Αποζημιώσεις στους νησιώτες για τις ζημιές από πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται σε δομές

3
418

Στην καταβολή αποζημιώσεων σε δήμους, νομικά και φυσικά πρόσωπα, η περιουσία των οποίων υπέστη καταστροφές εξαιτίας της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης το 2019 θα προχωρήσει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Με επιστολή του ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, καλεί τους δημάρχους των νησιωτικών δήμων, όπου λειτουργούν δομές φιλοξενίας, να καταγράψουν αναλυτικά τις ζημιές που προκλήθηκαν από διαμένοντες στις μονάδες φιλοξενίας, εντός των διοικητικών ορίων των δήμων τους, το 2019. Προθεσμία υποβολής των στοιχείων προς το υπουργείο ορίστηκε η 30η Μαρτίου.

Στη συνέχεια, θα ακολουήσει κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Μετανάστευσης και Ασύλου για την παροχή έκτακτης επιχορήγησης προς τους δήμους, με σκοπό την καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν να μας αποζημιώσουν όπως έκαναν με τους σεισμούς και τις θεομηνίες ούτε σε 40 τέρμινα δεν πρόκειται να δούμε φράγκο !!!

    • Μας ΤΟ ΦΥΤΕΨΕΣ το ΚΛΕΙΣΤΌ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΤΕΟ. ΤΑ ΈΔΩΣΕΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΆΚΟΝΤΑ ΑΡΓΎΡΙΑ...ΔΟΣΙΛΟΓΕ.

      Τώρα οι δημότες καταλαβαίνουν την γιαλαντζί αδύναμη διαμαρτυρία σου με κορώνες και φορτωτή για πλάκα… Ξεπούλημα της Τουριστικής ΚΩ για να πάρει μερικά κοκαλάκια μπας και καταφέρει να αρχίσει κανένα εργάκι και γλυτώσει από τα εκτελούμενα έργα που είναι όλλα του Κυρίτση.

  2. Μηταρακη βρηκες Φοβισμενους και Ανι-Ισχυρους και παιζεις μπαλα ετσι;;;Πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!Θα φατε μαυρο που θα σας φυγει ο τσαμπουκας!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ