Επιστολή Δημάρχου Κω στον Πρωθυπουργό – Μέτρα για τον κορονοϊό στο Κ.Υ.Τ.

19
1026

Προς:κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Πρωθυπουργό

Αξιότιμε Πρωθυπουργέ,

παρά τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού δεν έχουν απαντηθεί ουσιαστικά ερωτήματα που αφορούν στην εφαρμογή τους στα Κ.Υ.Τ..

Στο Κ.Υ.Τ. και στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. της Κω φιλοξενούνται περίπου 3500 άνθρωποι σε δραματικά αντίξοες συνθήκες.

Με ποιο τρόπο διασφαλίζεται η εφαρμογή των περιορισμών που έχουν ανακοινωθεί και η προστασία της υγείας των ιδίων αλλά και των κατοίκων της γειτονικής κοινότητας Πυλίου, όπου καθημερινά διενεργούν τις αγορές και συναλλαγές τους;

Σας μεταφέρω την αγωνία μου, όπως και την αγωνία των συμπολιτών μου.

Η πιθανή εκδήλωση κρούσματος και η μη πειστική αντιμετώπισή του θα προκαλέσουν μη διαχειρίσιμες καταστάσεις.

Η υγειονομική θωράκιση όλων των κατοίκων του νησιού, η προάσπιση της κοινωνικής ειρήνης και η προστασία του τουριστικού χαρακτήρα της Κω, δεν πρέπει να διακινδυνεύσουν με κανέναν τρόπο.

Σε αυτή την κατεύθυνση αναμένουμε τις δικές σας εξαγγελίες, με αφορμή και το επικείμενο σημερινό διάγγελμά σας.

 

Ο Δήμαρχος Κω

 

Θεοδόσης Α. Νικηταράς

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2020/03/2020-03-17-ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΚΩ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.pdf» title=»2020 03 17 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ»]

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χαχαχα Τι αλλο λαικιστικο νουμερο θα δουμε ακομα???Μαθε Πηγαδο-Κρυμμενε,ποσους ακριβως λαθρομεναστες εχει το νησι,και μετα κανεις τα απαραιτητα διαβηματα!!!Ποσους εχει???3.500 χαχαχαχ ΚΩΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

    • Οσο βριζετε τον νικηταρα με σχολια σαν το παραπανω και οσο αυτος θα συμπεριφερεται οπως και σε αυτη την επιστολη, κυριος αλλα και αποτελεσματικος, τοσο η αντιπολιτευση που του κανετε με αυτο τον τροπο θαναι για λυπηση οπως και οι εκφραστες του

      • ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟς ΔΗΜΑΡΧΟς;ΚΟΨΕ ΤΑ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ.

    • Ποια επιστολη ρε καρουμπαλε??Για αποφαση που εχει παρει ηδη ο Κουλης??Ξυπνα για τα ματια του κοσμου ειναι!!Ακουσες μηπως ειδησεις στο ΣΚΑΙ αποψε??ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ Ο ΠΗΓΑΔΟ-ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ!!ΚΟΨΙΜΙΕ ΠΑΛΙ ΑΡΓΗΣΕΣ???

    • Ντροπη δικια σου που κανεις προπαγανδα!!!Ακουσες ειδησεις αποψε στον ΣΚΑΙ?Ειπαν αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ που εγραψα!!Μπες στο σαιτ να διαβασεις,αντε Πυλιωτη-μαιμου-αμεσως χωρις να ξερεις να πεις την εξυπναδα σου,για να μην πω τιποτα αλλο!!

      • O Ψιτ ακούει ειδήσεις στον ΣΚΑΙ που δεν κάνει προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης.!!!!Χαχαχχαχαχ! Ρε καημένε δε σου είπα να βρεις καμια γκόμενα κακομοίρη που κάθεσαι όλη μέρα εδώ μέσα δύστυχε και μεταδιδεις προπαγάνδα που άκουσες στον Σκαι… Σε βαρεθήκαμε όλοι πιο! Μέχρι κι εγώ που δεν ψήφισα Νικηταρά την άλλη φορά θα τον ψηφίσω!

        • xaxaxαΑκουω και βλεπω τα παντα,ενημερωσου εσυ απο Μπας-Μπανυ-Αυγη,Συντακτων,και μετα πες μας και ενα ανεκδοτο καλο.Ας πουμε τον Τοτο Δημαρχο,να γελασουμε,αφου δεν εχουν και καμμια διαφορα….χαχαχα

        • ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕς;ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕς.ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕς ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.

        • Πάρτε το χαμπάρι ρε. Νικηταράς δήμαρχος ο καλύτερος. Επιτέλους να δουμε μια άσπρη μέρα. Πάρτο χαμπάρι ψιτ και άντε στην τρύπα σου ερπετό! Και την επόμενη τετραετία πάλι ο Νικηταράς θα είναι!!

        • Ρε καρουμπαλο για να δεις ασπρη μερα με δημαρχο τον κοψιμιο,θα πρεπει να χιονισει,κομματι δυσκολο,αντε παρε τα χαπια σου τωρα!!!!

  2. Να τους στείλεις στο σπίτι του αντιδημάρχου που τους παρείχε δωρεάν νομική κάλυψη το 2015-2016 και σου έβαλε πλάτη για να γίνεις δήμαρχος μέσο των συντρόφων του δικηγορικού συλλόγου να τους εξετάσει έναν έναν όλους

  3. Δεν βλέπω τα μέτρα να γνωστοποιούνται σ αυτούς που μένουν Κω.

    Κυκλοφορούν και παίζουν παιχνίδια ομαδικά σε παραλίες..κάθονται και τα βράδια κάτω από κλειστά μαγαζιά κάτι Αφρικανοί..Προσοχή στα Α.Τ.Μ,πρέπει να απολυμανθούν όλα.

  4. O Δήμαρχος σωστά εντόπισε το κενό στο σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης για τα ΚΥΤ και ΠΡΟΚΕΚΑ. Αποτελούν υγειονομικές βόμβες όχι μόνο για τον κορωνοιό αλλά γενικότερα για μεταδοτικές ασθένειες. Το ζητούμενο είναι κατά πόσο είναι συνεργάσιμοι.
    Ένα επιπλέον δεδομένο για νέα χωροθέτηση της δομής πιθανόν και εκτός Κω.

  5. Να τους στείλεις στο σπίτι του αντιδημάρχου που τους παρείχε δωρεάν νομική κάλυψη το 2015-2016 και σου έβαλε πλάτη για να γίνεις δήμαρχος μέσο των συντρόφων του δικηγορικού συλλόγου να τους εξετάσει έναν έναν όλους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ