Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η περιγραφή υπαλλήλου – Με έσυραν στο πάτωμα με το πιστόλι στο κρόταφο (vid)

0
541

Εφιαλτικές στιγμές έζησε υπάλληλος εταιρίας στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης, όταν ληστές εισβάλουν τα ξημερώματα μέσα στο χώρο και τον απειλούν με το πιστόλι στο κρόταφο.

Ένοπλοι κουκουλοφόροι εισβάλουν ξημερώματα σε εταιρία παραγωγής πάγου στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης. Φαίνονται στο κλειστό κύκλωμα της επιχείρησης να ακινητοποιούν τον μοναδικό υπάλληλο που βρίσκεται μέσα.

Του βάζουν το πιστόλι στο κρόταφο, οι στιγμές που έζησε ο νεαρός ήταν εφιαλτικές. Τον έσυραν στο διάδρομο και τον ρωτούσαν να τους αποκαλύψει που βρίσκονται τα χρήματα.

«Με έσυραν από την κουκούλα με πήγαν μέχρι το δωμάτιο και με ρωτούσαν να τους αποκαλύψω που είναι τα χρήματα. Τους απάντησα πως δεν γνωρίζω που βρίσκονται τα χρήματα. Έπειτα ψάξανε και δεν είδα τι ακριβώς πήρανε» δηλώνει στην κάμερα του alpha ο υπάλληλος της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες παραμόνευαν στο προαύλιο την ώρα που ο υπάλληλος είχε βγει για να κάνει το διάλλειμά του. Όταν εισήλθε στην εταιρία τον ακολούθησαν και πριν κλείσει η πόρτα μπήκαν μαζί του μέσα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ