O γιος του Γ. Γερολυμάτου ανάμεσα στους συλληφθέντες για το κύκλωμα εκβιαστών-Τι δήλωσε ο τραγουδιστής

2
1259

Στην αποκάλυψη ότι το όνομα του δικού του γιου ήταν αυτό που φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση της σπείρας εκβιαστών προχώρησε ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο E, o Γιώργος Γερολυμάτος αποκάλυψε πως το όνομα του δικού του γιου ήταν αυτό που ενεπλάκη στην υπόθεση, σημείωσε δε πως ο γιος του είναι αθώος.

«Με έχει πειράξει όλη αυτή η ιστορία. Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης. Το όνομά μας είναι καθαρό και θα λάμψει η δικαιοσύνη. Είμαι σίγουρος πως είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «La Biri Biri».

Και συμπλήρωσε: «Με πήρε τηλέφωνο ξαφνικά και με ενημέρωσε πως τον συνέλαβαν».

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ ΤΟ 1976 ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ.

  2. Γιατί αποκρύπτουν την πολιτική ταυτότητα του εγκεφάλου του κυκλώματος εκβιαστών;

    Τώρα έχουμε τις αποκαλύψεις για μία εγκληματική οργάνωση, ένα κύκλωμα εκβιαστών που απειλούσε ακόμα και με απαγωγές παιδιών των θυμάτων τους. Όπως αναφέρει το αστυνομικό ρεπορτάζ, εγκέφαλος της σπείρας ήταν ένας 69χρονος μεσίτης, πρώην εργαζόμενος και συνδικαλιστής της ΔΕΗ, που πήρε σύνταξη το 2004, ενώ το 1990 ήταν υποψήφιος δήμαρχος σε δήμο της Δυτικής Αττικής.
    Γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν είχαμε κατ’ οίκον έρευνα, φωτογράφηση τυχόντων φυλλαδίων ή άλλων αποδεικτικών στοιχείων για τις πολιτικές του προτιμήσεις, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος ποιός ήταν ο πρώην συνδικαλιστής της ΔΕΗ, που δημιούργησε κύκλωμα εκβιαστών;
    Μήπως τον καλύπτουν επειδή είναι επί δεκαετίες στο κόμμα της ΝΔ;
    Προφανώς, γιατί αυτός ανήκει στο «δημοκρατικό τόξο» και έτσι ενεργοποιείται το περιβόητο ρητό «μεταξύ κατεργαρέων… Omerta», που ισχύει σε όλα τα χρόνια της κλεπτοκρατικής μεταπολίτευσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ