλα, ό,τι και να λέτε.

  2. Ποτέ άλλοτε στην μεταπολιτευτική Ιστορία, δεν σεργιανουσαν οι Τούρκοι για ΜΗΝΕΣ! εντός Εθνικής Κυριαρχίας, και οι ψηφοφόροι (ή ψόφο-φοροι ;; ), επιλέγουν ακόμη μια ανάξια, ανίκανη και Εθνικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Κυβέρνηση…! Τελικά, είμαστε χώρα Γενητσάρων ή ελληνοφωνοι Τούρκοι. Γοουσαφάκια κουνηστά, αναντάν μπαμπαντάν! 😱😱

      • Κι εσυ χρυσε μου, βάλε κραγιονακι, φερετζέ, δικτυωτο καλσόν και καμία ρόμπα αν δεν βρίσκεις φόρεμα στα κιλά σου. Εσώρουχα δεν χρειάζεται, για να’σαι έτοιμος. Μην ξεχάσεις την Τουρκική σημαία, πλάι σε αυτήν της Νέας Δημοκρατίας, για να τους υποδεχθείς.
        Όταν η κομματική τύφλωση ξεπερνά την φιλοπατρία, μόνο χαμένος βγαίνει ο Ελληνισμός.

        • Ή μήπως έχετε φορτζι στα χαρακώματα?

          (ποιος είναι ΝΔ?)

  3. Το βέτο δεν σημαίνει πόλεμο. Αλλά είναι ένα ισχυρότατο όπλο. Τα υπόλοιπα πες τα στον παπά που σε ραντίζει.

  4. για βέτο, μαζί με τους συμμάχους μας Ευρωπαίους – ακόμα και η Αμερική εναντίον της Τουρκίας είναι. Ο Πούτιν το παίζει αδιάφορος, αλλά προσπαθεί να διαβρώσει τον Ενρτογάν από μέσα. Υπομονή.

    Μην κοροϊδεύετε την εκκλησία μας. Ο παπάς και η εκκλησία μας δε ραντίζουν. Έχουν βγάλει το βίντεο τουτόριαλ να αυτοραντίζονται οι πιστοί. Νομίζω οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ