ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την ένοπλη ληστεία με μαχαίρι, σε μίνι μάρκετ της Πάτρας

0
104

Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ της Πάτρας, τα ξημερώματα της επομένης της πρωτοχρονιάς. Ο υπάλληλος της επιχείρησης δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση απέναντι στον ληστή ο οποίος

τον απειλούσε με ένα τεράστιο μαχαίρι. Τις κινήσεις του δράστη ωστόσο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. 

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, καρέ καρέ τη ληστεία, στο κατάστημα του κου Ιωάννου, στην Πατρών Κλάους.

Ο ληστής απειλούσε τον υπάλληλο με μαχαίρι

O γεροδεμένος ληστής έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με σκούφο full face μπήκε σε μίνι μάρκετ επί της οδού Πατρών Κλάους. Με γρήγορες κινήσεις πήγε προς το ταμείο της επιχείρησης. Μέσα στο κατάστημα βρίσκονταν δύο άτομα. Ο κουκουλοφόρος με ένα μεγάλο μαχαίρι έκανε απειλητικές κινήσεις κατά του υπαλλήλου και του ζήτησε να του δώσει όλα τα χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή.

Ο υπάλληλος δεν προέβάλε αντίσταση. Έδωσε στον ληστή τα χρήματα. Εκείνος δεν αρκέστηκε σε όσα του έδωσε. Άπλωσε το ένα του χέρι για να αρπάξει κι άλλα χρήματα ενώ με το άλλο κρατούσε το μαχαίρι πάνω από τον έντρομο υπάλληλο του μινι μάρκετ. Ο ληστής έφυγε από το κατάστημα μέσα σε περίπου 45 δευτερόλεπτα με λεία περίπου 1000 ευρώ.

Ο ένοπλος ληστής γνώριζε πως το συγκεκριμένο μινι μάρκετ θα ήταν ανοιχτό όλο το 24ωρο. Χτύπησε ακριβώς στις 02.56 τα ξημερώματα της επομένης της πρωτοχρονιάς. Η απόκριση της αστυνομίας στην κλήση του υπαλλήλλου για βοήθεια ήταν άμεση και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ξεκίνησαν αναζητήσεις στην γύρω περιοχή από την  Πάτρών Κλάους και κοντά στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας.

Το υλικό από τις πολλές κάμερες ασφαλείας του μινι μάρκετ εκτιμάται πως θα δώσει σημαντικά στοιχεία για τον δράστη, παρά το γεγονός πως είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

https://www.thebest.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ