Έρχονται 2.600 προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

0
776

Στην έγκριση πρόσληψης 1.600 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) και 1.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως (Ο.Β.Α.) προχώρησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Οι προσλήψεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση θα γίνουν εντός του 2021. Παράλληλα εγκρίθηκε για το έτος 2021 η εισαγωγή 516 επιπλέον σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία το Σεπτέμβριο στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στο περιθώριο του Thessaloniki Helexpo Forum, είχε εξαγγείλει 15.000 προσλήψεις ανδρών και γυναικών σε όλα τα όπλα σε βάθος 5ετίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δ.Ε.Θ., όσον αφορά στην ενίσχυση της Άμυνας και της Ασφάλειας σε προσωπικό, και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών μεταξύ των συναρμόδιων Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών και Εσωτερικών, εγκρίθηκε για το έτος 2021 η εισαγωγή 516 επιπλέον σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές, καθώς και η πρόσληψη 1.600 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) και 1.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως (Ο.Β.Α.).

πηγή: aftodioikisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ