Χαμός στο Αιγαίο: Μπήκαν οπλισμένοι οι Τούρκοι πιλότοι – Τους πήραν στο… κυνήγι οι Έλληνες

4
1161

Εικονικές αερομαχίες πάνω από το Αρχιπέλαγος – Τους έβαλαν στο στόχο τα ελληνικά μαχητικά.

Δεν σταματούν οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, καθώς και χθες 8 τουρκικά F-16 και 3 ελικόπτερα προχώρησαν σε 12 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Κατά την αναχαίτιση των μαχητικών από Έλληνες πιλότους σημειώθηκαν τρεις εικονικές αερομαχίες, καθώς τα τουρκικά μαχητικά έφεραν οπλισμό.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λίγα είναι τα ψωμιά σας Μογγόλοι ,φτιάξατε κράτος αρπάζοντας ,αγόρια κ κορίτσια από χώρες που καταπατουσατε σφαξατε τους Έλληνες που εμένα πριν από εσάς στην μικρά Ασία ,καθώς κ τους Αρμένιους πήρατε τις περιουσίες τους κ όσοι σώθηκαν τους διώξατε από την γη των προγόνων τους ,Ε όχι Τουρκε θα πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα,κ όχι γιατί το λέω εγώ αλλά γιατί το θέλει ο θεός .Ήρθε η ώρα να πάτε πίσω στην Μογγολία ,είσαστε έθνος που δεν φτιάχτηκε με την ευλογία του Θεού,κ ήρθε η ώρα να το πληρώσετε.

    • Σσσσσσσ,θα σε ακουσουν θα σε πουν ρατσιστη,φασιστα,σσσσσ, η κοινωνια μας κοιμαται και βλεπει αριστεροστροφα ονειρα…καληνυκτα!

  2. Ψιτ άκουσε για εμάς τους Έλληνες που είμαστε στην ίδια συχνότητα ,δεν μας ενδιαφέρουν μια μικρή μερίδα ανθρώπων ,βολεμενων ,που για να μην ξεβολευυουν χαρακτηρίζουν ρατσιστές ,η κ φασίστες ανθρώπους που νοιάζονται κ ανυσηχουν για αυτά που ετοιμάζουν οι Τούρκοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ