Σοκ: Πέθανε από κορωνοϊό ο 39χρονος Έλληνας Dj Decibel

0
4922

Ο 39χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ  του νοσοκομείου Γεννηματάς  – Ήταν πατέρας δύο μικρών κοριτσιών, μόλις 40 ημερών το δεύτερο!

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον θάνατο του 39χρονου γνωστού Έλληνα Dj Decibel από κορωνοϊό.

Ο Δημήτρης Μπέλλος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και όπως μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστότοπος cyclades24.gr αν και νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o  άτυχος 39χρονος δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Για 2 με 3 ημέρες εμφάνισε πυρετό και μετά δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και οι γιατροί τον κράτησαν για νοσηλεία. Λίγο μετά διασωληνώθηκε.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών κοριτσιών. Το δεύτερο παιδάκι του είναι μόλις 40 ημερών! Η είδηση για τον θάνατό του προκάλεσε θλίψη στον κόσμο της μουσικής και όχι μόνο. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές  είναι οι αναρτήσεις για τον άτυχο 39χρονο αλλά και τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά του.

dj1
Decibel1
decibel3
desibel2
dj2

 

«Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου», είχε γράψει στο Facebook μαζί με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο ο Δημήτρης Μπέλλος. Η μοίρα, ωστόσο, «χτύπησε» πολύ σκληρά τον ίδιο και την οικογένειά του, αφού ο φονικός ιός τον οδήγησε στη ΜΕΘ κι από εκεί στον θάνατο.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήδη οι φίλοι και οι συνεργάτες του έχουν γράψει σχετικά μηνύματα, ενώ στην ιστοσελίδα Cyclades24.gr έγινε πρόταση προς όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν την οικογένεια με όποιο τρόπο χρειαστεί, αν παραστεί ανάγκη.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του Δημήτρη Μπέλλου στα social mediaFacebook

Ο θανατηφόρος κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις

Ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλλου, σε ηλικία μόλις 39 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, από τον κορονοϊό πέρα από το σοκ που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, έρχεται να επιβεβαιώσει και όλα όσα αναφέρουν οι επιστήμονες ειδικότερα στη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας: Δεν υπάρχουν διακρίσεις στον κορονοϊό και πλέον οι νεότεροι σε ηλικία είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο.

Μόλις χθες, Παρασκευή (20.11), η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, στη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού είχε αναφέρει το πόσο σημαντικό είναι να τηρούν όλοι τα μέτρα, αφού κανείς δεν είναι άτρωτος, δίνοντας κι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

«Βλέπουμε 90άρηδες να είναι ασυμπτωματικοί και 40άρηδες να νοσούν βαριά ή και να χάνουν τη ζωή τους. Έχουμε έναν πραγματικό πόλεμο. Αν έχω έπεφταν σφαίρες, δεν θα χαλαρώναμε και θα μέναμε όλοι στο σπίτι. Δεν θα κοιτάγαμε πως θα αποφύγουμε τους περιορισμούς, ούτε θα μας δυσαρεστούσε να μένουμε στο σπίτι μας», ήταν τα λόγια της. Δυστυχώς η περίπτωση του 39χρονου DJ μόλις ένα 24ωρο αργότερα ήρθε να την επιβεβαιώσει, και να καταστήσει σαφές σε όλους το πόσο σημαντικό είναι να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ανεξαρτήτου ηλικίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ