ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Το Άγιος Φως από τη Σίφνο στη Σύρο με το πλοίο ΑΡΤΕΜΙΣ

0
167

Μετά την Σέριφο και την Σίφνο(στις 13 Μαϊου)το άγιο φως παρελήφθη χθες από το ΑΡΤΕΜΙΣ και μεταφέρθηκε στην Σύρο.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο

Το Άγιο φως έιχε μεταφέρει στην Σίφνο και την Σέριφο ο αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος με το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

(δείτε εδώ:https://www.kaipoutheos.gr)ενώ στο ΑΡΤΕΜΙΣ το μετέφερε και παρέδωσε στο πλοίο η πρόεδρος του οικολογικού συλλόγου Καμαρών Η ΜΕΡΟΠΗ κυρία Μαρία Καλογήρου

Μεταφορά του Αγίου φωτός από την Μαρία Καλογήρου στο ΑΡΤΕΜΙΣ για Σύρο.

Ακολουθεί το βίντεο με την παράδοση από τον καπετάν Στέλιο Περιστεράκη στον αρχιμανδρίτη Νικόλαο Γαβαλλά:

Ακολουθεί η δημοσίευση της ιεράς μητρόπολης Σύρου:

Γνωστοποιείται ότι ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καμαρών Σίφνου, Πανοσιολ. Αρχιμ. Αγαθάγγελος Γιανναράκης, ο οποίος για εκπαιδευτικούς λόγους παρέμεινε στην Αθήνα αποκλεισμένος, λόγω των μέτρων περιστολής της πανδημίας, πριν επιστρέψει στο νησί, όπου υπηρετεί, μετέβη στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, απ’ όπου παρέλαβε το Άγιο Φως, το οποίο, αφιχθέν εχθές το εσπέρας στη Σύρο με το πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ», κατ’ εντολήν του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, παρέλαβε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Νικόλαος Γαβαλλάς, ο οποίος το μέτέφερε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως.
Σήμερα, οι Εφημέριοι της Σύρου θα το παραλάβουν και θα το μεταφέρουν στις Ενορίες τους, απ’ όπου θα μπορούν να το παραλαμβάνουν οι πιστοί.
Γνωστοποιεῖται, επίσης, ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα μεταφέρει ιδιοχείρως το Άγιο Φως στα νησιά Τήνο, Μύκονο και Άνδρο, κατά τις προσεχείς ποιμαντικές και λειτουργικές επισκέψεις του σ’ αυτά.

Ερμούπολη, 18 Μαῒου 2020

Πηγή: https://www.kaipoutheos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ