Νότης Σφακιανάκης: Ανατροπή στην υπόθεση – Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας

14
1907

Ο Νότης Σφακιανάκης, σύμφωνα με την συνήγορό του αναμένεται να πει στο δικαστήριο, την Τετάρτη (2/12) το όνομα του κατόχου των ναρκωτικών ουσιών.

Για τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη, μίλησε ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Σύμφωνα με τον κ Κούγια, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε στο στο αυτοκίνητό του δεν ήταν για προσωπική χρήση, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο Νότης Σφακιανάκης, έχει επανειλημμένα εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.

Ο Νότης Σφακιανάκης, σύμφωνα με την συνήγορό του αναμένεται να πει στο δικαστήριο, την Τετάρτη (2/12) το όνομα του κατόχου των ναρκωτικών ουσιών.

Αναφορικά για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε για χρόνια άδεια οπλοκατοχής, η οποία όμως δεν ανανεώθηκε από τις Αρχές.

«Είχε την πλάνη ότι μπορεί ακόμα να κατέχει το όπλο» σημείωσε χαρακτηριστικά για τον εντολέα του, εξηγώντας ότι το είχε για την προστασία του όπως και πολλοί άλλοι τραγουδιστές ή επιχειρηματίες.

Ποινική δίωξη για οπλοκατοχή και ναρκωτικά

Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση άσκησε ο εισαγγελέας στον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί.

Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νότης Σφακιανάκης εξήλθε από τα Δικαστήρια και είπε στους δημοσιογράφους, ότι «δεν θέλει να μιλήσει, γιατί θα πει κάτι άσχημο».

Το χρονικό της σύλληψης του τραγουδιστή

Ο Νότης Σφακιανάκης, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου βρίσκεται καθημερινά μπλόκο της Αστυνομίας λόγω των περιοριστικών μέτρων για την μείωση της διασποράς του κορονοϊού.

Η αστυνομία, προέβη σε ένα εντελώς τυπικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε τις απαραίτητες βεβαιώσεις ή είχε στείλει το SMS για να μπορεί να κυκλοφορεί.

Με την σειρά του, ο τραγουδιστής τους έδειξε το SMS που είχε στείλει και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν έχει κάτι παράνομο που θα έπρεπε να γνωρίζουν, αναφέρει ο ΣΚΑΪ. Αυτός τους απάντησε ότι δεν έχει, ωστόσο οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Έτσι, βρήκαν ότι έφερε μαζί του ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, για το οποίο δεν διέθετε άδεια. Ο τραγουδιστής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η άδεια του είχε λήξει και δεν είχε ανανεωθεί και ότι το έχει στην κατοχή του, καθώς κινδυνεύει η ζωή του.

Επιπλέον, στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών, για την οποία ο Νότης Σφακιανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι αυτό που ξέρετε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • ….και τώρα για συμπαράσταση διαδίλωση έξω από το Εφετείο από τα φασισταρισ φης Χρυσής Π@ρδής…..

    • Που πήγαν βρε οι δηλώσεις κατά των ναρκοτικών;;;;;; Τις έφαγε η μαρμάγκα;;;;; Και τώρα περιμένουμε δήλωση για την εξουσία που χώνει στην μπουζού τους <> της Χρυσής Π@ρδής και τους αντιστασιακούς στο σύστημα…..

  1. Όταν πιάνουν κανένα εγκληματία εμπορο ναρκωτικών δεν τον βγάζουν στην σέντρα προσωπικά δεδομένα λένε. Τώρα τον νοτη τον ξεφτιλίζουν. Σαν δεν … λέω εγώ.

  2. Για κορωνοϊό σε σταματάνε και μετά σου κάνουν έλεγχο στο αυτοκίνητο; Δηλαδή σε πόσα αυτοκίνητα το έκαναν εχθές το βράδυ;

  3. Γιατί τόσο μίσος;;; γιατί βανδαλιζουν έτσι έναν άνθρωπο…. Μπορεί να μην συμφωνούμε μαζί του σε πολλά. Αλλά αυτή ο Σφακιανάκης είναι ο καλύτερος άνθρωπος… Γιατί ολ αυτά;;; έλεος!!!!! Παντού το όνομα του.. Για τον Θεό!!!!!

  4. Τις μπούρδες που λέει δηλαδή ο Κουγιας.
    Ο Νοτης, ως μάγκας, αρσενικός, θα έπρεπε να υποστηρίξει τις επιλογές του,

  5. Αντε ρε λαλακες σαν δεν ξέρετε ότι Όλοι οί επώνυμοι οπλοφορουν απλώς ο Νότης τους έχει μπει στο μάτι και έχει και άδεια οπλοφορίας νόμιμα.

  6. Το πρόβλημα σ είναι ότι του έκαναν έλεγχο η ότι κουβαλούσε κιλά μαζί του κ δεν έχει σημασία λίγη η πολύ σημασία έχει ότι είναι ένα απαγορευμένο πράγμα εκεί πρέπει ν εστιάσεις..
    Το όπλο καλά έκανε κ το είχε νόμιμο η παράνομο γτ στην κοινωνία π χουμε σήμερα ποτέ δν ξέρεις τ σου ξημερωνει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ