Στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης: «Είμαι εγκληματίας…» (ΒΙΝΤΕΟ)

11
9372

Τι είπε  ο τραγουδιστής στους αστυνομικούς για την ύπαρξη των ναρκωτικών και της Beretta μέσα στην τσάντα του – Πώς έγινε η σύλληψη  – Ο  Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σαφακιανάκης, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου.

Η σύλληψή του, έγινε το βράδυ της Κυριακής έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

 

 Πώς έγινε η σύλληψη – «Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω» – Τι είπε για την κοκαΐνη

«Έχω το όπλο μαζί μου γιατί κινδυνεύω. Τα χαρτιά της άδειας είχαν λήξει και δεν είχαν ανανεωθεί». Με αυτά τα λόγια ο Νότης Σφακιανάκης δικαιολόγησε το περιεχόμενο της τσάντας που είχε στη θέση του συνοδηγού του θηριώδους εκρού Land Rover, που χθές το βράδυ έπεσε σε μπλόκο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη λεωφόρο Βουλιαγμενης οι οποίοι διενεργούσαν ελέγχους για Covid-19 και εγκληματικότητα.

Η σύλληψη, έγινε λίγο μετά της 20:00 στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη συμβολή με την Ιασωνίδου. Ο Νότης Σφακιανάκης μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών και των όπλων ήταν απολύτως συνεργάσιμος, δεν προέβαλε καμία αντίσταση ενώ οι αστυνομικοί ακολουθώντας το γράμμα του νόμου τον οδήγησαν με χειροπέδες στο τμήμα της Αργυρούπολης. Αξίζει να τονισθεί οτι πήγαινε στο σπίτι του στη Βάρκιζα έχοντας στείλει sms και για τον λόγο αυτό δεν επεβλήθη πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, ενώ για την κοκαϊνη δεν φέρεται να έδωσε επαρκείς εξηγήσεις.

DSC_8048
DSC_8061
DSC_8051

«Είναι αυτο που ξέρετε…» είπε στους αστυνομικούς για την κόκα

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 8 το βράδυ της Κυριακής. Το θηριώδες εκρού Land Rover στο οποίο επέβαινε ο Νοτης Σφακιανάκης ήταν σταματημένο λίγα μέτρα μακριά απο γνωστό σουπερ μάρκετ στη συμβολή της Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν ελέγχους για κορωνοϊο και εγκληματικότητα, τον πλησιάζουν και του ζητούν να κατέβει απο το όχημα. Δεν προβάλλει καμία αντίσταση και όταν του ζητούν να τους πει αν έχει στείλει sms για μετακίνηση ή αν εχει χαρτιά τους τα δειχνει. Στην ερώτηση αν έχει κάτι παράνομο πάνω του απαντά αρνητικά όμως το έμπειρο μάτι ενός αστυνομικού καρφώνεται σε μια τσάντα που είχε στη θέση του συνοδηγού. Οι αστυνομικοί την ανοιγουν και τότε έκπληκτοι διαπιστώνουν οτι είχε μέσα είχε ένα 9αρι πιστόλι μαρκας Beretta, ένα taser και μια συσκευασία (μικρο μπουκαλάκι σαν αυτά που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ και περιέχουν σκόνη βανίλιας) που περιείχε λευκή σκόνη. Στην ερώτηση που του εκαναν τι ήταν αυτο, χωρίς να έχει διάθεση να κρυφτεί τους είπε: « Είναι αυτό που ξέρετε…».

Μάλιστα τους είπε, «κάντε τη δουλειά σας γιατί την κάνετε καλά».

Αμέσως οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο Α.Τ Αργυρούπολης και από εκεί στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης, όπου και διανυκτέρευσε καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος κράτησης στην Αργυρούπολη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλου και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός τραγουδιστής ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς. Αυτο που είπε για το 9αρι όπλο που κατείχε παράνομα ήταν οτι δεν είχαν ανανεωθεί τα χαρτιά, είπε οτι το κουβαλούσε γιατι κινδυνεύει, ενω για τα περίπου 2 γραμμάρια κοκαΐνης δεν ήταν ξεκάθαρος.

kalliakmanis
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης επεσημανε στο protothema.gr: «Ουδείς είναι πάνω απο τον νόμο. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής εκαναν τη δουλεια τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Γιατι υποχρέωση των συναδέλφων ειναι να κανουν τη δουλεια τους και να εφαρμόζουν τον νομο χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα πρόσωπα. Τον τελικό λόγο εχει η δικαιοσύνη».

Ο  Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου: 

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστού Νότη Σφακιανάκη.

Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Σφακιανάκης κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλου και για την κατοχή μιας μικροποσότητας ναρκωτικών.

Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.

Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν.

Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη».

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α, ρε Νότη..!
    Σε είχα για χορτοφάγο, την σκόνη τι την ήθελες; Αλλά και πάλι μαζί σου είμαι.
    Για μένα, όταν δεν βλάπτει κάποιος κανέναν, το πώς θα διαχειριστεί τη ζωή του, το σώμα του, την ψυχή του, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ επιλογή, ως ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΝ. Ούτε των πολιτικών (βλ. κατά το..δοκούν νόμοι – καταναγκασμοί), ούτε των παπάδων (βλ. κατά το…δοκούν…Θείοι νόμοι – καταναγκασμοί), ούτε των αστυνομικών (βλ. εκτελεστικά όργανα της άρχουσας τάξης), ούτε των ΜΜΕ (βλ. φονικότερα όπλα μαζικού εγκεφαλικού- ψυχοπνευματικού ευνουχισμού). Αλλά έτσι όπως καταντήσαμε τον πλανήτη και την ανθρωπότητα, έχουμε όλοι…ντοκτορά στο πως να βασανίζει ο ένας τον άλλο, λες και η παγκόσμια δυστυχία, είναι η μονη μας επιλογή…..

    • Οτι να ναι.. Προσωπική ελευθερία λέει το βλήτο από πάνω να παίρνεις κόκες και πρέζες…

  2. Πρώτα ο Ηλιας Κασιδιαρης τωρα Ο Νοτης!! ειναι δικαιομα του καθενα να κανει οτι θελεις στον εαυτό του!! κανεις δεν μπορει να πει στο καθενα το τι θα κανει στην ζωη του!!!! ξθπνατε και καντε πραξηκοπιμα πρην ειναι αργα!!! κυνιγανε οσους πανε κοντρα στην εξουσια παρτετο χαμπαρει ρε!!!! δεν υπαρχει δημοκρατια βλακες ξθπνατε δοστε την δηναμη στον Κασιδιαρη να τους βαλη ολους αυτους φυλακη που παρανομα σας κανουν κουμαντο προβατα!!!!

  3. Μου αρέσει που ο Νότης κάποτε τραγούδησε το «Σώμα μου», ένα τραγούδι με το οποίο στηλίτευε τους εμπόρους ναρκωτικών και τις καταστροφικές συνέπειες των ουσιών. Δάσκαλε, που δίδασκες…
    https://www.youtube.com/watch?v=P9BCHAjbvbw

  4. τον Φερεντίνο τον θυμάται κανείς; που κουβαλούσε κόκα για λογαριασμό του Μίνωα;; και τους ξεφτίλισε στον αέρα στην εκπομπή της Μενεγάκη ο Βολάνης (γι αυτό και τον εξαφάνισαν);; τον Λυκουρέζο που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο με κιλά κόκα;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ