Οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας: Επιχειρεί να προωθήσει στην Ελλάδα ασθενείς μετανάστες με κορονοϊό!

7
576

Πληροφορίες για οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας να  προωθήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη μετανάστες, ασθενείς με κορωνοϊό – Εκτιμήσεις ότι οι σημερινές προκλητικές υπερπτήσεις συνδέονται με την αποκάλυψη των σχεδίων αυτών

Για συγκεντρώσεις μεταναστών, ασθενών με κορωνοϊό, στα τουρκικά παράλια κάνουν λόγο πληροφορίες, καθώς φαίνεται ότι η Τουρκία επιχειρεί να τους προωθήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη εν μέσω της πανδημίας.

Από έγκυρες πληροφορίες έχουν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα δυτικά μικρασιατικά παράλια, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από camps εσωτερικού με λεωφορεία.

Πολλοί από αυτούς ήταν στο Παζάρ Κουλέ, απέναντι από τις Καστανιές, και η Τουρκία φαίνεται ότι θα επιχειρήσει να τους μεταφέρει στην Ελλάδα με οργανωμένο σχέδιο.

Η στρατοχωροφυλακή και η Τουρκική αστυνομία παίζει τον ίδιο ρόλο που έπαιζε και στον Έβρο, δηλαδή τους κατευθύνει και τους οδηγεί, εκτελώντας ουσιαστικά τις εντολές του Τούρκου υπουργού εσωτερικών Σουλεϊμαν Σοϊλού που είχε πει ότι θα εξακολουθήσουν να στέλνουν στην Ευρώπη.

Εκτιμάται ότι οι σημερινές προκλητικές υπερπτήσεις έγιναν γιατί αποκαλύφθηκαν οι ενέργειες της τουρκικής κυβέρνησης.

Με την αποκάλυψη των προθέσεών αυτών και την άμεση ενεργοποίηση των ελληνικών δυνάμεων (Λιμενικό Σώμα, ΕΛ.ΑΣ. και Ενόπλων Δυνάμεων) τα τουρκικά μαχητικά δεν δίστασαν να κατεβούν στα 5.000 πόδια βορείως της Λέσβου όπου επιχειρούσε το αεροσκάφος της FRONTEX (Βρετανικό) και να το παρενοχλήσουν.

«Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Αυτό θα κάνουν συνέχεια» έλεγαν στρατιωτικές πηγές.

metanst__1_
metanst__2_
metanst__3_

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός – Ουχάν: Η «γέννηση» της πανδημίας – Τα γεγονότα και τα μοιραία λάθη των πρώτων εβδομάδων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σήμερα σε Ψαλίδι,Φάρο ΚΑΙ παραλίες είχε πολλούς αιτούντες και δικαιούντες 'επιδόματος' προσφύγου.Δικά μας κόλλυβα δηλαδή..

    Το που ‘έγραψαν’ τα μέτρα είναι ηλίου φαεινότερον ακόμα και σε 25 Βαθμούς θερμοκρασία.Το επίδομα που παίρνουν δεν έχουν το δικαίωμα κάποιοι άνεργοι,που κατέθεσαν τα χαρτιά τους νωρίτερα στον ΟΑΕΔ. Επίσης ακούγοντας για σπίτια και ξενοδοχεία οι ευρισκόμενοι απέναντι,θα ρισκάρουν ακόμα και τα παιδιά τους ,για να μας έρθουν,όπως κάνουν πάντα δηλαδή..Ένα κράτος στα πρόθυρα 4ου Μνημονίου,με το μεγαλύτερο ρίσκο εκτροχιασμού του ΑΕΠ για άλλα 20 χρόνια ,το κυβερνούν ΜΚΟ και μπορεί ο Δήμαρχος να δείχνει κάποια αντανακλαστικά σε κάποια θέματα,αλλά δεν μπορεί να είναι κάθε μέρα ‘τυχερός’.Δεν γίνεται η Αστυνομία να σταματάει Ευρωπαίους πολίτες,που μένουν 30 χρόνια εδώ στο Νησί και κάνουν τα πάντα να έρθουν Τουρίστες απ τα μέρη τους να μην χαθεί η χρονιά και να αδιαφορούν για τους λαθραίους.Γιατί υπάρχουν μέλη Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων της Κω,που παλεύουν να δείξουν ότι είμαστε ‘καθαροί’,Ακούς Θεοδόση?

  2. ΚΑΛΏΣ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ, Η ΎΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΊΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΆΖΕΙΔΙΑΜΟΝΉ ΣΕ 5ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ...

    ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΤΡΆΠΕΖΑΣ ΜΕ ΜΠΌΛΙΚΟ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΊΝΕΙ, ΜΗΝΑΣ ΒΓΑΊΝΕΙ…. Προσπαθούν τόσα χρόνια να καταστρέψουν τον τουρισμό στα νησιά αλλά μόλις κολλήσω θα πάω στο Πετρούμι για τσάρκες και αγορές….

  3. Γιατί σε κανένα σημείο στις φωτογραφίες δεν εμφανίζεται ημερομηνία;
    Γιατί τα βίντεο δεν παίζουν;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ